chuck11 Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 U 407 jsem dnes meril kapalinu do chladice a zjistil jse:m ze je jenom do -37 coz u nas minulou zimu bylo.Tak jsem odsal nadobku a chtel jsem ji dolit novou kapalinou primo od Peugeotu,jenze po otevreni jsem zjistil ze nova je zelena a ja jsem odcerpal zlutooranzovou.Můžu je smíchat? Sorky za čestinu pišu z telefonu Citovat
chuck11 Odesláno 29. listopad 2013 Autor Odesláno 29. listopad 2013 Nikdo nevi cekam venku s dvouma flaskama at vím kterou dolít:( Citovat
HonzaZ Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Pokud je do -37 tak bych to neřešil. Pokud budou větší mrazy, tak kapalina nezmrzne, ale budou tam krystalky nebo šupinky ledu, které žádnou škodu nezpůsobí. S tím mícháním bych byl opatrný. Origo peugeot je teď zelenomodrá a nevím, zda se dá míchat s jinými. Já to to řešil kompletní výměnou za zelenomodrou. Citovat
koblih69 Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Nemíchat, ono ani není důvod -37 je OK. Teď jsme měli na kontrole firmení Hjundé a na všech je teď -37 Citovat
chuck11 Odesláno 29. listopad 2013 Autor Odesláno 29. listopad 2013 No tak jsem vrátil původní.Pokud by bylo firemní tak bych to nechal tak,ale není.Pro jistou to později ještě pořeším. Díky zůčastněným;) Citovat
Guest bluesman Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Dovoľ mi jeden dotaz - kedy bolo v Ostrave -37°C? -27°C by som ešte pochopil, ale nepomýlil si sa náhodou o desiatku? Citovat
brutall Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 kupoval jsem origo flašku v peugeotu, a je naředěná do -35°C. Je zelenomodrá. Citovat
chuck11 Odesláno 30. listopad 2013 Autor Odesláno 30. listopad 2013 teď koukám,že jsem se na telefonu uťuk o čísličko není do -37 ale do -27 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 proč se před samotnou prací nezeptáte?? je to jak píše HonzaZ--kdyby byla kapalina naředěná na -25 a bylo -30, tak se nic nestane, není to sice zrovna OK, ale žádná katastrofa ve smyslu prasklého bloku, hlavy atd. nehrozí... Citovat
dýzl Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Jen tak mimo soutěž. stalo se v minulosti na dvou autech.nejpreve Seat Ibiza 1,7D,nějka jsem zapomněl či co se stalo,ale nemrezka byla jen na -2°c a co se stalo při -15°C? NIC,vše sice zamrzlo,hadice zvětšili svůj průměr o cca 1cm,a až do oblevy jsem musel čekat co vše to udělalo,po roztátí ,světe div se NIC se motoru ani ničemu,kde koluje voda (cl.směs) si nic nestalo.totéž na škodověnce stopáté. Pokud je směs na -15°c tak neřeším!!Motoru neublíží i když pak bude -27!!! Citovat
chuck11 Odesláno 30. listopad 2013 Autor Odesláno 30. listopad 2013 proč se před samotnou prací nezeptáte?? je to jak píše HonzaZ--kdyby byla kapalina naředěná na -25 a bylo -30, tak se nic nestane, není to sice zrovna OK, ale žádná katastrofa ve smyslu prasklého bloku, hlavy atd. nehrozí... ozzy56--žádná katastrofa se stát nemusí,ale proč zůstat někde vyset,řešit pak zbytečné odtahy atd. 407 je náchylná na různé věci tak proč to nemít v pořádku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.