Wlady Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Nevíte o někom v Hradeckém kraji, kdo mi mrkne na motor? Startuje na první otočení, ale přesně na 3 tis. ot. mi to začne děsně cukat. Když jedu pod 3.tis otáček, tak pohoda. Můj servisák mi chce vylučovací metodou měnit vše. Diagnostika hlásí: \"chyba zapalování\" nepravidelně na všech válcích. Je to druhý auto v rodině, tak nevím jestli ještě investovat nebo poslat do kopřiv...kupoval jsem ho nového, nikdy mě nenechal ve štychu, tak bych se s ním nerad loučil Dík za případné rady. Citovat
P607Olda Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Zapalovací rampa? Nejlíp půjčit a zkusit. Kouknout potmě, jestli uvidíš jiskry. Měnit vše je pěkná blbost. Citovat
radim.1008 Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Taky mám dojem, že to bude zapalovací rampa. Pokud servisák má v plánu měnit díl po díle, tak to u mě není automechanik, ale měnič. Citovat
Kennbell Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Vymeni svicky a pak rampu. Kdyz prejizdis interval na svickach tak potom odchazi zapalovaci civky/rampy Citovat
Wlady Odesláno 21. březen 2014 Autor Odesláno 21. březen 2014 Tak vyměněny svíčky, rampa a problém stále trvá...do 3 tis. ot. není nic znát a nad 3 tis. to vůbec nepustí...jak kdyby tam byl omezovač...ještě někdo nějaký nápad??? Citovat
Návštěvník Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 Dělá to jen za jízdy, nebo to škube i na místě na neutrálu? Mohl by to dělat ještě MAP. Citovat
čarokněžník Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 nedostatecny tlak benzinu.....bud nekde ten tlak unika nebo cerpadlo chcipa...ja to mel taky tak do litra sezenes novy nejdriv si to ale radci vyzkousej Citovat
čarokněžník Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 taky mozna vstrikovac no musis to vsechno ozkouset na mechose se vser to co umi to zmaknes taky Citovat
Chip Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 svíčky a rampa se dají vyzkoušet bez výmeny jen těžko ale čerpadlo a vstřiky lze změřit a otestovat. Citovat
Wlady Odesláno 24. březen 2014 Autor Odesláno 24. březen 2014 dělá to stejně i když stojím - na neutrál zkusíme tedy čerpadlo:roll Citovat
krtek 2 Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 daj zmerat tlak na cerpadle nekupuj zbytocne druhe, lacne to neni [upravil dne 24/3/14 16:08 od krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.