Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nevíte někdo, jak je to s dodáním potvrzení o neschopence zaměstnavateli? Vím že by se to mělo doručit do 3 dnů, ale nejsem si jistej, jestli do 3 pracovních, nebo kalendářních dnů?:myslim Jsem na neschopence ode dneška, tak jestli stačí, to tam hodit až v pondělí? Asi 6 let jsem nemarodil, tak o tom nemám moc přehled.

Díky moc:super

Odesláno

No foťák rozbitej, telefon bez foťáku, takže s focením mám problém.... Asi budu doufat, že to budou 3 pracovní dny.

Když to vezmu tak, že může být víkend a po něm třeba 2 dny svátek, tak člověk prostě nemá šanci to dodat do 3 kalendářních dnů...Jen doufám že naši myslitelé přemýšlí podobně:D

Odesláno

Nikdy jsem neměl problém - v pondělí to bude určitě stačit. Když to pošleš doporučeně, tak to tam druhý den mají ;). Jinak bych tolik nestresoval. Kolega neposlal neschopenku 14dní, protože šel z neschopnosti rovnou na dovču. Posílal to pak za minutu12 mailem účetní, protože už potřebovala udělat výplaty a chtěla mu dát neplacený volno :D

Odesláno

teď sem byla na neschopence (a také úplně poprvé od začátku kdy jsem začala pracovat po škole), když sem to ofotila a poslala mailem, sjela mě účetní, že to musim přinést do kanclu HNED. Takže sem si druhý den dala dopo jízdu po centru prahy, abych tam ty dva papíry dala na stůl. Ale třeba brácha to má po domluvě se zaměstnavatelem a může to tam hodit třeba až když je mu líp a nemá teploty (když je to něco jako chřipka a tak), takže třeba až za týden. Mám dojem, že to je do 3 pracovních dní (ono, kdo by byl v práci o víkendu....)

[upravil dne 17/1/14 11:09 od Goldinka]

Odesláno

Tak ted mě volal vedoucí, že tam v pondělí stejně musím sepsat nějaký papíry(pracovní uraz) a že bude stačit když neschopenku dovezu až v pondělí.:)

Díky za názory a zkušenosti :super

Odesláno

V pondělí stačí,ja byl ve špitalu tak sem to odevzdal až mě propustili.Jinač u nás si poznamenany tužkou do uzavěrky,to je asi do 6 nasledujici měsic,pak je problem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...