elton Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Onkel, vůbec mi není jasné :myslím jak jsi na to mohl přijít Citovat
Onkel Konrad Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Elton, tož asi proto,že sis přičichnul k 508ce,kterou jsi měl jako náhradní auto a tak tě to určitě uchvátilo, že už teď se nemůžeš dočkat;) Předpokládám v bílé perleti Citovat
Pacho69 Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 P607Olda: To nebyl jízlivý příspěvek, ale srovnávat P4007 s 2.2HDi a P407 s 1.6Hdi je stejné jako srovnávat třeba A4 s Q5/Q8. Motor 1.6HDi do 4007 nedávají z prostého důvodu - na vysoké těžké auto s 4WD prostě nestačí. Též tu nekriticky a jízlivě vychvaluješ svoji 1.6tku. Já jsem zvolil 2.0HDi a mám proto svůj důvod. A proti japoncům nemám už vůbec nic, donedávna jsem jednoho vlastnil a nemohu si stěžovat. Na rozdíl od 5008 jsem v něm rozhodně po 30tis nehledal, kde co hrká... Ale též měl své mouchy, klasika. Asi nejhorší j nulová možnost \"individualizace\". Citovat
jiristary Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 Pánové, díky za příspěvky a zkušenosti, i když ke konci se diskuze vydala trochu jiným směrem Nakonec objednána 1.6HDi, tak doufám že budu spokojen. Citovat
Mosquito Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Pomohla ti ta nabidka co jsem ti poslal ci si nasel jinde? Citovat
Onkel Konrad Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Gratuluju, závidím a přeju ti mnoho radosti s novou károu:) 5008 s 1,6 HDi je též moje budoucí meta, ale nepředbíhejme... Citovat
jiristary Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 Mosquito > No nakonec ani moc ne, sice mě odepsal a domlouvali jsme se že nachystá nějakou nabídku abych měl konkurenční a mohl zkusit ještě usmlouvat cenu, ale pak už nic neposlal. Ale tak nějakou slevu jsem ještě dostal a nikdo další už lepší cenu nenabídl, tak jsem to dál už neřešil. Citovat
Ulipik Odesláno 18. prosinec 2013 Odesláno 18. prosinec 2013 Leasing, úvěr, nebo hotovost? Pokud financuješ, pošli mi na mail nabídku financování a já ti to prověřím, případně pošlu kontakt na levnější. Jan.ulip(zavinac)nextin.cz Úvěry od PSA nejsou úplně fajn. Citovat
jiristary Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 Ulipik > Díky za nabídku, ale budu platit hotově. Citovat
klakson23 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Zdravím všechny, dlouho jsem přemýšlel, zda koupit 5008 až jsem promarnil šanci. Ještě minulý týden byla za rozumnou cenu na konfigurátoru a teď už je o cca 50.000 drahžší Jestli to není tou akci 7 dní peugeot. A taky se přidávám k tomu, jak moc ukecáte cenu přímo u dealera. Mě teda moc zajímavou cenu nenabídli. Chci 2HDi allure, JBL, navi + kamera a nabídka byla včera (včetně akce peugeot 7 dní) 567.400,- Tak jsem zase odešel a popřál hezký den Citovat
GiZMo Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 mne ponukli defendlock zdarma. inac ziadna zlava. predajca vravel, ze tu zlavu zo 7dni zacvakaju zvacsej casti predajcovia zo svojich marzi. tak som dnes zobral 1.6hdi pred FL zo skladu - to bolo so zlavou Citovat
elton Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Tak se trožku rozpovídej, výbava,barva atd. a foto. Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Zdravím všechny, dlouho jsem přemýšlel, zda koupit 5008 až jsem promarnil šanci. Ještě minulý týden byla za rozumnou cenu na konfigurátoru a teď už je o cca 50.000 drahžší Jestli to není tou akci 7 dní peugeot. A taky se přidávám k tomu, jak moc ukecáte cenu přímo u dealera. Mě teda moc zajímavou cenu nenabídli. Chci 2HDi allure, JBL, navi + kamera a nabídka byla včera (včetně akce peugeot 7 dní) 567.400,- Tak jsem zase odešel a popřál hezký den zítra se Ti zeptám na cenu:papa Citovat
klakson23 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 predajca vravel, ze tu zlavu zo 7dni zacvakaju zvacsej casti predajcovia zo svojich marzi. tak som dnes zobral 1.6hdi pred FL zo skladu - to bolo so zlavou Mi říkali, že jedou fifty/fifty A co se týká starší modelové řady, tak prý je jen o cca 5tis levnější Citovat
klakson23 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Charlie1 Zatím není kam spěchat. Řekl jsem si, že raději našetřím na větší akontačku Ale pokud mermomocí budeš chtít a nebude to nikoho otravovat, tak pro zajímavost by mě to zajímalo Ale vážně nenutím. Díky moc Co mi ale přišlo na 7 dní peugeot zajímavé, že je akce na \"nulové navýšení\" [upravil dne 21/1/14 19:40 od klakson23] Citovat
jv1 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Ceny jsou stanoveny direktivně z centrály Peugeot. Prodejce má samozřejmě možnost něco slevit nebo přidat doplněk, ale u nového auta do výroby se bavíme vždy maximálně o pár tisícovkách. Navíc teď v akci je další sleva téměř nemožná. Jinak ceny jsou bez změny celý leden a tento týden v akci spadly ještě o cca 30.000,- Kč. Sleduji to již delší dobu, protože jsem se o 5008 zajímal. No a dnes .... dnes jsem objednal. Kdyby mi někdo před měsícem řekl, že půjdu do Francouze, tak se budu smát. A je to tady. Tak snad mi Peugeot nezklame. Auto by mělo být někdy koncem dubna, tak se budu těšit. 1,6 HDI, active + panoramatická střecha. Citovat
jv1 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 co se týká financování, tak mají v akci dvě možnosti financování s nulovým navýšením. 1. Úvěr splatím do roka - pak neplatím ani poplatek na zřízení úvěru (snad pouze pár stovek). 2. Úvěr na delší dobu - pak platím polatek za zřízení úvěru, což je 2% ceny auta (takže cca 10.000,-) K úvěru je potřeba samozřejmě auto předpisově pojistit, což vychází také o pár tisícovek ročně hůře než u pojistky bez úvěru. Takže nulové navýšení ano, ale úplně zadarmo to není. Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 :D vždycky se dá něco dělat s cenou,jen prodejce musí chtít.... Citovat
GiZMo Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Tak se trožku rozpovídej, výbava,barva atd. a foto. 5008 ACTIVE 1,6 HDi 112 k MAN6 +zadne parkovanie+17 alu kola+slnecne clony na zadne okna farba seda vapor Citovat
Onkel Konrad Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 a co se podívat po skladovkách, našel jsem 2,0 allure za 519 tis.,ale je to před FL. Mně se teda líbí více předfaceliftová verze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.