Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Je to smůla no, ale já jsem zvědav, jak vymyslí ten 7. díl, měl tam hrát ale co teď, když umřel ? :(

Oni uz 7micku zacali tocit, cize uz nieco natocene maju, takze to bude o to tazsie to nejak dokoncit ked tam bude PW a teraz sa stalo to co sa stalo ...

Mate niekto nejake info ohladom tej nehody ? Nikde som nenasiel zatial nejake oficialne vyjadrenie, co sa presne stalo, samozrejme ze v tom useku nesli povolenou rychlostou, ale co som cital, tak tam nevylucovali nejaky technicky problem s motorom a riadenim, ze tam nebola ziadna brzdova draha atd... Ked som pozeral tie zaznamy z security kamier, ako padol ten strom a hned potom narazili do toho stromu, to musela byt neskutocna rychlost, a do 60s auto uplne v plamenoch... Asi urcite boli hned pri tom naraze mrtvy :/...

Odesláno

natáčení pozastavili, bud to uplně přetočej a nebo to udělaj tak aby PW zemřel i ve filmu s natočeným materiálem... natáčení se zastavilo a přepracovává se scénář a posunuje se to až na rok 2016. jinak to vypadá na závadu na autě... na CNN říkali že při parkování se jim něco nezdálo, tak že to jeli ještě projet a už se nevrátili...

Odesláno

Tak to je fakt smůla no :( ale byl bych rád kdyby to, že umřel aspoň do toho filmu nějak začlenili :)

Odesláno

smůla je hlavně to, že tam zůstali.. to, jak dopadne 7mička, mi je v tuhle chvíli šumák, ikdyž jsem fanda F&F..

Agu: ty už si z tunerských let asi vyrostl ale to neznamená že to tak mají všichni.. :P:)

Odesláno

...tak já se musím omluvit ale v tomto hnusu nejedu......přes noc nasněžilo...venku začíná déšt se sněhem a to nevím jak vypadá cesta do Brna......:roll:roll:roll

Odesláno

Teď sem to akorát dočetl, nadpis jako by se tam stalo bůhví co a ono to bylo jen kvůli dopravě která pochopitelně u Olympie je stále plná, ne jen teď kvůli vánocům.

Odesláno

chyba organizátora , měl to vést jinama kde to nezacpe město ale to je problém v takových městech no. My to měli z Valmezu od Tesca do Rožnova ke koupáku a dopravu to pozastavilo ale jen minimálně . Dohlíželi na to policisté ,bylo to domluvené jak s něma , tak s městy a tescem , zda jim nevaadí že parkoviště bude full :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...