Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Týdenní akce Autokelly + speciální akční ceny pro PC

Recommended Posts

Odesláno
Zdravím,

chtěl jsem se prosím zeptat, jak se dají objednat ty rozvody od auto-kelly, jelikož nikde na jejich stránkách nevidím, kam by se dal zadat nějaký kód nebo něco, dle čeho by poznali, že chci uplatnit tu slevu :))

Děkuju moc za pomoc, jednalo by se o tyto rozvody.

Tyto, děkuju

Slevu uplatňuješ na základě kartičky řádného člena, která ti dorazí po zaplacení členského příspěvku.

PS: ceny rozvodů v A.K. jsou i po slevě poměrně vysoké ...

Odesláno
Zdravím,

chtěl jsem se prosím zeptat, jak se dají objednat ty rozvody od auto-kelly, jelikož nikde na jejich stránkách nevidím, kam by se dal zadat nějaký kód nebo něco, dle čeho by poznali, že chci uplatnit tu slevu :))

Tyto, děkuju

info v mém podpisu (tučná část)

Odesláno

Koblihu, zase nám tu musíš hanit Auto Kelly? Tak my ho snad kvůli tobě zrušíme ... :bacha

Tazatel musí být řádný člen (mít kartičku), aby mohl mít slevu a odběr musí provést přímo na pobočce. Objednává se to telefonicky, e-mailem či zakoupit přímo na prodejně. Přes e-shop nelze.

Princip je trošku složitější, ale hlídáme si, aby nakupovali jen řádní členové.

A ty ceny? Auto Kelly není nejlevnější, ale pro někoho je pohodlnější a třeba nechce věřit menším e-shopům. :papa

Odesláno
Zdravím,

Tyto, děkuju

Slevu uplatňuješ na základě kartičky řádného člena, která ti dorazí po zaplacení členského příspěvku.

PS: ceny rozvodů v A.K. jsou i po slevě poměrně vysoké ...

Po slevě,která ted byla 50%,tak je to naprosto v poho,konkrétně já bych se s poštou na to těžko někde dostal a mám je kousek od baráku.

Odesláno

MilanF1 já Kelly nehaním, pouze píšu konkrétní informaci, že rozvodové sady nemají za dobré ceny. Podobně jako třeba tlumiče. To neznamená, že se nevyplatí tam řadu věcí nakupovat. Bohužel sleva na rozvody je omezená časově a tak pokud stojí před slevou v Kelly sada SKF 4 559,- a u badisaka 2,5 tak se prostě vyplatí tehdy pokud je tam sleva 50%.

Bezpochyby je velkou výhodou i to, že si pro díl můžu dojet když ho rychle potřebuju (třeba v neděli) a pak je cena druhotná. Pro mě který to má 25+25 km, to zanmená utratit podobné peníze jako kdybych si to nechal poslat poštou.

[upravil dne 27/4/14 12:14 od koblih69]

Odesláno

No a pokud auto někomu známemu dělám,tak cenu ví dopředu,volná linka to sdělí a bud to chce či ne. Ono většinou kdo má jedno auto nechce stát a vezme to. A badišáka už jsem také využil,ceny má také :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

V autoservisu Autokelly jsem nikdy nebyl - jen v prodejně. Zrovna držím v ruce leták na akci \"Kontrola a servis klimatizace jen za 590,-\".

Byl někdo na té akci? Zajímalo by mně jestli se tam musí člověk předem objednat, nebo jestli tam stačí jen zajet a udělají to na počkání....?

Odesláno

hmmmm eshop je momentalne odstaven nicmene mrknu jestli by tam nemeli v akci neco na predni napravu :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...