virten Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Zdravim, napíše mi prosím někdo jakým způsobem vyměnit chladící kapalinu? Nevím, jak to původní majitel dělal a kdy jí měnil, tak bych jí chtěl vyměnit. Tu starou bych asi měl nejprve vypustit, že? Ale jak? A potom odvzdušnít? Taky nevím jak.. Tak prosím nějaký postup jak vypustit starou kapalinu z chladiče. Jedná se o p106 r.v 2001. Díky všem Citovat
go.play Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Dole na chladiči je výpušťák, tzn že otevřeš vrchní víčko na chladiči a spodkem to vypustíš. A odvzdušňováky jsou : jeden na vršku chladiče, další je myslim za termostatem a jeden na hadici topení u přepážky, teda alespoň myslim, že já to tak mám, kdyžtak mě někdo opravte. [upravil dne 26.11.2013 12:38 od go.play] Citovat
neutral Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Stačilo pohledat, už se to tu řešilo. Ale je to jak píše go.play. Citovat
virten Odesláno 26. listopad 2013 Autor Odesláno 26. listopad 2013 A jakým způsobem teda to udělat? Vypustit a potom povolit všechny odvzdušňováky, chvilku nechat, potom utáhnout a nalejt novou kapalinu, nebo jak? Citovat
virten Odesláno 26. listopad 2013 Autor Odesláno 26. listopad 2013 A ještě dotaz, musí se to odvzdušnít, nebo se na to můžu vykašlat a postačí jen vypuštění té staré kapaliny? Citovat
MJSytic Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Odzvdušnění se dělá až po napuštění nový. Starou prostě jen vypustíš výpušťákem z chladiče. Až to přestane téct, tak ten výpušťák zavřeš a necháš otevřený odvzdušňováky na chladiči a na trubce od topení (ten na termostatu jsem vždycky urval, tak ho nepovoloju). Začneš do chladiče nalejvat novou nemrzku a až ti začne téct odvzdušňovákem na chladiči, tak ho zavřeš a leješ, co se vejde. Až bude nádržka plná, tak natočíš motor a začneš odvzdušňovat - dolejvat vodu, dokud ti z toho odvzdušňováku na hadici od topení nepoteče správně barevná \"voda\" a nebude to vůbec prskat vzduch. Počítej, že i tak to bude trvat tak týden, než se ti jízdou pořádně odvzdušní radiátor (bude slyšet šplouchání), tak to průběžně kontroluj a dolévej [upravil dne 26.11.13 14:26 od MJSytic] Citovat
virten Odesláno 26. listopad 2013 Autor Odesláno 26. listopad 2013 Vypadá to nějak složitě, tak se ještě zeptám, musi se to odvzdušňovat? Citovat
Guest servisman Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Ano . Vypustit pak nalít novou a odvzdušnit. Citovat
Altman Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Takže to šplouchání je v pořádku? Mě to tam taky šplouchá už nějakou dobu myslel jsem že to někudy teče ale zase když je to normálně tak asi neřešit. Citovat
MJSytic Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Šplouchání dělá vzduch v radiátoru. Je to špatným odvzdušněním. Na 106 se mi to ale nikdy nepovedlo odvzdušnit tak, aby to nešplouchalo. Ale jak jsem psal. Po týdnu jezdění se ta kapalina protočí a bubliny zmizí přes expansku. Pak je samo potřeba dolít. Proto jsem psal, ať to hlídá. Ideálně vozit nějaký ten litřík nemrzky s sebou a před jízdou to vždy omrknout virten: Jestli ti to přijde složitý, tak to snad nech na někom jiném, popřípadě to dělej pod dozorem někoho, kdo to umí. Odvzdušnit to musíš, jinak bys taky mohl uvařit motor Citovat
virten Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 nejhorší je, že jsem ještě nepřišel na to, jak to vypustit, žádný vypouštěcí ventil vlevo dole nemůžu najít, odvzdušńák na chladiči jsem našel. Citovat
OK406 Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 virten : Kdyby si to neměl ke mě daleko, tak jsme to mohli udělat u mě. Už jsem to měnil několikrát u 106 + ovzdušňoval. Citovat
virten Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 virten : Kdyby si to neměl ke mě daleko, tak jsme to mohli udělat u mě. Už jsem to měnil několikrát u 106 + ovzdušňoval. škoda no, tak ono tam teď nějakou nemrzku zřejmě mám, jelikož už mrzne a nezdá se mi, že by to zamrzlo, jenže auto jsem kupoval teď v létě a nevim co tam předchozí majitel lil, jak starý to bylo atd tak si to chci vyměnit Citovat
Hafity Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Vypustíš to i sundáním hadice, ale vypoušťák chladiče by měl být na té samé straně, co odvzdušnění, takže na opačné, než je víčko.... Citovat
MJSytic Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Tak zkusíme zelenou. Ta v práci zabírá Citovat
neutral Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Ten výpušťák tam mít nemusíš. Jsou chladiče i bez něj, já ho zrovna mám. Musíš to pak vypustit přes hadici. Citovat
MJSytic Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Jasně, tak pokud výpušťák opravdu není, tak povolit tu spodní hadici (povolit sponu sikovkama, nebo šroubovákem podle typu), co vede z boku do chladiče a vypustit tudy. Trošku \"špinavější\" práce ale jinak to nejde [upravil dne 27.11.13 15:48 od MJSytic] Citovat
Chc1ny Odesláno 25. srpen 2014 Odesláno 25. srpen 2014 Ahoj, dovoluji si vstoupit do diskuse. Taky si chci před zimou vyměnit vodu v chladiči, protože vůbec nevím jaká a jak dlouho tam nemrzka je. Tak nějak všechno chápu, až na jednu věc. V knížce jak na to, jsem se dočetl ještě něco o vypuštění kapaliny z bloku válců. Viz. obrázek. Do tohoto kroku se mi moc nechce, proto se chci zeptat zda musím extra toto vypouštět? Nevypustí se všechna kapalina dole přes výpušták na chladiči? Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2014 Odesláno 25. srpen 2014 vypusť jen dole na chladiči, z bloku se to nikdy nevypouští i když kniha mluví jinak..., vždycky tam něco zůstane...,ten šroub na bloku se může zalomit a máš vystaráno,nejlepší je systém párkrát propláchnout jen vodou a pak dáš směs, teď v létě ideální řešení [upravil dne 25/8/14 18:30 od ozzy56] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.