oddie Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Za celkem 10 se štěstím hodně starý bazarový model. Pokud to má být s objektivy. I když kdybych měl nabídku můj hodně starý K200D s 2 objektivy prodat za 10tis, ani by mi to za ten prodej snad ani tak nestálo... Nebo jakž takž slušný kompakt té \"lepší\" třídy s větším čipem, ale spíš generačně starší výprodejový model. Citovat
oni Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Kdybych chtel kompakt, tak se nebudu ptat na zracadlovku. Copak si musim kupovat fotak za desitky tisic, kdyz chci zrcadlo? Citovat
poldiss Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Za 10 zrcadlovku? pokud chceš něco kolem 10tis, tak co třeba Canon PowerShot G15? Pokud by sis s tím chtěl víc hrát, máš možnost CHDK Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Jo, to asi nbudeš muset. Kvalitní tělo a hlavně kvalitní sklo totiž něco stojí a je to opravdu o hodně víc než kolik na to máš připraveno, psal Ti to i Oddie. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 takze se omlouvam, ze jsem se dyl neozval, nebyl cas. rozmer a vahu neresim. pujcuji si fotak od kamarada a proste me to bavi. nechci fotit na profiurovni nebo proste zivit se tim nechci. budu to mit jako konicek. Jinak nejaky maly znalosti uz mam, ale bez fotaku se dal blbe uci a porad si to pujcovat je blbost. rozpocet zatim mam plus minus 10. popravde zatim v teto cenove relaci me zaujmul nikon 3200 s dvouma objektivama a to 18-55 III a 55 -200. Timto bych asi chtel zacinat. ja si zase rikam, ze kdyz kupuju takto drahou vec, jestli neni dobre mit na to tu zaruku. Ale pokud nekdo vi o nekom, kdo prodava kvalitni fotoaparat, kde budu mit jistotu, ze bude fungovat, tak se toho nebojim,ale aukro a bazos, to ne, tomu neverim.Nevim jak 3200 ale 3100 byla hodně očesaná, neměla ani seriový snímání, což je celkem prušvih u zrcadlovky., to si radši najdi starší D5000 Citovat
oni Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 3100 sekvenci ma. to vim stoprocentne. ja se teda nechci hadat, ale na co si budu kupovat fotak za desetisice, kdyz se tim nebudu zivit. Vsak je to je na konicka. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 No pravě, koniček aby za něco stál je drahej Jo sorry tak to nebylo sekvenční snímání ale bracketing u D3200 nenajdeš takové podstatné věci jako nastavení ISO po 1/3 EV, neuvidíš nastavenou citlivost ISO v hledáčku, nemá bracketing expozice, nejde nastavit úroveň redukce šumu v JPG + úrovně D-Lighting, nemá intervalové snímání, režim HDR, vícenásobnou expozici, nemá rychlé menu, předsklopení zrcátka ad.\" Ale pořád to bude asi lepší než Canon 1100D:P Ale jo, pokud tohle všechno oželíš tak asi do toho běž, jen to pak není ta zrcadlovka jak má být no, časem by ti mohlo něco z toho chybět. A co se týče objektivu, běž do toho 18 - 105, je kvalitnější, pokryje nejběžnější potřeby a neotáčí se mu přední člen při ostření, při používání filtrů - polarizačního, nebo přechodového na objektivu který se otáčí je hodně velký omezení [upravil dne 3/12/13 20:06 od Radek Hurvajz] Citovat
oni Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Dobre, tak jakej by jste doporucili jako konkretni fotak a berte prosim aspon nejak ohled na cenu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 http://www.alza.cz/genius-g-shot-507-modry-d296744.htm a ještě ušetříš fotky dělá pěkný máti ho má Citovat
oni Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 :D NO tak to jo no.. a co nikon D5100?? Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 jen na odlehčení,máš z toho hlavu v pejru co? Citovat
oni Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 Tak trosku jo no a co toto? http://www.fotoaparat.cz/bazar/ad/28404 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 D5100 mám chvíli, jsem s ním nadmiru spokojen, už kvuli čipu sony exmor jsem ho chtěl, ten čip je to nejlepší co kdy kdo vyrobil, jak 14Mpix tak 16Mpix verze, D5200 už ma čip s přehnaným rozlišením a už to není ono. Za mě D5100 jo, je to celkem slušněj kompromis mězi těma nejlevnějšíma a naopak hodně drahýma zrcadlovkama, co na tom že je staršího data vzniku, fotky dělá perfektní, ovšem s objektivem jak jsem psal už výše, 18-105 Ten čip jsem měl ve 14mpix variantě v Sony NEX 5 a fotky byli naprosto super, jen mi nevyhovoval ten foťák moc jako celek, tak jsem ho prostě vyměnil za tohle;) http://www.digimanie.cz/recenze-nikon-d5100-jeden-z-nejlepsich/4537 http://www.dpreview.com/reviews/nikond5100/ [upravil dne 3/12/13 21:39 od Radek Hurvajz] Citovat
oni Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 a ta 5100 ma dotykovej ten display? tak myslis si,ze to je dobrej kompromis teda? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 nema dotykovej display, to si kup NEXE když chceš dotykáč Jako kompromis jak pro koho no, ja nemám na zrcadlo za 50 litrů a taky bych si ho asi nekoupil když se dá koupit toto za nějakejch 16 Projdi si recenzi nahoře co jsem ti tam dal, a tady je ještě jedna - http://digineff.cz/art/jakejeto/110620nikon_5100.html pak se pomalu rozmýšlej, někde si to zajdi obtěžkat, je co celkem drobeček, tak si musiš rozhodnout jestli se s tím budeš tahat a pak uvidíš [upravil dne 3/12/13 21:53 od Radek Hurvajz] Citovat
oni Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 ne nechci, jen ze tam je malo hardware tlacitej vuci jinym. akorat s tim objektivem jak si psal, je to na me uz moc penez. Citovat
oni Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 pekne fotky. tak ted koukam po bazarech a par sem jich nasel v me cenove relaci a jeste i se zarukou. Citovat
rhinos Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 vubec jim never:D ja prvni zrcadlovku kupoval Canon 400D + 18-55 na zacatek to bohate stacilo a stalo me to presne 10 000. Kupovano v roce 2009 Pak jsem koupil Sigmu 70 - 300 zhruba za 3000 a tahle vybava me stacila na opravdu dlouho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.