Wext Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Jinak promiňte, že Vás tady všechny tak otravuju ale bohužel nemám takové zkušenosti s autama jak Vy a už vůbec ne s autoradii apod. Tak jestli Vás to nějak otravuje, tak odpovídat nemusíte, není to vaše povinost, já toto vlákno založil jen pro lidi kteří chtějí radit. Citovat
P607Olda Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Jo, já jsem netrpělivý jen proto, že poskytnutá rada je kombinací možných příčin, způsobů hledání a hlavně častosti obvyklých závad. A jestli vzpomeneš, tak na rádio se zaměněnými kabely 4 a 7 jsem tipoval hned. Takže činnosti okolo jsou sice fajn, ale zdržují. Citovat
Wext Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 Jasně, chápu ale teď bohužel radši počkám radši na ty vytahováky, nechci si zničit rádio nějakými hřebíky jak je tam budu rvát, takže pak dám vědět. Nemysli jsi že jsem to nezkoušel ale asi nejsem tak zručný jak ty a tak proto radši počkám na pořádné nářadí, které k tomu patří Citovat
Chip Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 potřebuješ toto http://ecx.images-amazon.com/images/I/31WF1WEVXKL.jpg já jsem to vyndaval i planžetami odlamovacího nože. pak už jsem si i udělal planžetky a teď už mám sadu vytahováku na radia ale je fakt že to dělám asi častěji než Ty. jde o to odehnout západky které jsou na boku (uprostřed) radia pak už jen zatáhnout za rádio k tomu slouží ty výstupky na vytahovácích ale stejně se občas musí tahat za rádio. to jen tak kdybys to chtěl zkusit než Ti přijde vybavení pokud je to jediná brzda tak to bych asi nevydržel:-):bojim:papa:papa:papa:papa Citovat
Wext Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 Já už ty vytahováky objednal, ale příjdou až příští týden, takže to ještě zkusím jak radíš, a uvidíme jestli se povede Citovat
Wext Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 Tak nakonec se mi to povedlo tím nožíkem , rádio je venku z auta, a proud je teď místo 0,03 na 0,02 A, je to už dobrá hodnota, nebo to je ještě furt moc ? Citovat
Wext Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 A ještě se chci zeptat, nemají být někde připojeny tyto konektory, já jsem je tam měl odpojené a jenom mi tam tak ležely. Nemají být připojeny někde v autě ? Jestli ano tak v boxu pro radio jsem je nenašel. [upravil dne 10/12/13 17:00 od Wext] Citovat
panzerflus Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 to jsou CINCH konektory třeba do externího zesilovače ;-) Citovat
Wext Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 Aha tak ten nemám, tak to je dobře, už jsem se lekl že mi tam něco chybí Citovat
koblih69 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Moc nevím co řešíš, moje 406 brala ve standardu 22mA, nevím jak máš přesnej měřák, ale každopádně hodnota 0,03 by mě vůbec nevadila, s tímhle odběrem musí auto vydržet stát měsíc Citovat
Wext Odesláno 10. prosinec 2013 Autor Odesláno 10. prosinec 2013 Ok, díky, tohle jsem přesně potřeboval slyšet, tohle mi tu nikdo nebyl schopný říct, děkuji tobě ale i všem ostatním při řešení problému. Případ uzavřen Citovat
koblih69 Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Jinak jak psal tuším Olda - typickým problémem jsou přehozené Piny 4 a 7 autorádia tedy trvalá paměť a napájení. Citovat
P607Olda Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 Tak nevím, k čemu je toto vlákno. Dne 6.12. jsi měl problém, že jsi nenastartoval. Dnes, po sdělení kobliha69: \"každopádně hodnota 0,03 by mě vůbec nevadila, s tímhle odběrem musí auto vydržet stát měsíc \" píšeš \"Ok, díky, tohle jsem přesně potřeboval slyšet, tohle mi tu nikdo nebyl schopný říct, děkuji tobě ale i všem ostatním při řešení problému. Případ uzavřen\". Takže odběr ti nevadí, problém vlastně neexistoval... A to ještě nenastaly pořádné mrazy. Jen pro info: Boxer nám 6 let jezdil bez problémů - denně (!). Při prodeji v bazaru mi volali - máte kaput baterku. Tak jsem koupil novou za 2000 a po týdnu zase kaput. Příčina - přehozené piny 4 a 7 na rádiu. A teda zdůrazním - pokud auto jezdilo denně, tak se nic nepoznalo. [upravil dne 11.12.2013 13:19 od P607Olda] Citovat
Dopiťák Odesláno 10. prosinec 2013 Odesláno 10. prosinec 2013 nebo kdy spíš vytáhne rádio ven a nechá ho odpojené na to aby zjistil jestli je to ono .. Citovat
Dano406 Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 Tak nakonec se mi to povedlo tím nožíkem , rádio je venku z auta, a proud je teď místo 0,03 na 0,02 A, je to už dobrá hodnota, nebo to je ještě furt moc ? Tady ho má už venku Citovat
Wext Odesláno 11. prosinec 2013 Autor Odesláno 11. prosinec 2013 Ano bohužel jsem asi pro vás neschponý, ale když nejsem ani mechanik a ani technik, dokonce ani nepracuji v tomhle oboru tak bohužel nepochopím co myslíte, ale říkat to, že nic nechápu je taky asi k ničemu, takže jestli jste mi někdo schopný vysvětlit, který je to ten pin a na kterém konektoru a co mám udělat, tak to klidně udělám, ale bohužel když jsem tohle ještě nikdy neřešil a nedělal, tak asi težko můžu pochopit co tím myslíte. Sorry že nejsem v tomhle zkušený. Citovat
Dano406 Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 Někdo ti tu napsal a tuším,že to byl P607Olda,ať zkusíš přepojit piny na ISO konektoru,tuším č.4 a č.7 Mohl jsi klidně napsat,že nevíš co to je ten ISO konektor,on by ti někdo poradil. Jestli nevíš co to je a jak je to zapojené tak kukni sem https://www.google.cz/search?q=autor%C3%A1dio+konektor+iso&hl=cs&rlz=1T4VASE_csCZ498CZ499&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=EXeoUvzzHcGxywPEkIKQBQ&ved=0CEwQsAQ&biw=1600&bih=991 Citovat
P607Olda Odesláno 11. prosinec 2013 Odesláno 11. prosinec 2013 Tak to zase promiň ty. Je těžké odhadnout, kolik umíš a na co si troufáš. Proudový odběr jsi měřil zcela výborně. ISO konektory jsou zde, viz obr, odpojoval jsi je, tak jsem nemohl tušit, že nevíš, o co jde. A že to neřekneš a nenajdeš si na googlu, co je to ISO konektor. Ale nejsi první, často jsou tady \"odborné\" dotazy, a když dostanou odbornou odpověď (správnou), tak se podlomí v kolenou. A jak to mám poznat, když ti jasně radím, že od určité chvíle je to už mimo chápání... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.