Medvěd Odesláno 12. září 2005 Odesláno 12. září 2005 Takže, Marline - toto je vytaženo přímo z přihlašovací listiny : ID: 1113, Jméno: , počet osob: 1 - ID: 1113, Jméno: Marlin, počet osob: 1 -Moyna uvidim, ale asi jo, platba na miste, jako vydz a asi takz chatku ID: 1113, Jméno: , počet osob: 1 - ID: 1113, Jméno: Marlin, počet osob: 1 -Platba na miste, jako vzdy, Mel bych prijet, auti je spraveny, ale jeste neni technicka,uvidime jak to dopadne Jsi tam 4x? A je tam poznámka, že budeš platit NA MÍSTĚ JAKO VŽDY? Už to dál nehodlám řešit, to jsou jen fakta
oddie Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 No na místě jako vždy - to znamená, že se jako vždy nejdřív hurá přihlásí a všude píše, jak tam pojede a jak to bude super, no a jako vždy mu do toho jako na potvoru na poslední chvíli něco vleze. A jako vždy to má kostrbaté vysvětlení se stylem a formou 13leté školačky... Kdyby to bylo jednou, asi si toho nikdo nevšimne, ale když je to \"jako vždy\", to by fakt musel bejt člověk slepej. Ale hlavně je důležité \"být jiný\", že? A ještě k tomu \"být jiný, než většina normálních lidí\"... tahle formulace mě fakt dorazila. A co by se s tím dalo dělat? No leccos by se s tím dalo dělat, jenže to by s tím ten pan \"jiný\" musel chtít sám něco dělat, místo toho vystupování zastydlého puber?áka, že...
Vertex Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Původně zaslal: Marlin Ja sem puvodne na ten sraz chtel jet, dokonce sem si rikal, ze se vybodnu na praci i doma, a prihlasoval sem se v okamziku, kdy jeste nebylo nabourany auto a technickou sem mel domlluvenou, jenze ouha, pak sem rozsekal auto, ztratil penezenku se vsim moznym co v tom bylo a vsechny penize dal do opravy auta, pak to vypadalo, ze mozna i pojedu, ale porad se nemuzu dockat nejakych dilu, co maji prijit az z FR, takze se mi s tim autem moc neche jezdit na dlouhy streky, a navic bez technicky.... prominte. K tomu prihlaseni, aj sem ten formular vypsal jenom jednou, asi je chyba v mem pripojeni, ze se to tam zkopiropvalo vicekrat, ale ja sem to odeslal jen jednou, skutecne, nevim, prioc bych to mel delat 4x... Dalsi vec, k memu bankovnictvi, pres net, sem si to omylem zablokoval, kdyz sem se netrefil s heslem, a nemuzu najit puvodni smlouvu (sem bordelar) abych to obnovil, kdyz chci penize poslat pres prukazni listek, tak se mi to vraci, protoze tam mam jiny podpis a nechce mi to brat. Dalsi vec, ja sem to ani z ucutu na ucet nemohl zaplatit, protoze penizky zpolykala oprava, a vyplata mi prisla az ten tyden co byl sraz. Jinak Medo, skutecne se ti omlouvam, nechci aby sis myslel ze jesem hajzl,.dit me znas, na pristi sraz, az pojedu a vse bude z me strany OK, tak zaplatim z uctu na ucet Hned jak se prihlasim, a jenom jednou. Víc jak polovina z toho jsou výmluvy
Vertex Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Původně zaslal: Peta Berte to pozitivně, maso se objednávalo tak, aby bylo dost pro všechny a takhle bylo obvzláš? hodně Nebo někdo trpěl nedostatkem? A Merline, nezlob se, ale podle mě jsi opravtu pako. Už Tvůj web mě hodně napověděl a problémy s účtem to potvrzují. Ale jinak Tvé důvody docela chápu. Jen kdyby to tak nebylo pořád. Chtěl bych vyjádřit své znepokojení nad tím, že jsem měl velký nedostatek místa v žaludku - opravdu jsem nepočítal, že organizace může v tomto směru tak zkolabovat:D
DjBoom Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Původně zaslal: Vertex Myslím, že přijít o zálohu, kterou jsem dřív zaplatil, není zas taková tragédie. Když už máš na to, auto provozovat, nějaká ta stovka Tě nezabije. Zaplatil jsem si Kostelec pro dva lidi, přijel jsem sám a nečekal jsem, že se mi budou nějaký prachy vracet. Nechal jsem to na nich. Je třeba si uvědomit, že osoby, který sraz pořádaj s ním mají už tak dost práce, tudíž si ho chtějí taky užít. Když si vzpomenu na Minimaxu, viděl jsem ho hlavně obstarávat různý věci a u piva s náma seděl až někdy pozdě večer. Vůbec se Medvědovi nedivím No na provozování auta mam ale na vyhazování teda ne. Nezlob se na mě ale platit předem něco o čem ani nevíš jestli to využiješ se mi zdá jako úkon hodný idiota
Vvitty Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Původně zaslal: Vertex Myslím, že přijít o zálohu, kterou jsem dřív zaplatil, není zas taková tragédie. Když už máš na to, auto provozovat, nějaká ta stovka Tě nezabije. Zaplatil jsem si Kostelec pro dva lidi, přijel jsem sám a nečekal jsem, že se mi budou nějaký prachy vracet. Nechal jsem to na nich. Je třeba si uvědomit, že osoby, který sraz pořádaj s ním mají už tak dost práce, tudíž si ho chtějí taky užít. Když si vzpomenu na Minimaxu, viděl jsem ho hlavně obstarávat různý věci a u piva s náma seděl až někdy pozdě večer. Vůbec se Medvědovi nedivím No na provozování auta mam ale na vyhazování teda ne. Nezlob se na mě ale platit předem něco o čem ani nevíš jestli to využiješ se mi zdá jako úkon hodný idiota to by si mel kazdy rozhodnout sam, podle toho jak velka je sance ze pojede... proste bud chci prijet (a pak neni problem naplanovat si cas a zaplatit zalohu), nebo to naplanovat nemuzu/nechci, tak nebudu ani platit, ale hlavne ani se prihlasovat! a o tom to cele bylo... vzdyt je to totez, jako kdyz jedes na dovolenou, zajezd, dobry koncert, dobre divadlo...
Guest minimaxa Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Původně zaslal: Vertex Myslím, že přijít o zálohu, kterou jsem dřív zaplatil, není zas taková tragédie. Když už máš na to, auto provozovat, nějaká ta stovka Tě nezabije. Zaplatil jsem si Kostelec pro dva lidi, přijel jsem sám a nečekal jsem, že se mi budou nějaký prachy vracet. Nechal jsem to na nich. Je třeba si uvědomit, že osoby, který sraz pořádaj s ním mají už tak dost práce, tudíž si ho chtějí taky užít. Když si vzpomenu na Minimaxu, viděl jsem ho hlavně obstarávat různý věci a u piva s náma seděl až někdy pozdě večer. Vůbec se Medvědovi nedivím No na provozování auta mam ale na vyhazování teda ne. Nezlob se na mě ale platit předem něco o čem ani nevíš jestli to využiješ se mi zdá jako úkon hodný idiota No promiň, ale jestli považuješ ježdění na srazy za vyhazování peněz, v tom případě mě velmi překvapuješ, a nevím, co si o tom mám jako aktivní pořadatel myslet:myslim A k těm idiotům se vyjadřovat raději nebudu, hodlám být nadále slušným člověkem. Ale ten, kdo si neumí udělat jednou za 2-3 měsíce čas, ale to už se zase opakuju......
oddie Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Jestli je sraz vyhazováním peněz či nikoliv, to si každý musí rozmyslet sám. Naprosto všechno, co člověk dělá, je vyhazováním peněz - takže je blbost se o tom dohadovat, spíš se dá bavit o tom, jak velkou cenu pro jednotlivé lidi ony srazy mají, ne? Pro někoho větší, tak ti přijedou, pro někoho menší, tak ti ne... Nicméně, vzhledem k tomu, že vlastnit řidičák lze až od 18 let, bych vskutku od některých očekával aspoň špetku rozumu, alespoň adekvátně tomu věku. Vždy? podmínky jsou dány předem, tak mi snad musí být předem jasné, jestli mi to za to stojí, či ne! A ne se hurá hlásit, jak to bude super, a pak si dva dny předem za těch pár stovek raděj koupit cigára či co... A co se záloh týče - nevím, čemu se divíte? Dobře, třeba na Džbán není potřeba, tam se zamluví XY míst, a dotyčný zamlouvač riskuje pouze dvě nepříjemné situace - buď dorazí moc lidí a nesednou si (a někteří nas.aně odjedou), no a nebo nepřijde nikdo a hospoda nás posléze s dalším pokusem o rezervaci pochopitelně pošle do p..ele. Naštěstí (a to díky klukům, co tenhle sraz vždy svolávají, a díky jejich dobrému odhadu) taková situace nikdy nenastala. Co se ale víkendových srazů týče, nebo akce, na kterou se pronajímá nějaký prostor, tak tam je záloha plně na místě, a pokud bych někdy něco takového pořádal já, tak si pište, že by ta záloha byla podstatně drsnější - by? by se pak třeba třeba část vracela. Přesně kvůli takovým notorickým přihlašovačům na vše. Kdo někdy něco organizoval, tak ví dobře, o čem je řeč, ostatním doporučuju někdy zkusit - najednou to budou vidět úúúplně jinak. Stejně jako s tím, když se někam přihlásím, zacvakám zálohu, a nakonec nebudu moc jet - moje smůla!!! Od organizátora v tu chvíli očekávám jen to, že férově ty finance rozpočítá, a že když to půjde, něco mi třeba vrátí - ale rozhodně si na to nedělám nárok, pokud akce vyšla tip-?op a prostě se se mnou počítalo, a nikdo mě nenahradil, moje smůla, nemůžu po nikom chtít, aby mi můj problém zacvakal z vlastní kapsy. Kór, když u těhle srazů jde o částky s řádu pár stokorun maximálně!
Vertex Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Jenže pochybuju, že když se 4 krát přihlásím, tak nevím, jestli pojedu. A když je to tak hrozný, že fakt netuším, jestli bude čas, kašlu na přihlášku a v případě, že mi ten čas fakt vyjde, jedu tam sám za sebe a ne pod hlavičkou klubu. Maximálně se může stát, že budu spát na zemi nebo v autě - i když o tom pochybuju
Medvěd Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Původně zaslal: oddie Jestli je sraz vyhazováním peněz či nikoliv, to si každý musí rozmyslet sám. Naprosto všechno, co člověk dělá, je vyhazováním peněz - takže je blbost se o tom dohadovat, spíš se dá bavit o tom, jak velkou cenu pro jednotlivé lidi ony srazy mají, ne? Pro někoho větší, tak ti přijedou, pro někoho menší, tak ti ne... Nicméně, vzhledem k tomu, že vlastnit řidičák lze až od 18 let, bych vskutku od některých očekával aspoň špetku rozumu, alespoň adekvátně tomu věku. Vždy? podmínky jsou dány předem, tak mi snad musí být předem jasné, jestli mi to za to stojí, či ne! A ne se hurá hlásit, jak to bude super, a pak si dva dny předem za těch pár stovek raděj koupit cigára či co... A co se záloh týče - nevím, čemu se divíte? Dobře, třeba na Džbán není potřeba, tam se zamluví XY míst, a dotyčný zamlouvač riskuje pouze dvě nepříjemné situace - buď dorazí moc lidí a nesednou si (a někteří nas.aně odjedou), no a nebo nepřijde nikdo a hospoda nás posléze s dalším pokusem o rezervaci pochopitelně pošle do p..ele. Naštěstí (a to díky klukům, co tenhle sraz vždy svolávají, a díky jejich dobrému odhadu) taková situace nikdy nenastala. Co se ale víkendových srazů týče, nebo akce, na kterou se pronajímá nějaký prostor, tak tam je záloha plně na místě, a pokud bych někdy něco takového pořádal já, tak si pište, že by ta záloha byla podstatně drsnější - by? by se pak třeba třeba část vracela. Přesně kvůli takovým notorickým přihlašovačům na vše. Kdo někdy něco organizoval, tak ví dobře, o čem je řeč, ostatním doporučuju někdy zkusit - najednou to budou vidět úúúplně jinak. Stejně jako s tím, když se někam přihlásím, zacvakám zálohu, a nakonec nebudu moc jet - moje smůla!!! Od organizátora v tu chvíli očekávám jen to, že férově ty finance rozpočítá, a že když to půjde, něco mi třeba vrátí - ale rozhodně si na to nedělám nárok, pokud akce vyšla tip-?op a prostě se se mnou počítalo, a nikdo mě nenahradil, moje smůla, nemůžu po nikom chtít, aby mi můj problém zacvakal z vlastní kapsy. Kór, když u těhle srazů jde o částky s řádu pár stokorun maximálně! Jo, Oddie to nastínil velice správně - jde o to, že když nebudu chtít zálohu, tak se mi přihlásí ne 71, ale třeba 100 lidí, já podle toho zamluvím camp - domluvím i slevu, zamluvím dostatek jídla - A EJHLE, MINIMAXA SE BUDE ŽENIT, TAK PůLKA LIDÍ ZAMÍŘÍ NA JEHO SVATBU - a já jsem v ... jak Ba?a s dřevákama. To DJ: Fakt si zkus něco občas svolat a trochu zariskuj (v hospodě tipni útratu tak za 100 lidí, podle toho se pokus stlačit ceny (samozřejmě hospoda, která Tě nezná po Tobě žádnou zálohu určitě chtít nebude), objednej 200 porcí masa - kdyby třeba někdo přijel navíc a hlavně, PROBOHA - NEVYBÍREJ ŽÁDNOU ZÁLOHU - prostě to riskni - a pak napiš, jak jsi dopadl - a jestli budeš aspoň šul nul - máš u mě panáka). [upravil dne 9/13/Tue, 13 Sep 2005 18:30:23 +0000Tue, 13 Sep 2005 18:30:23 +0000Tue, 13 Sep 2005 18:30:23 +0000Tue, 13 Sep 2005 18:30:23 +0000 Medvěd]
Guest minimaxa Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 já se prosím ženit nechcu co s tím potom doma
DjBoom Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Původně zaslal: Medvěd Jo, Oddie to nastínil velice správně - jde o to, že když nebudu chtít zálohu, tak se mi přihlásí ne 71, ale třeba 100 lidí, já podle toho zamluvím camp - domluvím i slevu, zamluvím dostatek jídla - A EJHLE, MINIMAXA SE BUDE ŽENIT, TAK PůLKA LIDÍ ZAMÍŘÍ NA JEHO SVATBU - a já jsem v ... jak Ba?a s dřevákama. To DJ: Fakt si zkus něco občas svolat a trochu zariskuj (v hospodě tipni útratu tak za 100 lidí, podle toho se pokus stlačit ceny (samozřejmě hospoda, která Tě nezná po Tobě žádnou zálohu určitě chtít nebude), objednej 200 porcí masa - kdyby třeba někdo přijel navíc a hlavně, PROBOHA - NEVYBÍREJ ŽÁDNOU ZÁLOHU - prostě to riskni - a pak napiš, jak jsi dopadl - a jestli budeš aspoň šul nul - máš u mě panáka). [upravil dne 9/13/Tue, 13 Sep 2005 18:30:23 +0000Tue, 13 Sep 2005 18:30:23 +0000Tue, 13 Sep 2005 18:30:23 +0000Tue, 13 Sep 2005 18:30:23 +0000 Medvěd] Hehe opět nepochopen ale nedivim se. Já nezpochybňoval výběr záloh to je samozřejmě logický a správný jen sem řikal že nebudu platit napřed když nevim jestli přijedu (jak mě tu někdo naváděl) Navíc pane minimaxo sem netvrdil nikde že ježdění na srazy je vyhazování peněz. To fakt nevim kdes to sebral!!! Zaplacení za sraz a následné nedostavení se je vyhazování!!! A rozhodně sem tu nešlapal po něčí snaze dělat dobrý srazy protože lidí kteří organizujou cokoliv zadarmo (ale dobře) moc neni a sem rád že v klubu se nějaký najdou
Murdoc Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 Taky snad dorazim (na 90%). Je mozne, ze nas opet dorazi vic.... Panove, prosim, prestante se tady hadat. Vyridte si to na srazu, nebo v sekci pokec. Klidne me ukamenujte, ale myslim si, ze tato sekce je na domlouvani ohledne srazu. Nepamatuju si to moc dobre, ale je mozne se z prihlasovaciho formulare smaznout? [upravil dne 15/9/05 Murdoc]
voštík Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 :D :D Jo tak to ja taky urcite dojedu a se mnou asi hromada kamosu :D (co maj golfy
tomyka Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 ja urcite nedojdem ako nahradu skusim zorganizovat KE minizraz. :) [upravil dne 15/9/05 tomyka]
oddie Odesláno 15. září 2005 Odesláno 15. září 2005 Murdoc: a už máš auto? Můj kombík asi bude na prodej...
Marcel505 Odesláno 17. září 2005 Odesláno 17. září 2005 Promiňte mi, ale vybočím z řady (vrátím se k původnímu tématu). Dojednával se zde sraz v Šárce na 6.října 2005 (dojednal John). Na srazu v Červeném Kostelci se uvažovalo, že už v tomto roce žádný sraz asi nebude. Mám takový návrh, když teď se dělá sraz první čtvrtek v říjnu, tak proč by se další nemohl udělat zase první čtvrtek? A to by šlo třeba i v prosinci, protože poslední (nebo předposlední) čtvrtek by asi mnoho lidí nemohlo. Takže to? můj návrh. Jinak, toho 6.10. nemohu nic slíbit, jestli přijedu či ne. Já vím, tak daleko to není. Doufám, že se teď do mne nepustí Medvěd a nepodá si mne kvůli tomuto, že vždy říkám že uvidím. Tak promiň Méďo, \"uvidím\".
Medvěd Odesláno 18. září 2005 Odesláno 18. září 2005 Původně zaslal: Marcel505 Jinak, toho 6.10. nemohu nic slíbit, jestli přijedu či ne. Já vím, tak daleko to není. Doufám, že se teď do mne nepustí Medvěd a nepodá si mne kvůli tomuto, že vždy říkám že uvidím. Tak promiň Méďo, \"uvidím\". Kvůli tomu se do Tebe pouštět nebudu, páč a) to organizuje John b) i kdybych to organizoval já, tak vím, že se nějací pažou?áci na Džbáně vždycky slezou a že tedy nám v hospodě kvůli objednané rezervaci míst hlavu neuthnou. Proto se na minisraz ani nevybrají žádné zálohy, že. . . Ad první čtvrtek v měsíci = PROČ NE
Vvitty Odesláno 18. září 2005 Odesláno 18. září 2005 s tim presunem na prvni ctvrtek je to rozumny napad a prvni sraz v novem roce by mohl byt pro zmenu 2. ctvrtek, aby vsichni stihnuli vystrizlivet
Recommended Posts