Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chcel by som sa spytat aky ton vam vizvana v aute ked mate mobil pripojeny cez bluetooth? ked mam ja svoj Galaxy s2 tak je to take neprijemne piipanie.myslel som ze to je predvoleny ton ale ked dnes kamarat sparoval svoj Iphone tak mu to vyzvanalo pekne melodiou aku ma aj v mobile nastavenu.Neviete ako to zmenit pri mojom telefone? Dik

Odesláno

hoken: a ake zvonenie mas? MP3 alebo predvolene z telefonu?nic si extra nenastavoval?v aute alebo telefone?

v mobile sa mi hadam ani neda nastavit zvonenie na hands free ine.lebo ked je sparovane tak v mobile hra pesnicka ale auto skrieka hrozne :)

Edit: otcova 1000 rocna nokia zvoni pekne a vsetky ostatne nove telefony v chalupe nejdu ani bohovi.... :D asi ostava uz len spytat sa v pezote.

[Edited on 9/1/14 19:08 by Toudy5587]

Odesláno

Toudy5587: jediný, co jsem nastavoval, bylo spárování hands free

vyzváněcí melodie je mp3 (čajovna od blue effect)

mám staré galaxy S (to byl ten první model)

Odesláno
To škriekanie nie je zvuk telefónu ale handsfree, teda auta. Preto je to rovnaké.

A da sa s tym nejako vybabrat, aby handsfree auta zvonilo rovnako ako mam zvonenie v telefone? (mam tiez Androida tusim stvorku verziu.) Vdaka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...