Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k tomu, že se nám s kamarádem nelíbí obrázky na webech jako je spotreba.cz a podobně, rozhodli jsme se udělat na naše stránky (primárně zaměřené na něco trochu jiného) počítání spotřeby a pár dalších věcí, které se časem rozrostou.

No a napadlo nás, že kdyby se někomu z našich klubů (kamarád je Forďák) zalíbila naše verze, tak by se mohl registrovat. Adresa stránek je http://ocima-ridicu.eu a registrační kód pro členy našeho klubu je 8069.

Obrázky do podpisu jsou zatím jen dva a to buď \"originální pro stránky\", který mám v podpise, nebo klubový. Ten zatím existuje jen pro Forďáky - consumptionFCpolda.png

Pokud by vedení souhlasilo s použitím loga klubu, udělal by se obrázek úplně stejně i pro náš klub. A taky kdyby byl zájem, není problém navrhnout svůj vlastní obrázek (libovolného tvaru a velikosti :D) a nebo i další věci, co by se daly na stránkách počítat.

Guest servisman
Odesláno

Klikl jsem na Vaše stránky a když vidím jakou máte češtinu nějak mne to zobrazuje špatně , tak jsem raději to vypnul.Ještě to zkusím doma na jiném PC. Jinak se mne tam nelíbí pod tou spotřebou ten nápis :papa

Odesláno

Internet Explorer to prý moc nepobírá :D s tím se bude muset něco udělat. Jinak ten nápis se může dát pryč, jak píšu - každý může navrhnout svůj vlastní obrázek :)

Odesláno

Já myslim, že je horší se po roce ježdění podívat na tu projetou částku :D

EDIT: jinak na tom obrázku nemusí být jen spotřeba, dá se tam dát cokoliv co je v databázi

[upravil dne 25/11/13 19:51 od poldiss]

Odesláno

Mám takový dotaz, k čemu je vlastně dobré počítat spotřebu do cloudu? Já počítám spotřebu v mobilu, takže zapisuji tankování hned na benzínce. A tento způsob mi přijde jednodušší, ale je vidět, že hodně lidí spotřebu počítá takto na dálku. A tak by mě zajímalo co se s tím pojí za plus :)

Odesláno

třeba to, že když mám zájem koupit nějaký vůz s nějakým motorem, vyfiltruji si na spritmonitoru, jak jsou na tom jiní uživatelé stejné kombinace vozu a motoru a hnedle vím, kolik ve skutečnosti baští, někteří tam píší i cenu různých oprav a výměn

není to úplně blbé.....

Odesláno

a treba to, ze kdyz se chci se svoji spotrebou pochlubit osttnim, tak je docela blbe to rucne opravovat kazdou chvili v podpisu, kdyz to tam hazim z mobilu textove :D

Odesláno

Osobně mě už dlouho vyhovuje spritmonitor.de a tam to vždycky přepišu jednou za čas z poznámek co si dělám při každým tankování.Jinak chválím pěkný nápad.

Odesláno

Díval jsem se na spritmonitor.de a jak jsem pochopil, tak sice mají androidí aplikaci, ale prý není úplně povedená. Neexistuje nějaká jiná andoidí aplikace k synchronizaci?

Jak něco neudělám hned, tak to už neudělám nikdy, proto bych chtěl něco do mobilu. Zatím budu testovat tu jejich aplikaci asi.

Zatím používám FuelLog a spokojenost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...