koblih69 Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Zdravím, chtěl jsem se prosím zeptat, jak se dají objednat ty rozvody od auto-kelly, jelikož nikde na jejich stránkách nevidím, kam by se dal zadat nějaký kód nebo něco, dle čeho by poznali, že chci uplatnit tu slevu ) Děkuju moc za pomoc, jednalo by se o tyto rozvody. Tyto, děkuju Slevu uplatňuješ na základě kartičky řádného člena, která ti dorazí po zaplacení členského příspěvku. PS: ceny rozvodů v A.K. jsou i po slevě poměrně vysoké ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Zdravím, chtěl jsem se prosím zeptat, jak se dají objednat ty rozvody od auto-kelly, jelikož nikde na jejich stránkách nevidím, kam by se dal zadat nějaký kód nebo něco, dle čeho by poznali, že chci uplatnit tu slevu ) Děkuju moc za pomoc, jednalo by se o tyto rozvody. Tyto, děkuju info v mém podpisu (tučná část) Citovat
MilanF1 Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Koblihu, zase nám tu musíš hanit Auto Kelly? Tak my ho snad kvůli tobě zrušíme ... Tazatel musí být řádný člen (mít kartičku), aby mohl mít slevu a odběr musí provést přímo na pobočce. Objednává se to telefonicky, e-mailem či zakoupit přímo na prodejně. Přes e-shop nelze. Princip je trošku složitější, ale hlídáme si, aby nakupovali jen řádní členové. A ty ceny? Auto Kelly není nejlevnější, ale pro někoho je pohodlnější a třeba nechce věřit menším e-shopům. Citovat
Milan+ Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Zdravím, chtěl jsem se prosím zeptat, jak se dají objednat ty rozvody od auto-kelly, jelikož nikde na jejich stránkách nevidím, kam by se dal zadat nějaký kód nebo něco, dle čeho by poznali, že chci uplatnit tu slevu ) Děkuju moc za pomoc, jednalo by se o tyto rozvody. Tyto, děkuju Slevu uplatňuješ na základě kartičky řádného člena, která ti dorazí po zaplacení členského příspěvku. PS: ceny rozvodů v A.K. jsou i po slevě poměrně vysoké ... Po slevě,která ted byla 50%,tak je to naprosto v poho,konkrétně já bych se s poštou na to těžko někde dostal a mám je kousek od baráku. Citovat
koblih69 Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 MilanF1 já Kelly nehaním, pouze píšu konkrétní informaci, že rozvodové sady nemají za dobré ceny. Podobně jako třeba tlumiče. To neznamená, že se nevyplatí tam řadu věcí nakupovat. Bohužel sleva na rozvody je omezená časově a tak pokud stojí před slevou v Kelly sada SKF 4 559,- a u badisaka 2,5 tak se prostě vyplatí tehdy pokud je tam sleva 50%. Bezpochyby je velkou výhodou i to, že si pro díl můžu dojet když ho rychle potřebuju (třeba v neděli) a pak je cena druhotná. Pro mě který to má 25+25 km, to zanmená utratit podobné peníze jako kdybych si to nechal poslat poštou. [upravil dne 27/4/14 12:14 od koblih69] Citovat
MilanF1 Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Tazatel se ale ptal na akční cenu ... ale to je stejně pasé, protože není řád a akci končí dnes. Citovat
koblih69 Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Taztel se ptal jak uplatnit slevu a tuto informaci ode mě dostal Citovat
Milan+ Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 No a pokud auto někomu známemu dělám,tak cenu ví dopředu,volná linka to sdělí a bud to chce či ne. Ono většinou kdo má jedno auto nechce stát a vezme to. A badišáka už jsem také využil,ceny má také Citovat
Wizzik Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Děkuju za vaše reakce, aspoň vidím, že to tu žije :-) Citovat
Schreek Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 Málem bych zapomněl Akce na 12.-18.5 Citovat
hardhouse.trip Odesláno 25. květen 2014 Odesláno 25. květen 2014 V autoservisu Autokelly jsem nikdy nebyl - jen v prodejně. Zrovna držím v ruce leták na akci \"Kontrola a servis klimatizace jen za 590,-\". Byl někdo na té akci? Zajímalo by mně jestli se tam musí člověk předem objednat, nebo jestli tam stačí jen zajet a udělají to na počkání....? Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2014 Odesláno 8. červen 2014 hmmmm eshop je momentalne odstaven nicmene mrknu jestli by tam nemeli v akci neco na predni napravu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.