KapriQ Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Je to smůla no, ale já jsem zvědav, jak vymyslí ten 7. díl, měl tam hrát ale co teď, když umřel ? Oni uz 7micku zacali tocit, cize uz nieco natocene maju, takze to bude o to tazsie to nejak dokoncit ked tam bude PW a teraz sa stalo to co sa stalo ... Mate niekto nejake info ohladom tej nehody ? Nikde som nenasiel zatial nejake oficialne vyjadrenie, co sa presne stalo, samozrejme ze v tom useku nesli povolenou rychlostou, ale co som cital, tak tam nevylucovali nejaky technicky problem s motorom a riadenim, ze tam nebola ziadna brzdova draha atd... Ked som pozeral tie zaznamy z security kamier, ako padol ten strom a hned potom narazili do toho stromu, to musela byt neskutocna rychlost, a do 60s auto uplne v plamenoch... Asi urcite boli hned pri tom naraze mrtvy :/... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 natáčení pozastavili, bud to uplně přetočej a nebo to udělaj tak aby PW zemřel i ve filmu s natočeným materiálem... natáčení se zastavilo a přepracovává se scénář a posunuje se to až na rok 2016. jinak to vypadá na závadu na autě... na CNN říkali že při parkování se jim něco nezdálo, tak že to jeli ještě projet a už se nevrátili... Citovat
Wext Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Tak to je fakt smůla no ale byl bych rád kdyby to, že umřel aspoň do toho filmu nějak začlenili Citovat
Béďa Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 smůla je hlavně to, že tam zůstali.. to, jak dopadne 7mička, mi je v tuhle chvíli šumák, ikdyž jsem fanda F&F.. Agu: ty už si z tunerských let asi vyrostl ale to neznamená že to tak mají všichni.. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Nevím jak kde ale u nás proběhlo http://www.budejckadrbna.cz/zpravy/spolecnost/jizdy-na-pamatku-paula-walkera-se-zucastnilo-pres-300-aut.html Citovat
Šalda Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Teď jsem měl na fackabůku tohle video, moc pěkný: http://www.extra.cz/tym-z-rychle-a-zbesile-udelal-dojemne-video-ve-kterem-se-louci-s-paulem-walkerem-pripravte-si-kapesniky#utm_source=facebook.com&utm_medium=odkaz&utm_campaign=ex02 Citovat
222johny222 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 kdo teda jede a kdo ne? Cechic,pro tebe mám jednu odloženou. [upravil dne 8/12/13 10:33 od 222johny222] Citovat
Šalda Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Já bohužel nejedu, ještě slavíme včerejší narozeniny. Citovat
Šalda Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 To určitě, ale aspoň tam nebude dělat Krabica ostudu:D Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 ...tak já se musím omluvit ale v tomto hnusu nejedu......přes noc nasněžilo...venku začíná déšt se sněhem a to nevím jak vypadá cesta do Brna......:roll:roll Citovat
222johny222 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 škoda Přemo,ale chápu tě. U nás ve Znojmě je to zatím dobrý,sníh roztál a vítr se také utišil. Citovat
venomcz Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Vcera jsem se zucastnil spanile jizdy na pocest PW tady u nas a udelali jsme pruvod cca 300 aut . Atmosfera famozni , lidi mraky. Citovat
Wext Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 To muselo být super , škoda jen, že jsem nemohl Citovat
venomcz Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Pekny strudl jeli jsme pomalunse ctverkama , dost potunenych aut jak ma byt , zapalili jsme svicku Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/spanila-jizda-za-pauka-walkera-v-brne-fiasko-musela-zasahnout-policie.html Citovat
Šalda Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Teď sem to akorát dočetl, nadpis jako by se tam stalo bůhví co a ono to bylo jen kvůli dopravě která pochopitelně u Olympie je stále plná, ne jen teď kvůli vánocům. Citovat
venomcz Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 chyba organizátora , měl to vést jinama kde to nezacpe město ale to je problém v takových městech no. My to měli z Valmezu od Tesca do Rožnova ke koupáku a dopravu to pozastavilo ale jen minimálně . Dohlíželi na to policisté ,bylo to domluvené jak s něma , tak s městy a tescem , zda jim nevaadí že parkoviště bude full :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.