Péťa Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Teď vytáhne mobil a zavolá manželovi: \"Miláčku, auto jsem Ti nechala ...\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 teda na to, že zrovna převrátila \"Úžas\", vypadá to báwo docela v poho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 ona je taky dost v klidu...proc se vzrusovat...manzel koupi novy :roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Zdá se mi to trochu divné, že by BMW až takhle lechce to auto převrátila, a samotní se nic nestalo natož jenom pomuchlaná kapota a nejspíš předek:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Taky se mi to nějak moc nezdá... že by BMW dopadlo jen takhle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Zajímavé zaujalo mě pár věcí: čert ví, jak to bylo, ale stejně: jak mohla, jak mohla????...:bojim:bojim taky má moc pěknou SPZ ...a naprosto hnusné džíny :mad: jak ze smetiště, ale tak to vy kluci neřešíte, že jo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marsal Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 V dnešní době kdy je možné nosit cokoliv a je to jedno, spíše kdo je více odlišný je více \"IN\" (vidím to každý den v práci, až nad tím občas kroutím hlavou ) se v tom těžko někdo vyzná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Původně zaslal: Netopýrka Zajímavé zaujalo mě pár věcí: čert ví, jak to bylo, ale stejně: jak mohla, jak mohla????...:bojim:bojim taky má moc pěknou SPZ ...a naprosto hnusné džíny :mad: jak ze smetiště, ale tak to vy kluci neřešíte, že jo? Zadek má v těch boveráckých gatích pěknej Spíš ji ale nešikne ta nevkusná zlatá bundička. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 na to ze to je na ukrajine docela dobry nove bmw 3.5 litr az 3.5M penez ) na to ze to je kabrio to vypada moc dobre (po te bouracce samozrejme) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 mimochodem...tyhle džíny jsou momentálně hodně IN v Turecku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Původně zaslal: Ludweek ona je taky dost v klidu...proc se vzrusovat...manzel koupi novy :roll anebo manzel koupi radsi zrovna novou....manzelku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 ja mam pro tyhle typy zenskejch jedinej vyraz: KRAVKY - to vseobecne, nejen kvuli tomu ze rozflakly tohle bawo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Vzdyt je to nemeckej tank .. tak co by ho neprevratil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 ...teď mě tak jako napadlo... Když se odbarvím na peroxido-blond, dá mi někdo takový auto? Jako já bych to chvíli vydržela a pak bych šla klíďo na ježka, to auto by za to stálo :D:D:D:D ...tedy já bych prodala a koupila si za to 407čku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 vzhledem k tomu ze moje pritelkyne je blondata (ale ne blba), tak auto nedostala (aspon takove co je na obrazku, pouze sdilemi 406 ) ale co nedostava jsou pokuty jednou kdyz zaparkovala na placenem parkovisti pro policajty u kongresovky a sla na vysetreni k doktorovi (v 8.mesici tehotenstvi), po navratu zjistila ze ma na aute z nejakeho duvodu boticku, tak sla za panem co sedel v blizke budce(PR - pritelkyne, HL - hlidac ?): PR: ja mam na aute takove to... no .... a ja stim autem nemuzu odjet HL: myslite boticku a vy jste stim zkousela odjet ? PR: ano (podotykam ze to nezkousela) a ono to neslo HL: ???!!! PR: ??? HL: tak podte ja vam to sundam z toho kola a muze jet takze ma to svoje vyhody, ale kdyz byla tehotna, mela problemy se vyjadrovat (prvni veta), pojmenovani veci byl problem a navic mela dva culiky a ruzove saty ze kterych byl videla velky pupek :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 :D:D šikulka ...ne já si nechtěla dělat srandu z blondýn, znám spoustu chytrých blondýnek a taky hafo úplně vydlabaných kočinek všech barev a tvarů, ve vlasech to fakt není... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Moje žena je taky blondýnka a není blbá..... Jen je prostě ženská, tak některý věci mně překvapujou, ale co..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 sakra nejde my stahnout ta druha fotka je to tu [upravil dne 31/8/05 ZILA] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Mě se teda víc líbí ta brunetka :D:D Možná je to tím, že mám jednu doma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts