Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi. Ať hledám jak hledám, nikde nemůžu najít nějaké servisní intervaly co se týče výměn olejů, filtrů, rozvodů, destiček, atd. na 307 HDi RHR 100 kW. Na SB jsem našel akorát starší modely, viz. obrázek.

Víte někdo, máte někdo něco?

Díky za odpoveď...

programdrby.jpg

Odesláno

Hledal jsem opravdu všude. V ostatních vláknech byly intervaly na jiné motory, než mám já...většinou 66 kW nebo 79kW...takže jsem jen založil vlákno na nový motor co se týče těch servisních intervalů...

Odesláno

nevim proc se tu furt resi intervaly...... normalni clovek meni olej a vsechny filtry do cca max. 15t km a rozvody u RHR rozumne 150t km a sere na ty kecy ze SB a desticky? to je fakt blba otazka.... za 1. snimace opotrebeni . Za 2. snad oko vidi pres kolo kolik tak jeste je ne?????

Odesláno

Je to jen pro informaci...taky měním všechno za 15 tis. nebo 1 rok, ale jsou mezi náma i tací, kteří mají tak hluboko do kapsy, že si akorát vymění olej s olejovým filtrem a chtěj ušetřit na ostatním, a chtějí vědět kdy to musí nejpozději vyměnit, aspoň podle doporučení výrobce...znám totiž pár lidí, a sice malý procento, ale přece, bude i tu na fóru...hlavně těch kolem 18, 20 let, kteří si koupili silný HDIčko a škudlej pak každou korunu...jinak já chtěl vědět jen, při kolika km by se měl vyměnit FAP...:)

Odesláno

...... tak kdyz vse vis tak proc furt zadavas nesmyslne temata o vecech ktere tu uz davno jsou....... chces byt nejvic prispivajici na foru nebo jak mam tomu rozumnet.....

Odesláno
...... tak kdyz vse vis tak proc furt zadavas nesmyslne temata o vecech ktere tu uz davno jsou....... chces byt nejvic prispivajici na foru nebo jak mam tomu rozumnet.....

Co jestli vím? To co jsem upravil mělo patřit do jinýho vlákna...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...