linc Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Zdravim mam problem pravdepodobne s prevodovkou pri rychlosti 70- 90 a hlavne ak zrychlujem do kopca tak mi trasie s volantom a z celym autom ak dosiahnem 90tku alebo 110 az 140 tak to prestane, v servisoch mi povedali ze to je prevodovka-diferencial ,,,POLOOSI mam v poriadku,geometria taktiez, mal uz niekto podobny problem?? lebo cela prevodovka je dost draha da sa tam vymenit nejaka suciastka satelity v diferenciali?? Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Na to se vykašli převodovku koupíš za slušné peníze. Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Jakým způsobem jsi zkontroloval, že máš poloosy v pořádku? Citovat
linc Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 slusne peniaze?? to je 250 300 euro plus vymena to je cca 400 eur Citovat
linc Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 v Servise mi vybrali obidve poolosi dali dole manzety a klby aj krize su vpooriadku Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 OK. Problém bývá v tom vnitřním - tripoidním - kloubu poloosy, u převodovky, v té kleci kloubu, v které jezdí ten kříž. Pokud tam je to vymačkané, kloub zadrhává. Ale pokud to kontrolovali... Každopádně oprava převodovky bude přinejmenším stejně drahá jako výměna za jinou z vraku. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Montáže/demontáž je cca 4,5 hodiny převodovky se v inzerci pohybují tak 3,5-5 tis. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 nevím kolik to má najeto,ale šel bych nejlevnější cestou--vyměnil pravou (dlouhou) poloosu za repasovanou podle mě to diferákem není Citovat
linc Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 teraz to ma okolo 161 500km ale ci neboli stacane km to uz neviem...a poloosa bola menena tento rok a mam na nej najazdenych cca 20 000km..a kontrolovali mi ju v servise a bol som pri tom takze poloosa je Ok Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Podle mě také ne, protože obal diferenciálu a celé převodovky je pevně spojen s motorem, a nemá to proti čemu třást s autem. To zadrhávání musí být někde venku, mimo tuhle soustavu. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Řešil jsem podobou věc na 406, v servisu mi tenkrát řekli to samý - nějaký problém na satelitu ... byla to polosa. ... a nezakládej kvůli tomu další témata ! [upravil dne 2/1/14 10:26 od koblih69] Citovat
linc Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 ja som to isiel reklamoavt ako tu poloos co mi menili dali ju dole povedali ze je OK, akurat ked auto je na zdvihaku a tocim kolesom tak je vidiet ze poloos ma taky oval myslim ta tyč ale povedlai ze tym to nie je ze to je normalne.. oni si stali za svojim ze su to satelity v diferenciali Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 No jasně, a když si u nich necháš rozvrtat převodovku, vyplázneš pár set eur a zjistíš, že to tím nebylo, tak co? Akorát se vymlouvají z reklamace té poloosy. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Asi bych to vodvezl někam jinam. Třeba mají pravdu, ale třeba taky ne. Když se zamyslíš nad tím jak často jsou vadné poloosy a jak často diferák tak to za další zkoušku stojí. Citovat
linc Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 tak tam uz by som nedal asi nikdy viac to auto Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Zkus si nakreslit tu soustavu od motoru po výstup z diferenciálu, vše uložené v pevné kleci. Co proti čemu se může hýbat, když bude zadrhávat diferenciál, když je to všechno umístěné dohromady v jednom pevném obalu? Nic, pokud se bude zadírat diferenciál, tak to bude chvíli vydávat pazvuky, a pak se roztrhne. Třást autem ale může jedině přes nějaký pružný člen - tudíž se zadrhává něco na výstupu, a roztřese se celý agregát, protože je uložen v silentblocích naladěných na podstatně jinou frekvenci, s tímhle nepočítajících. A zpravidla právě okolo 70km/h se tahle soustava dostane do rezonance, když zadrhává poloosa, už jsem to tu popisoval několikrát, mimochodem to bylo také první téma, které jsem tu sám kdy řešil, akorát řešení jsem si tehdy musel najít sám Citovat
Hafity Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Občas vypadla taková ta pružina v poloose s takovým kloboučkem, drží to poloosu jakoby v předpětí, myslím, že to mělo podobný průběh.... Když to dělá i při rovné jízdě, tak to asi satelity nebudou.... [upravil dne 2/1/2014 17:28 od Hafity] Citovat
linc Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 aka pruzina na poloose? tam je jedine paska ktora drzi manzetu ci nie? Citovat
Hafity Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Když demontovanou poloosu postavíš vertikálně na (třeba) pracovní desku stolu, tak jde stlačit k té pracovní desce proti odporu pružiny.... Ta pružina je schovaná pod manžetou. Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Ta pružina je tam hlavně na to, aby se nevysouval drážkový hřídel z diferáku a netekl odtud olej. Jinou funkci nemá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.