Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcos

Fusion: Fotku jsem poslal. A k tem svetlum, pokud to nespecha, tak za par mesicu budu moct prodat ze sveho auta, pak v tom problem nebude. Ale zatim jeste ne.

Jojo, to by šlo, já na to taky nespěchám.

Mě to ani nevadí, spiš protijedoucím.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Klima je v prdeli, koberecky pekne sviti pod UV lampu klimatizacnim barvivem...diagnoza vyparnik...OMG ja to asi roz.... to sem myslel ze to bude kompresor. Marcosi nebo kdokoliv, vyparnik klimy pro chladivo R12 starsi model do rv 93 vcetne by nebyl?

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Jsem tady nejak dlouho nebyl... :myslim Moc litani, a ted i bez prace, takze neni cas. Cele auto jde v nejblizsich dnech z domu, takze mi zustava jen par veci na motor 2.1td jako kompletni hlava, turbo komplet se svody a egr ventilem, klima kompresor, vyparniky na klimu a nejaky ten chladic, starter a par drobnosti, takze pokud by byl zajem, cena bude rozumna. Jinak prodavam stale ty sva kola 17 i s obutim, cena +- 9tis., da se o ni jednat. Foto zde: http://www.tuning-forum.org/album_pic.php?pic_id=6504 Jinak memu kamaradovi povolilo tesneni pod hlavou na jeho P605 3.0, tak to ani neopravuje a proda ji, takze bud jako komplet s papiry, nebo i zvlast. Muzu dodat foto. Vse zalezi na dohode. Novy kontakt na mne: 608061527 Zatim... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...