Přema Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Kolegové , jak Vám svítí coupe?? Mě oproti SW docela blbě..... upozornuji že mám půl roku staré origo OSRAM výbojky 4300k , čekal sem teda víc... I člen Kajvet má stejnou zkušenost.... Jak jste na tom Vy....... Citovat
Medion Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 někde sem tady četl,že bejvaj zasviněný čočky ve světlech,já schválně koukal u sebe a teda pěkně zasviněný.budu taky muset vičistit Citovat
Přema Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 ...toto je snad poslední varianta.....sundat světla a nějak tu čočku vyndat a vyčistit.......u sw to šlo přes servisní otvor vytáhnout....tady ted netuším.... Citovat
Medion Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 bejvá prý zabordelená zevnitř a někdo to čistil tak,že vyndal žárovku(výbojku) vatu na špejle a nejakej čistící přípravek [upravil dne 2.12.13 19:15 od Medion] Citovat
Balachar Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Mal som rozobrané svetlo na sedane, svetlo bolo po kolízii, čiže som ho rozobral tak, že som ho rozbil a a čočka bola zaprášená a ten prach bol zapečený teplom. Neviem si predstaviť, ako by sa dala samotná tá čočka vybrať zo svetla bez jeho rozobratia ... nemožné ... čiže drot s vatou, alebo handričkou a technickým benzínom a vyčistiť cez otvor na výbojku. Citovat
Přema Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 u sw i sedana uplně normálně ....... jsou tam 4 šroubky a celou čočku vytáhneš otvorem jak měníš žárovku/výbojku potkávaček Citovat
kajvet Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Tak teď večer vezu kluky na fotbal a ten jeden říka, dej tam dálkový a ja už je tam dávno měl:myslim Nic moc oproti sw Kde to svítí daleko víc Citovat
Vlado-77 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Pravdupovediac nesvieti to bohvieako. Auto mam nove, nejak som tomu nevenoval pozornost, ale ked som sa viezol s Dodo407sw, tak mi povedal ze sa mu vidi ze mi to slabo svieti a mal by som dat silnejsie vybojky. Takze asi celkovo je to tak ze by tam bodli silnejsie nez su montovane origo, ale zas nemozem povedat ze by som v noci nevidel Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 No ono vůbec 407 nesvítí dobře... Citovat
PavelP123456 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 u sw i sedana uplně normálně ....... jsou tam 4 šroubky a celou čočku vytáhneš otvorem jak měníš žárovku/výbojku potkávaček Tak tohle jde pěkně špatně chtěl jsem to taky takhle udělat ale nemužu se tam dostat s šroubovákem tak porad jak na to Citovat
Petrikj Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Tak to ti nepotvrdím...mé svítí dobře, vůbec si nemůžu stěžovat. Tlumené jsou plně dostačující...dálkové, to už je jak ve dne. A to mám s čím srovnávat (Opel Astra 2012 s aktivníma bixenonama či jsem nedávno řídil Toyotu Avensis 2013 s natáčecími bixenony). Já jsem se světly spokojen . [upravil dne 4/12/13 09:38 od Petrikj] Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 Tak to mě poser....i vlado a to má funglovku píše že nic moc....tak kde je chyba? Citovat
Petrikj Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Tak to mě poser....i vlado a to má funglovku píše že nic moc....tak kde je chyba? Tvé jsem nejel, klasickou 407 s halogenama také ne. Jel jsem mnou vyjmenovaná auta a že by oproti mému kupé svítila výrazně lépe? A to měla Astra aktivní přední světla co mění výšku a šíři kužele, natáčí se do zatáček atd... Je potřeba říci co tedy svítí lépe (Vlado)?...Každý má asi jinou představu o tom co dobře svítí. Jezdím pouze na tlumené, dálku využívám jen vyjmečně a jsem spokojen. A od svých spolujezdců jsem slyšel také chválu. Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 no ...... je to 3 ku 1 ....... jezdíš na srazy nebo ne....... chci jen zjistit jestli se s tím dá něco dělat nebo to je prostě tak jak to je..... Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 to by snad nemělo mít vliv........ funkce k hovnu , nepocituji že by mi to pomáhalo......ale fuguje to Citovat
negrbob Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Kdepak za dva roky nejak unavu svetel nepocituju. A dalkovy skoro vubec nepouzivam. Je teda fakt ze oproti origo nastaveni z STK chteji trochu prizvednout protoze v dalce sviti spis do zeme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.