Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Co má příponu .ru smrdí katastrofou. Nesnáším tuhle smečku mafiánů s Putinem na čele.

Proč? Zajeďte si Karlových Varů, třeba pochopíte.

Odesláno

Funguje to skvěle!!! Dík za link. Jen je třeba k tomu přistupovat tak, že to je přecijen na veřejném místě. Podle toho se k tomu chovat.

[upravil dne 4.1.2014 12:18 od Edison]

Odesláno

Sorry za :xvul na koblihovu poznámku ruskému mailu - nicméně:

Data jsou to nejdražší - program prostě znovu nainstaluješ, ale např. ztracené fotky z dovolené jsou nenávratně v \"Kopru\"

Proto zálohovat - jednoznačně ANO. Je třeba si ale uvědomit, že centrální úložiště, typu zde uvedeného, nejsou prakticky vůbec zabezpečena proti nežádoucímu přístupu. Povinnost zadání hesla pro přístup k datům - směšná sranda - vedle poskytovatele této služby má k vašemu heslu přístup i začínající hacker a vaše data jsou veřejnou záležitostí.

Jak říkám - Zálohovat jednoznačně ANO - ale např. na externí USB HDD a to především v případě citlivých dat.

Odesláno

Tak ono na zálohování... Nevím, jestli bych to k tomu použil... ale existují spolehlivé systémy, kdy data nejsou na jednom serveru, ale rozstrkané po netu. Dát je tak do použitelné / zneužitelné podoby zase není jen tak.

Odesláno

Zase.. nejde o to si tam ukládat citlivá data (přesto, že existují systémy, kde to bezpečně lze). Jde o to mít tam data, ke kterým chci mít odkudkoli přístup. Jestli jste si všimli, tak implicitně tam je složka fotek z mobilu, kterou to aktualizuje samo a rychle.

Odesláno

Nechápu o čem píšeš, Ruský mail potřebuju pracovně - mám tam obchodní partnery a ti ocení pokud budu mít adresu na Ruském serveru. Ono totiž bez těch Rusů by neměla polovina firem v ČR co dělat...

A co plánuju nebo neplánuju na server ukládat ti může být šumák. Nejsem malý dítě, v IT jsem dělal 12let a tak podobné infromace opravdu nepotřebuju. A k tomu zálohování - server se mi automaticky synchronizuje s záložním diskem na jedné stanici + na externí HDD. Důležité věci mám uložené na Ext HDD, serveru, stanici, SD kartě a 2 Flashkách. Tak, zdar a sílu ;)

[upravil dne 4/1/14 12:24 od koblih69]

Odesláno

To Edison: pro přístup ke svým datům z libovolného místa stačí veřejná IP adresa a dostaneš na svůj počítač třeba z Ameriky.

To koblih: Co si zálohuješ a kam, to je Tvoje věc - upozornění je směřováno těm, kteří netuší co je pak může potkat a s kým se pak o svá data \"PODĚLÍ\" aniž by o to stáli.

V oblasti IT pracuji od r. 1992 a co se týká rusů, mám svoje zkušenosti. Nedostali nás vojensky 1968, tak se o to snaží ekonomicky v současnosti.

P.S. Nejsem starej, jen víc pamatuji a nezapomínám.

Odesláno
To Edison: pro přístup ke svým datům z libovolného místa stačí veřejná IP adresa a dostaneš na svůj počítač třeba z Ameriky.
Stejně, jako kdokoli jinej, kdo bude chtít. Navíc za statickou IP se většinou připlácí. K tomu investice do úložiště. A umožňovat takhle přístup dokonce do compu.. no to snad už nemyslíš vážně... Cloud v netu mi vůbec nepřijde jako špatná myšlenka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...