Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

rozhodl jsem se ,že si pod stromeček koupím diagnostiku .

Co od toho očekávám ? čtení , mazání chyb , ideálně bezdrát ( bluetooth by mohl stačit ) , připojení tedy k notebooku popř. lépe k mobilu ( ios systém ) a příznivou cenu. Objednal bych jí buď od nás nebo z ebaye.

Akorát tedy potřebuji poradit a hlavně vaše zkušenosti.

1) OBD 1 nebo OBD2 má moje auto ? Lze to zjistit podle roku výroby ? P206 S16 2001 nebo je potřeba to vizuálně skontrolovat ?

je toho všude moc,hlavně co bude kompatibilní v mém případě a fungovat , prodejci můžou psát leccos.

http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=obd2

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1311.R1.TR12.TRC2.A0.Xobd2+elm&_nkw=obd2+elm327&_sacat=0&_from=R40

děkuji

Odesláno

u rv01 je to docela hazard.. mě některé moduly jdou a některé ne... a u každé mi šlo číst něco jiného... proto jsem raději koupil Lexii ;)

Odesláno

To mi neříkej že to nebude fungovat , lexii kupovat za takové peníze nehodlám když u Peugeotu zůstávat nebudu .

Kdyby to nefungovalo tak se to neprodává a není na internetu tolik návodů a videii ne ? Na Alfu jsem měl diag za 180 kč a taky fungoval jen bylo potřeba přepájet pár drátů u konektoru a dát na ně přepínač , tím jsem z toho udělal multifunkční diagnostiku :-)

Odesláno

Hodně štěstí ;) Až odpalíš pájením BSI, tak nezakládej další vlákno.. ;)

Proč myslíš, že bych jinak kupoval zvlášť diag na PSA, VW, Ford za cca 10 tisíc komplet, když jsou krabičky za 2 stovky?

Odesláno

Pokud si nehodláš nechávat pažouta, volil bych spíš vyhledání a dohodu s někým v okolí, kdo Planet či DiagBox má, a nechá tě to zdiagnostikovat za hubičku, ono to zas tak často potřeba není. Mi tak napadá, že bych ten kabel mohl klidně půjčovat, když se tu stejně jen válí a potřeba je jednou za rok...

Odesláno

to mě taky napadlo , chci se jet zeptat za známým v servisu má delphi diagnostiku , ta by to zvládla ?

vypadá dost solidně i cenově ^^

[upravil dne 6/12/13 11:05 od venomcz]

Odesláno

Asi tak pokud fakt chceš diagnostiku tak jedině vždycky ,,origo\" ty univerzal jsou zprominutím jen na dvě věci...Osobně mám už diag na 3značky a nelituju toho.Zas taková investice to nebyla...

Jinak jak už psal oddie nejjednoduším řešením je někoho požádat z okolí kdo ma PP2000 a máš klid nemušís si kupovat ten univerzál co je na prd.

Odesláno

Ako tieto Cinske ELM327 moduly by som diagnostikou nenazyval, je to skor len na take vycitanie informacii co ti da RJ... Akoze funguju spolahlivo, hociaka ELM327Bluetooth s ebayu ti bude chodit v pohode. Ale je to fakt len info.. Co sa tyka kompatibility, staci trosku google-it :

Tu je tabulka s Pugmi :

http://www.outilsobdfacile.com/vehicle-list-compatible-obd2.php?brand=peugeot

Pokial mas iOS system, tak je ti bluetooth uplne k hov*u (jedine wifi modul), to by si mohol vediet ze iOS s tymto modulom cez BT nesparujes :). Na androidoch to beha super cez appku Torque

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...