Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

lebo mam mensi problem na palubnom mi ukazuje spotrebu 7,1 a ked pocitam podla natankovania tak mi vychadza 5,7 to je dost velky rozdiel ze kde moze byt chyba

Odesláno

No počkej ..ty jsi se ptal na \" aktuální spotřebu\" tu kterou máš v daný okamžik....ukazuje ji první pozice pal.PC

na displayi......ta hodnota se pořád mění v závislosti na stylu jízdy.

Ty jsi asi myslel průměrnou spotřebu...na určitou vzdálenost. Ta je spojena s čidlem hladiny paliva,akcelerátoru a vyhodnocuje ji také ŘJ.

Ta tvoje 7.1 je průměrná spotřeba....těch 5.7 může být ovlivněno třeba pěnivostí nafty při tankování a pak se ti do nádrže vejde třeba o 2-3 litry méně a máš to.....hned je průměr jiný. Chce to udělat více průměrů při tankování do plné.......... Toť můj skromný názor .:papa:papa

Odesláno

šak aktuálnu ti vytočím kľudne aj na 30 litrov keď budem chcieť.... prepni si na PP na zobrazovanie priemernej (nie okamžitej) spotreby a hneď budeš kľudnejší :D

Odesláno

najprv bude asi rozumné uskutočniť viacej meraní pre porovnanie počítač-plná nádrž/plná nádrž až potom, keď budeš mať istotu, že počítač naozaj hlási bludy tak začať hľadať,

celé meranie je dosť zložitá záležitosť, vyhodnocuje to počítač na základe viacerých údajov zo senzorov, pedálu plynu, plaváku, ani neskúšam uhádnuť v čom by mohla byť chyba no mám podozrenie, že v takom prípade by si mal aj častejšie problém s ukazovateľom množstva paliva, nie?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...