Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, u 407 sw mi mizerne svitej couvaci svetla. Hledal jsem tady na foru a nasel jsem ze ve svetle je takova clona, ale to bylo u 308. Je neco podobnyho i u 407? Nebo to nekdo vyresil jinak? Myslel jsem treba nejaky diodovy pasek nalepit zespodu narazniku, aby nebyl videt a pri couvani aby svitil do zeme okola auta, ale nevim...

Odesláno

Řešil jsem to kamerou s nočním viděním, to je asi jediné 100%ní řešení, to se to pak couvá :D Jinak žádná ledka ani super žárovka do světel nepomohla, jedině něco přídavného a to se obávám že bude jako pěst na oko :(

Odesláno

Mal som rozobrané zadné svetlo, ktoré bolo rozbité a žiadna clonka sa vybrať nedá, to skôr rozbiješ zadné svetlo :-) Neviem si predstaviť kam by sa dal ten led pásik nalepiť, aby to plnilo účel ...

Odesláno

Tady :papa

Obraz:

4824-Camera1.jpg

Displej v zrcátku (dárcem byl nějaký Hyudai - zrcátko je samozatmavovací)

4824-Camera2.jpg

Kamerka místo osvětlení SPZ

4824-Camera3.jpg

V noci tomu světlo z couvaček bohatě stačí, obraz je sice černobílý ale vidím krásně...

Odesláno
Našiel som vlákno kde som sa to snažil riešiť a je tam niečo aj o tom klobúčiku ktorý tam neni;)

Kloboucek tam neni? Prave ze v tom vlakne pisou ze tam je... Ja mam pred FL.

Kameru jsem mel na minulym aute a dozadu videt bylo, ale nejsou vydet hrany auta a odhad nulovej... Mam sice vzadu senzory, ale nerad couvam poslepu:(

Odesláno
Tá poznámka ku klobúčiku je tak trochu ironická,tak to aj ber.Písal som tam o tom že po facelite ten klobúčik tam určite je.:papa

Tak to jooo:D vyndam tu cepicku, ale zadne velke zlepseni necekam;)

Koukal jsem ze prodavaji i zarovky 36-50 w. Ma to efekt, nebo je svetlo konstrukcne tak spatne, ze mu ani tohle nepomuze? Myslim ze by se to ani nemuselo prehrivat, protoze to nesviti porad.

[upravil dne 13/12/13 11:36 od Lukas.407]

Odesláno

Schreek --ať koukám tak koukám a nevidím že bys to mněl kameru s IR,vypadá to na klasickou CCD kameru s čipem Sony kterou mám i já a v totální tmě to není žádná sláva

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...