ozzy56 Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 ten třílitr je tady i s obrázky, ale v jiném modelu http://www.peugeot-club.com/topic/80725-starter/page-2 Citovat
John_Ice Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 no tak to má stejný,ale já to rozhodně nesundával vše,abych se k tomu dostal... Citovat
UhliC Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 zostane svietit len baterka sa mi zda. ..... Robil si to zhora? nie zo spodu? Citovat
Leo Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 (upraveno) Zkus rozsvítit světla jestli zhasnou nebo zůstanou po otočení klíčku do startovací polohy svítit. Taky to může být jen pojistka (jak říkal mechanik, tak z výroby je tam 20A, když se přepálí, tak se tam dá 25A a když se přepálí i ta je na čase plánovat výměnu startéru). Upraveno 10. listopad 2015 uživatelem Leo Citovat
Leo Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 U mne ano (najdeš to v návodu k autu). Citovat
UhliC Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 tam je vsetko v poriadku svetla svietia ked startujem. len ventilator kurenia nejde inak vsetko ide aj cerpadlo vsetko Citovat
Leo Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 Takže se bude muset jít ke startéru . Před jeho demontáží doporučuji změřit, jestli jde napětí na cívku volnoběžky ať máš jistotu, že je elektrika OK a nedemontuješ ho zbytečně. Citovat
UhliC Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 ok a este by som sa chcel opytat kde najdem ukostrenie starteru mozno to bude len v kostre Citovat
John_Ice Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 hlavně kdyby jsi sundával startér nezapomen odpojit baterku... Citovat
Leo Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 Kostra by měla být přes obal startéru (pokud je chyba tam, tak by se musel rozdělat) a potom tam jsou dva dráty (ten tlustý je přímé trvalé + od baterky a ten tenčí je spínané + od zapalování). Citovat
UhliC Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 Diky pozrem sa na to a napisem ako som dopadol(nedopadol) Citovat
UhliC Odesláno 11. listopad 2015 Odesláno 11. listopad 2015 Auto uz fuguje. Problem nebol v startery ani v baterke ale v tom ze auto si myslelo ze ma zaradene D namiesto P. Postupoval som tak ze som dal do D a startoval. Samozrejme v D starter nereaguje. Potom som dal do N a nastartovalo na prvy krat. Potom do P a zasa nastartovalo takze zahada vyriesena. Citovat
Leo Odesláno 11. listopad 2015 Odesláno 11. listopad 2015 Tak jsi alespoň ušetřil . Naštěstí DPN nemám, ale mám 123456R . Citovat
ozzy56 Odesláno 11. listopad 2015 Odesláno 11. listopad 2015 (upraveno) Auto uz fuguje. Problem nebol v startery ani v baterke ale v tom ze auto si myslelo ze ma zaradene D namiesto P. Postupoval som tak ze som dal do D a startoval. Samozrejme v D starter nereaguje. Potom som dal do N a nastartovalo na prvy krat. Potom do P a zasa nastartovalo takze zahada vyriesena. to by mě nenapadlo, i když jak to čtu logika v tom je--poloha voliče automatu samozřejmě blokuje startování..., nějak mi vypadla ta aut. převodovka, hlavně že jsi to spravil Upraveno 11. listopad 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
John_Ice Odesláno 11. listopad 2015 Odesláno 11. listopad 2015 (upraveno) tak tohle jsem dělal jako první,že jsem zkoušel veškeré polohy,jestli to nemá souvislost (ale o tom jsem nepsal...není proto důvod)to mě vůbec nenapadlo,aby jsi vyzkoušel polohy automatu...hlavně když otočím klíček v poloze D nebo R tak se mi nic nerozsvítí, ale taky ani neškytne.. Upraveno 11. listopad 2015 uživatelem John_Ice Citovat
Syny Odesláno 4. leden 2016 Odesláno 4. leden 2016 Zdravím vás mám stejný problém jako tady kolega UhliC. ahojte. Aj ja mam problem zo starterom na mojej 406 coupe 3.0 152kw je to automat. Vcera som normalne auto zaparkoval vsetko funkcne a dnes rano nic. starter ani necvakol inak vsetko ok nova baterka kontrolky funguju ale po otoceni klucika palivometer spradne do cerveneho ako keby bol niekde skrat alebo malo nieco velky odber prudu. Starter nevidno takze nemozem ani klepat po nom a kedze je automat ani posunutie auta nepojde. Moze byt ze sa starter zasekol alebo nejak inak zablokoval. nevydava ziadne zvuky. Co to podla Vas moze byt? diky Jen s tím rozdílem že nemám automatickou převodovku. Stalo se mi to poprvé asi před půl rokem, samo se to rozchodilo a od té doby to ne zlobilo. Začalo to zase před vánoci, ráno přijdu do auta a nic tak to zkouším třeba 10 minut a najednou to chytne a druhý den třeba zase nastartuje na poprvé. Napadá vás někoho co by to mohlo dělat? jsem opravdu zoufalí Díky za odpovědi. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. leden 2016 Odesláno 4. leden 2016 přečti si tento link od začátku--nic nového tu nikdo nedá , chce to měřit a jít logicky po příčině... Citovat
John_Ice Odesláno 8. leden 2016 Odesláno 8. leden 2016 no docela velkej rozdíl automat vs manual, tudíž to asi stejný nemá. Ach jo. Můžou být zpečeny uhlíky na startéru,může to být cokoliv. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.