hudy Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Kdyby chtěl někdo získat místo pro zálohování http://forum.xperia.cz/viewtopic.php?f=36&t=8976&p=144512#p144512 [upravil dne 4/1/14 11:29 od hudy] Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Už jsem se zaregistroval, stejně jsem si chtěl zřídit nějakej ruskej mail a tohle se hodilo. Díky moc Citovat
FrantaCV Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Co má příponu .ru smrdí katastrofou. Nesnáším tuhle smečku mafiánů s Putinem na čele. Proč? Zajeďte si Karlových Varů, třeba pochopíte. Citovat
Edison Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Funguje to skvěle!!! Dík za link. Jen je třeba k tomu přistupovat tak, že to je přecijen na veřejném místě. Podle toho se k tomu chovat. [upravil dne 4.1.2014 12:18 od Edison] Citovat
hudy Odesláno 4. leden 2014 Autor Odesláno 4. leden 2014 Taky už jsem to včera pořídil, hned jak jsem na to narazil. Citovat
Šalda Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Já tak nějak nejsu zastáncem zálohování věcí na servery, nikdy nevíš co se může stát. Citovat
FrantaCV Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Sorry za na koblihovu poznámku ruskému mailu - nicméně: Data jsou to nejdražší - program prostě znovu nainstaluješ, ale např. ztracené fotky z dovolené jsou nenávratně v \"Kopru\" Proto zálohovat - jednoznačně ANO. Je třeba si ale uvědomit, že centrální úložiště, typu zde uvedeného, nejsou prakticky vůbec zabezpečena proti nežádoucímu přístupu. Povinnost zadání hesla pro přístup k datům - směšná sranda - vedle poskytovatele této služby má k vašemu heslu přístup i začínající hacker a vaše data jsou veřejnou záležitostí. Jak říkám - Zálohovat jednoznačně ANO - ale např. na externí USB HDD a to především v případě citlivých dat. Citovat
Edison Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Tak ono na zálohování... Nevím, jestli bych to k tomu použil... ale existují spolehlivé systémy, kdy data nejsou na jednom serveru, ale rozstrkané po netu. Dát je tak do použitelné / zneužitelné podoby zase není jen tak. Citovat
Edison Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Zase.. nejde o to si tam ukládat citlivá data (přesto, že existují systémy, kde to bezpečně lze). Jde o to mít tam data, ke kterým chci mít odkudkoli přístup. Jestli jste si všimli, tak implicitně tam je složka fotek z mobilu, kterou to aktualizuje samo a rychle. Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Nechápu o čem píšeš, Ruský mail potřebuju pracovně - mám tam obchodní partnery a ti ocení pokud budu mít adresu na Ruském serveru. Ono totiž bez těch Rusů by neměla polovina firem v ČR co dělat... A co plánuju nebo neplánuju na server ukládat ti může být šumák. Nejsem malý dítě, v IT jsem dělal 12let a tak podobné infromace opravdu nepotřebuju. A k tomu zálohování - server se mi automaticky synchronizuje s záložním diskem na jedné stanici + na externí HDD. Důležité věci mám uložené na Ext HDD, serveru, stanici, SD kartě a 2 Flashkách. Tak, zdar a sílu [upravil dne 4/1/14 12:24 od koblih69] Citovat
FrantaCV Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 To Edison: pro přístup ke svým datům z libovolného místa stačí veřejná IP adresa a dostaneš na svůj počítač třeba z Ameriky. To koblih: Co si zálohuješ a kam, to je Tvoje věc - upozornění je směřováno těm, kteří netuší co je pak může potkat a s kým se pak o svá data \"PODĚLÍ\" aniž by o to stáli. V oblasti IT pracuji od r. 1992 a co se týká rusů, mám svoje zkušenosti. Nedostali nás vojensky 1968, tak se o to snaží ekonomicky v současnosti. P.S. Nejsem starej, jen víc pamatuji a nezapomínám. Citovat
Edison Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 To Edison: pro přístup ke svým datům z libovolného místa stačí veřejná IP adresa a dostaneš na svůj počítač třeba z Ameriky.Stejně, jako kdokoli jinej, kdo bude chtít. Navíc za statickou IP se většinou připlácí. K tomu investice do úložiště. A umožňovat takhle přístup dokonce do compu.. no to snad už nemyslíš vážně... Cloud v netu mi vůbec nepřijde jako špatná myšlenka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.