Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U 407 jsem dnes meril kapalinu do chladice a zjistil jse:m ze je jenom do -37 coz u nas minulou zimu bylo.Tak jsem odsal nadobku a chtel jsem ji dolit novou kapalinou primo od Peugeotu,jenze po otevreni jsem zjistil ze nova je zelena a ja jsem odcerpal zlutooranzovou.Můžu je smíchat? :myslim

Sorky za čestinu pišu z telefonu

Odesláno

Pokud je do -37 tak bych to neřešil. Pokud budou větší mrazy, tak kapalina nezmrzne, ale budou tam krystalky nebo šupinky ledu, které žádnou škodu nezpůsobí. S tím mícháním bych byl opatrný. Origo peugeot je teď zelenomodrá a nevím, zda se dá míchat s jinými. Já to to řešil kompletní výměnou za zelenomodrou.

Odesláno

Dovoľ mi jeden dotaz - kedy bolo v Ostrave -37°C? :D -27°C by som ešte pochopil, ale nepomýlil si sa náhodou o desiatku? ;)

Odesláno

proč se před samotnou prací nezeptáte?? je to jak píše HonzaZ--kdyby byla kapalina naředěná na -25 a bylo -30, tak se nic nestane, není to sice zrovna OK, ale žádná katastrofa ve smyslu prasklého bloku, hlavy atd. nehrozí...

Odesláno

Jen tak mimo soutěž.:mad: stalo se v minulosti na dvou autech.nejpreve Seat Ibiza 1,7D,nějka jsem zapomněl či co se stalo,ale nemrezka byla jen na -2°c a co se stalo při -15°C? NIC,vše sice zamrzlo,hadice zvětšili svůj průměr o cca 1cm,a až do oblevy jsem musel čekat co vše to udělalo,po roztátí ,světe div se NIC se motoru ani ničemu,kde koluje voda (cl.směs) si nic nestalo.totéž na škodověnce stopáté.

Pokud je směs na -15°c tak neřeším!!Motoru neublíží i když pak bude -27!!!

Odesláno
proč se před samotnou prací nezeptáte?? je to jak píše HonzaZ--kdyby byla kapalina naředěná na -25 a bylo -30, tak se nic nestane, není to sice zrovna OK, ale žádná katastrofa ve smyslu prasklého bloku, hlavy atd. nehrozí...

ozzy56--žádná katastrofa se stát nemusí,ale proč zůstat někde vyset,řešit pak zbytečné odtahy atd.

407 je náchylná na různé věci tak proč to nemít v pořádku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...