Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute, chcel by som sa poradit ohladom kupy plastoveho krytu zo spodu motora. Chcel som si zohnat original z vrakoviska ale na mojho benzinoveho partnera rv2006 sa mi ho na ziatial zohnat nepodarilo. Zevraj na benziny sa to vobec nedavalo. Zohnal som si teda neoriginalny kryt ale ten tam moc nesedel a este k tomu mi pripadal ako keby od motora bol nizsie snad o 10cm ,co znamena ze prejazdnost nerovnostami sa mi znizila. neviete o nejakych presnejsich , popripade origos krytoch?

za odpoved dakujem

Odesláno

napisal som tam pred chvilkou mail, ci take nieco vobec existuje lebo v peugeot service boxe tam nieje cislo tak si to neviem pozriet kolko to stoji.

Takze uz aj odpisali:

Plastový kryt pod motor môžeme objednať a stojí 169,68 eur s dph.

Upevňovací materiál bude stáť 11,70 eur s dph.

Cakal som nejaku vysoku cenu ale az takuto teda nie :) Nevie niekto o niecom lacnejsom a ma to namontovane na svojom partnerovi ?

[Edited on 20/11/13 12:33 by martin.s]

[Edited on 20/11/13 12:35 by martin.s]

Odesláno

Koupil jsem na Bazoši za 350 kč i s poštovným nový neoriginál a sedí super jen jsem musel upravit zadní díry,byli cca o pět cm dál a pak to dělalo ,, pytel\" tj. kryt byl nízko nad zemí.Po upravě naprostá spokojenost.Jinak v Sevice boxu si zadej ,,ochraná lišta pod karoserii\" nebo 7013L1 Jo a na český docela taky darada 2535,01 kč

[upravil dne 20/11/13 20:28 od Roman 1173]

[upravil dne 20/11/13 20:36 od Roman 1173]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nevien ci je to ešte aktualne ale ja som bral stadial to cena spokojnost, bolo treba troska upavit diery ale za tu cenu neni čo riešiť môj Partner 2.0HDI 2001

link:http://www.depoauto.sk/product_info.php/cPath/414_632_944/products_id/5795

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...