poldiss Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Vzhledem k tomu, že se nám s kamarádem nelíbí obrázky na webech jako je spotreba.cz a podobně, rozhodli jsme se udělat na naše stránky (primárně zaměřené na něco trochu jiného) počítání spotřeby a pár dalších věcí, které se časem rozrostou. No a napadlo nás, že kdyby se někomu z našich klubů (kamarád je Forďák) zalíbila naše verze, tak by se mohl registrovat. Adresa stránek je http://ocima-ridicu.eu a registrační kód pro členy našeho klubu je 8069. Obrázky do podpisu jsou zatím jen dva a to buď \"originální pro stránky\", který mám v podpise, nebo klubový. Ten zatím existuje jen pro Forďáky - Pokud by vedení souhlasilo s použitím loga klubu, udělal by se obrázek úplně stejně i pro náš klub. A taky kdyby byl zájem, není problém navrhnout svůj vlastní obrázek (libovolného tvaru a velikosti ) a nebo i další věci, co by se daly na stránkách počítat. Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Klikl jsem na Vaše stránky a když vidím jakou máte češtinu nějak mne to zobrazuje špatně , tak jsem raději to vypnul.Ještě to zkusím doma na jiném PC. Jinak se mne tam nelíbí pod tou spotřebou ten nápis Citovat
poldiss Odesláno 25. listopad 2013 Autor Odesláno 25. listopad 2013 Internet Explorer to prý moc nepobírá s tím se bude muset něco udělat. Jinak ten nápis se může dát pryč, jak píšu - každý může navrhnout svůj vlastní obrázek Citovat
radim.1008 Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Radši si to do podpisu dávat nebudu, nechci vidět tu cifru okolo 7,5 až téměř 9litry přes zimu, při každém pohledu na PC. Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Jsem na tom stejně a to mám 406 Citovat
elton Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Já jsem spokojen se stránkami s počítadlem od Godzili01. Citovat
poldiss Odesláno 25. listopad 2013 Autor Odesláno 25. listopad 2013 Já myslim, že je horší se po roce ježdění podívat na tu projetou částku EDIT: jinak na tom obrázku nemusí být jen spotřeba, dá se tam dát cokoliv co je v databázi [upravil dne 25/11/13 19:51 od poldiss] Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 to máš pravdu ale jedu na stránkách http://www.spritmonitor.de na stránkách jsem byl taky ale Godzili01 to má moc velký když se na to podíváš [upravil dne 25/11/13 19:53 od servisman] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Taky jedu na stránkách spritmonitor.de a jsem naprosto spokojenej, zobrazuje to skoro všechmo na co si člověk vzpomene. A je pravda, že ta projetá částka je docela síla Citovat
Almanil Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Mám takový dotaz, k čemu je vlastně dobré počítat spotřebu do cloudu? Já počítám spotřebu v mobilu, takže zapisuji tankování hned na benzínce. A tento způsob mi přijde jednodušší, ale je vidět, že hodně lidí spotřebu počítá takto na dálku. A tak by mě zajímalo co se s tím pojí za plus Citovat
punkac Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 třeba to, že když mám zájem koupit nějaký vůz s nějakým motorem, vyfiltruji si na spritmonitoru, jak jsou na tom jiní uživatelé stejné kombinace vozu a motoru a hnedle vím, kolik ve skutečnosti baští, někteří tam píší i cenu různých oprav a výměn není to úplně blbé..... Citovat
h4wk3y Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 a treba to, ze kdyz se chci se svoji spotrebou pochlubit osttnim, tak je docela blbe to rucne opravovat kazdou chvili v podpisu, kdyz to tam hazim z mobilu textove Citovat
oddie Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Já to budu mít asi až bude existovat něco, co to bude dělat úplně samo, aniž bych na to musel šahat. Jinak se asi nedokopu to někam zadávat. Citovat
Almanil Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 punkac: to je celkem dobrá věc. h4wk3y: tak to asi taky někam přepíšu, ať se můžu pochlubit Citovat
John Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Osobně mě už dlouho vyhovuje spritmonitor.de a tam to vždycky přepišu jednou za čas z poznámek co si dělám při každým tankování.Jinak chválím pěkný nápad. Citovat
Almanil Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Díval jsem se na spritmonitor.de a jak jsem pochopil, tak sice mají androidí aplikaci, ale prý není úplně povedená. Neexistuje nějaká jiná andoidí aplikace k synchronizaci? Jak něco neudělám hned, tak to už neudělám nikdy, proto bych chtěl něco do mobilu. Zatím budu testovat tu jejich aplikaci asi. Zatím používám FuelLog a spokojenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.