Milan+ Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Zbyl mi tu kat ze sierry rozmontované na stavbu kaipoše,jelikož tam budu dávat uni od Bosal,tak se zeptám,zda máte někdo nějakou zkušenost s výkupy katů,nějakou solidní vyzkoušenou firmu,nerad bych ho nechal pod cenou. Citovat
Neon Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 zjisti si orientačně na netu dle čísla, nebo typu - na hodně stránkách jsou ceny a pak máš alespoň odrazovej můstek Citovat
Milan+ Odesláno 28. prosinec 2013 Autor Odesláno 28. prosinec 2013 To jsem přibližně koukal ,ale prý se dost liší pak skutečný výkup,něco jako ačka,slíbí a pak prý prd. Tak proto se ptám,zda má někdo něco vyzkoušeno v realu. Citovat
punkac Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 čoveče tohle by mě taky zajímalo mám tu střeva z pěti katů do bmw X3 benzín, nikdy nebyly použité Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 MILAN napis me jeho oznaceni a z jake je motorizace,typu auta a roku,poptam u Helmuta ,kterej ode me vykupuje,co slibi to da.... Citovat
oddie Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Charlie má asi max, co kde normálně dostaneš, ptal jsem se pro srovnání na jeho nabídku ještě někoho, kdo to dělá, a ten mi na to řekl - tak mu to nech, já bych na tom měl s rizikem tak dvě stovky, za tuhle cenu, do toho nejdu. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Nástřel můžeš mít tady: http://www.vykupautokatalyzatoru.cz/files/auta/ford.pdf Co napíšou, to dají. Osobně jsem tam vezl nějaký kat. Nicméně tedka dost srazily ceny, tudíž Charlie by měl mít jednoznačně nejlepší nabídku. Citovat
Neon Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Asi tak - zrovna jsem ti chtěl napsat, že máš písnout Charliemu. To co já zjišťoval za můj, tak mi nabízeli plus mínus to samý a takhle jsem to měl relativně bez práce a nemusel jsem objíždět a obvolávat výkupny ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.