Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kolegové , jak Vám svítí coupe?? Mě oproti SW docela blbě..... upozornuji že mám půl roku staré origo OSRAM výbojky 4300k , čekal sem teda víc...:(

I člen Kajvet má stejnou zkušenost....

Jak jste na tom Vy.......

Odesláno

někde sem tady četl,že bejvaj zasviněný čočky ve světlech,já schválně koukal u sebe a teda pěkně zasviněný.budu taky muset vičistit

Odesláno

...toto je snad poslední varianta.....sundat světla a nějak tu čočku vyndat a vyčistit.......u sw to šlo přes servisní otvor vytáhnout....tady ted netuším....

Odesláno

bejvá prý zabordelená zevnitř a někdo to čistil tak,že vyndal žárovku(výbojku) vatu na špejle a nejakej čistící přípravek

[upravil dne 2.12.13 19:15 od Medion]

Odesláno

Mal som rozobrané svetlo na sedane, svetlo bolo po kolízii, čiže som ho rozobral tak, že som ho rozbil a a čočka bola zaprášená a ten prach bol zapečený teplom. Neviem si predstaviť, ako by sa dala samotná tá čočka vybrať zo svetla bez jeho rozobratia ... nemožné ... čiže drot s vatou, alebo handričkou a technickým benzínom a vyčistiť cez otvor na výbojku.

Odesláno

Pravdupovediac nesvieti to bohvieako. Auto mam nove, nejak som tomu nevenoval pozornost, ale ked som sa viezol s Dodo407sw, tak mi povedal ze sa mu vidi ze mi to slabo svieti a mal by som dat silnejsie vybojky. Takze asi celkovo je to tak ze by tam bodli silnejsie nez su montovane origo, ale zas nemozem povedat ze by som v noci nevidel :D

Odesláno
u sw i sedana uplně normálně ....... jsou tam 4 šroubky a celou čočku vytáhneš otvorem jak měníš žárovku/výbojku potkávaček

Tak tohle jde pěkně špatně chtěl jsem to taky takhle udělat ale nemužu se tam dostat s šroubovákem tak porad jak na to

Odesláno

Tak to ti nepotvrdím...mé svítí dobře, vůbec si nemůžu stěžovat. Tlumené jsou plně dostačující...dálkové, to už je jak ve dne. A to mám s čím srovnávat (Opel Astra 2012 s aktivníma bixenonama či jsem nedávno řídil Toyotu Avensis 2013 s natáčecími bixenony).

Já jsem se světly spokojen :).

[upravil dne 4/12/13 09:38 od Petrikj]

Odesláno
Tak to mě poser....i vlado a to má funglovku píše že nic moc....tak kde je chyba?

Tvé jsem nejel, klasickou 407 s halogenama také ne. Jel jsem mnou vyjmenovaná auta a že by oproti mému kupé svítila výrazně lépe? A to měla Astra aktivní přední světla co mění výšku a šíři kužele, natáčí se do zatáček atd...

Je potřeba říci co tedy svítí lépe (Vlado)?...Každý má asi jinou představu o tom co dobře svítí. Jezdím pouze na tlumené, dálku využívám jen vyjmečně a jsem spokojen. A od svých spolujezdců jsem slyšel také chválu.

Odesláno

Kdepak za dva roky nejak unavu svetel nepocituju. A dalkovy skoro vubec nepouzivam.

Je teda fakt ze oproti origo nastaveni z STK chteji trochu prizvednout protoze v dalce sviti spis do zeme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...