Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud nebudeš chtít komplet s broušení a tmelením tak se ceny pohybují kolem 5-10 kč za 1 centimetr. Těch 10 je max u malých věcí 5 u velkých oprav. Takže běžné praskliny za 100-200. ;) Já ještě dělám to, že namáhanější části nebo začátky prasklin vyztužím hliníkovou mřížkou. Pak je skoro vyloučeno aby to znovu prasklo.

Odesláno

Měl jsem volný den a tak jsme si to svařil + ještě dal laminát, tak uvidíme, jak to bude držet. Je to cca 6 cm dlouhá prasklinka. Zatmeleno + plnič + barva + bezbarvý lak.

[upravil dne 19/7/14 14:23 od OK406]

Odesláno

Taky se divím ,

já mám taky prdlý nárazník od nějakýho magora ale zatím jsem nikam nejel ani s koblihem69 se ani nedomlouval, protože věřím že sundání předního nárazníku nebude po 15 letech jen tak

Odesláno

Přípravek mám v autě ,ono je vždy napoprvé to těžko dělat ,až to děláš několikrát tak je už hej. Už jen aby se člověku chtělo , v tomhle vedru se člověku nechce

Odesláno
Hlavně to chce mít připravený přípravek na otočení patentů v rohu u světel a ostatní je otázka potencionální koroze.

Přípravek :myslim,aha ta drc páska kterou tam mám :aut

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak ja mám už svařeno ;) dnes jsem volal pánovi a hned tam zajel-nemám foto jak to je svařený-už to je na skutru ale tady to je jak to bylo prasklý http://gabriel307.rajce.idnes.cz/prasknuty_plast_Neos pán se tím živí tak snad to vydrží ;)

http://www.svareniplastu.com/

cestou do Mladé Boleslavi jsem mu to tam hodil a když jsem po 3h jel domů tak jsem se po to stavil :) cena 100,-Kč

edit: sorry za OT ale když jsem to tady už načal ;):papa

[upravil dne 13/8/14 18:41 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...