Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud Ti nechtějí dat smlouvu k prostudování, případně konzultaci s právníkem, tak bych do toho asi nešel. Ve hcvíli, kdy nemá firma co skrývat, nemá důvod takhle jednat.:myslim

Odesláno

Já bych se nedivil, kdyby firma jednala stylem: 1 zaměstnanec = 1 kus, to znamená, že pokud nepodepíšeš, přijde jiný. :nevim

Tu situaci ti fakt nezávidím.

Odesláno

Nevím, co řešíš u smlouvy, jestli budeš makat pod agenturou...

Bude tam cca toto: Smlouvu budeš podepisovat každý měsíc nebo dva. Tím se zaměstnavatel kryje, že v období s menším počtem zakázek, doděláš měsíc (dva) a jdeš z kola ven. :(

Platba výplaty o pár dní zpožděná oproti kmenovým zaměstnancům, stravenky ti dají na pobočce agentury.... Ber to pouze jako příklad, ale tu v UL je to tak, jak jsem popsal výše

Samozřejmě na jiné benefity pro kmenové zaměstnance nemáš povětšinou nárok

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já to měl podobně, se vedoucím sem se nesnesl, neuznával moje pracovní výkony, a nechtěl pochopitelně ani přidat, chtěl jsem odejít, potom se naskytla příležitost v jiným oddělení, kde mě vzali s mým platovým návrhem a sem na stejným postu jako můj bývalej vedoucí:D

Ale trvalo to 6 let:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...