machulda Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Zdravím, nevíte někdo, jak je to s dodáním potvrzení o neschopence zaměstnavateli? Vím že by se to mělo doručit do 3 dnů, ale nejsem si jistej, jestli do 3 pracovních, nebo kalendářních dnů? Jsem na neschopence ode dneška, tak jestli stačí, to tam hodit až v pondělí? Asi 6 let jsem nemarodil, tak o tom nemám moc přehled. Díky moc:super Citovat
P607Olda Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Vyfoť a pošli mailem. Podle zákona nevím, ale pokud je zaměstnavatel rozumný, mělo by to stačit. Citovat
machulda Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 No foťák rozbitej, telefon bez foťáku, takže s focením mám problém.... Asi budu doufat, že to budou 3 pracovní dny. Když to vezmu tak, že může být víkend a po něm třeba 2 dny svátek, tak člověk prostě nemá šanci to dodat do 3 kalendářních dnů...Jen doufám že naši myslitelé přemýšlí podobně Citovat
MJSytic Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Nikdy jsem neměl problém - v pondělí to bude určitě stačit. Když to pošleš doporučeně, tak to tam druhý den mají . Jinak bych tolik nestresoval. Kolega neposlal neschopenku 14dní, protože šel z neschopnosti rovnou na dovču. Posílal to pak za minutu12 mailem účetní, protože už potřebovala udělat výplaty a chtěla mu dát neplacený volno Citovat
Goldinka Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 teď sem byla na neschopence (a také úplně poprvé od začátku kdy jsem začala pracovat po škole), když sem to ofotila a poslala mailem, sjela mě účetní, že to musim přinést do kanclu HNED. Takže sem si druhý den dala dopo jízdu po centru prahy, abych tam ty dva papíry dala na stůl. Ale třeba brácha to má po domluvě se zaměstnavatelem a může to tam hodit třeba až když je mu líp a nemá teploty (když je to něco jako chřipka a tak), takže třeba až za týden. Mám dojem, že to je do 3 pracovních dní (ono, kdo by byl v práci o víkendu....) [upravil dne 17/1/14 11:09 od Goldinka] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 když je zaměstnavatel rozumný tak ti to stačí v pondělí Citovat
machulda Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 Tak ted mě volal vedoucí, že tam v pondělí stejně musím sepsat nějaký papíry(pracovní uraz) a že bude stačit když neschopenku dovezu až v pondělí. Díky za názory a zkušenosti Citovat
kupar Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 V pondělí stačí,ja byl ve špitalu tak sem to odevzdal až mě propustili.Jinač u nás si poznamenany tužkou do uzavěrky,to je asi do 6 nasledujici měsic,pak je problem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.