Marťa407SW Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Tak nakonec to dopadlo tak ze jsem vymenil ty dva podtlakove ventily a jede to zase super jako predtim.. Citovat
Boldrik Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Vypada to že mam podobný problem,akorat me dia hlasi egr ventil a vymenu mi spočitali na 8500kč,což se mi davat nechce,kord když to nemusi ve finale byt ten hlavni problem.Tak jsem ho jen vyčistil a vzhledove vypada v pohode jen tam byly takove male jakoby špony,ale dela to pořad,teda jen v kopcích.Mam 1.6 hdi nemohlo by to být taky tema ventilama? Beru každou radu Citovat
milanblatnica Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 Čo konkrétne hlási dia ?Napíš sem kód poruchy.Nepíše náhodou chybu elmag.klapky egr ? Citovat
Boldrik Odesláno 18. prosinec 2014 Odesláno 18. prosinec 2014 To prave už nevim ten papir co mi dali nemužu najit zkusim hledat. Citovat
Boldrik Odesláno 20. prosinec 2014 Odesláno 20. prosinec 2014 Tak jsem to konečne objevil.Ty chyby maji čisla P2408, P0238, P1607, P1462 poradi nekdo co je to za chyby a jak by se popřipade dali odstranit.Nebavi me poslouchat-No jo peugeot co by jste taky chtel:-( Citovat
milanblatnica Odesláno 20. prosinec 2014 Odesláno 20. prosinec 2014 http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en&u=http://www.pikit.co.uk/peugeotmt/CodeDescriptions.html&prev=search Citovat
milanblatnica Odesláno 20. prosinec 2014 Odesláno 20. prosinec 2014 Chcel som poslať toto:http://www.pikit.co.uk/peugeotmt/psa eobd p codes.html Citovat
milanblatnica Odesláno 20. prosinec 2014 Odesláno 20. prosinec 2014 Myslím, že EGR ventilom to nebude, skôr zaneseným fap filtrom. Mimochodom, ako často regeneruje? Na tvojom mieste by som skontroloval všetky podtlakové hadičky a elmag ovládania turba vrátane jeho konektora, snímač tlaku turba, čidlo uzáveru palivovej nádrže a ak máš obmedzovač aj spínače plynového pedála. Myslím si ale, že chyby medzi sebou súvisia. Skúsenejší ma možno opravia. Nemeň nič, pokiaľ si nebudeš istý, čo chybu spôsobuje. V servise ťa ošklbú ako hus. Citovat
frenky Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 tak přidávám foto ,jak jsem to vyřešil já. Najednou jsem byl bez tlaku v turbu a tohle mi pomohlo a od té doby šlape,jak má. IMG_20140307_100919.jpg Cau.Tú hadicku más odpojenú?A dia nic nehlásí?Skúsil som na mojej zaslepit,a po zaslepení som cítil lepsí tah od spodu.Ty ju más odpojenú a tak jazdís?Chystám sa domov,budem mat pred sebou 1150km po dialnici.A nechcel by som mat prúser. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 (upraveno) Průser mít budeš. Nevim kterou přesně to otvírá nebo zavírá klapku na směšovákách, ale možnosti jsou dvě. 1. spodní se otevře a vrchní se nazavře a auto bude při regeneraci FAPu cukat + pokud je to ovládání horní klapky tak se nepřivírá podle EGRu 2. Je li to k spodní klapce, začne regenerace, vrchní se zavře, spodní se neotevře a auto zdechne jelikož bude bez vzduchu. Pak si může vzduch udělat cestu třeba prasknutim hadice Jo a navíc pokud odpojil vývod od ventilu ke klapce, tak jak auto začne chtít hejbat klapkou, tak se začne strácet podtlak Upraveno 11. říjen 2015 uživatelem Chozeluizskuner Citovat
frenky Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 Dakujem za odpoved.Nebudem z autom nic machrovat.Tiez sa mi to nejak nezdalo. Citovat
maxx3 Odesláno 12. říjen 2015 Odesláno 12. říjen 2015 Je to hadička od chcipaku, takže žádný průser se konat nemůže. Dia nic nehlásí a auto jedejede normálně. Jezdil jsem tak skoro rok, než jsem se dostal k výměně celého elmag ventilu. Tolik k výše vypsanemu katastrofickemu scénáři. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 13. říjen 2015 Odesláno 13. říjen 2015 (upraveno) chcípák je to maximálně u škodovky.... ne u tohodle motoru. je to klapka egr Upraveno 14. říjen 2015 uživatelem Chozeluizskuner Citovat
drtikol777 Odesláno 7. říjen 2018 Odesláno 7. říjen 2018 ahoj. mám podobný problém. mám P407 sw 1.6HDI r.v.2006 auto často při jízdě cuká, jako by tam šlo málo paliva. pokud ho vytočím nad 3000 tak většinou rovnou chcípne. DRV ventil mám vyměněn. navím jestli to může být nějakou hadičkou a třeba tam nejde vzduch nebo odchází čerpadlo :-( moje diag píše: P0069, P0087, P1113 výpis z diag zde: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.