playman2 Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 jedu si takhle 200km všechno oki , přijedu až ke garaži, zacouvu abych byl spravným směrem, pak chci dát pozici D, jenže bohužel nezacvakne, a vraci se do polohy N ani nezobrazí D, kdyz to nacpu na tiptronic ,manual, tak to samé..poradte jestli to nemuze být jen nejake cidlo?automat vždy radil plynule a nebyli zadne problemy Citovat
Agrafik Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 Tady se asi bez diagnostiky nepohneš. Ani P ti nejde. S autem nepohneš? Citovat
playman2 Odesláno 14. leden 2014 Autor Odesláno 14. leden 2014 P normalně funguje, znáčknu brzdu odblokuje se a muzu radit R funguje, do N to jde take ,ale kdyz chci dat D tak nejde proste nezobrazi se kvalt ani nezacvakne...bojim s eze to bude vazny, nedavno sem kupoval novy motor:( Citovat
Agrafik Odesláno 15. leden 2014 Odesláno 15. leden 2014 Možná jen potřebuješ seřídít lanovod k převodovce. Mělo by to ovládání být vidět na horní části převodovky. Citovat
playman2 Odesláno 15. leden 2014 Autor Odesláno 15. leden 2014 pár odborníků mi řikalo to samé ..tak uvidíme Citovat
Agrafik Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Nevím, jen mě to napadlo, když měl venku motor? Citovat
straki007 Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 To mne napdalo taky okamzite. Ale kdyz jsem si to precetl jeste jednou tak jsem zdedukoval ze to asi fungovalo......... JEDINE: Jak jim neslo venku lanko tak tam mohli ulomit tu pojistku ktera to zajistuje a pomoci ktere se to serizuje.A ted ta pojistka vyletela. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 JEDINE: Jak jim neslo venku lanko tak tam mohli ulomit tu pojistku ktera to zajistuje a pomoci ktere se to serizuje.A ted ta pojistka vyletela. ale jiné kvalty mu jdou Citovat
Agrafik Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Když vezmu P-R-N-D-M, tak mu jdou ty první P-R-N a D se mu vrací do N, a M mu nejde tak proč ne. . Snad napíše, co tomu bylo. Citovat
Dopiťák Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Pokud by mu vyklouzlo nebo se jakkoliv jinak poškodilo ovládací lanko bude spíš display ukazovat blbosti .. Tohle bych spíš vyděl na snímač zařazené rychlosti , jednotku automatu , šoupátková skříň ...první co bych řešil je paměť závad + blok aktuálních hodnot...pokud to bude snímač tak ten je relativně levný [upravil dne 17/1/14 13:15 od Dopiťák] Citovat
playman2 Odesláno 23. leden 2014 Autor Odesláno 23. leden 2014 tak závadu mám už vyřešenou, diagnostika odhalila že převodovka nekomunikuje s řídicí jednotkou..byl tam obyčejnej studenej spoj ,nebo špatný kabel...takže oprava vyšla jen na 2000, tedy +odtah, oddechl sem si:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.