tomikzlesa Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 barvivo tam právě dali, tvrdí že nikde nic vidět není, je možné že to muže tect nekde uvnitř, ale to by prý zas bylo cítit horší je že mi řekli pokud chci zjistit místo závady, je to alespon na týden v servisu Citovat
tomikzlesa Odesláno 15. květen 2014 Autor Odesláno 15. květen 2014 Klima už delší dobu úspěšně funguje, vyměněné ventilky na napouštení...škoda že předchozí auto servis byl uplně k ..... Citovat
majklDun Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Zdravím. Potřeboval bych poradit. Byl jsem si nechat vyčistit a vyměnit náplně do klima na mojí 307čce a tam mi po tom všem řekli, že bude nejspíš problém v kompresoru a bude potřeba vyměnit, že tam nejde tlak. Přesně si to už nepamatuju, Prostě řekli že je kompresor nutný vyměnit. Ale když zkoušeli zapnout klima na 14c A\C tak bylo slyšet jak se kompresor sepnul, ale v autě se klima nezměnilo a nechladilo. Nový kompresor mi hned řekli 7500,-. Do 14 let starého auta to měnit nebudu. Našel jsem si v bazarech kompresor za 1000,-. Ten bych i koupil, jen bych chtěl radu, jestli jste se s tím někdo setkal, zda to vyřeší ten problém s chlazením a jestli si kompresor zvládnu vyměnit sám nebo je potřeba profík v servisu. Díky moc za odpovědi a názory. Citovat
MJSytic Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Vzhledem k takto položenému dotazu to nech na profíka v servisu Jinak ten kompresor za 1000,- z bazaru je ten samý typ, který tam máš? Jeho 100% funkční stav máš potvrzený? Ptám se na to hlavně proto, že na našich 307 netěsní kompresor a náplň v okruhu vydrží max sezónu. A sehnat jiný kompresor stejného typu a navíc v top funkčním stavu je docela problém Citovat
majklDun Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 jj, tak hledal jsem kompresor na peugeota 307, r.v. 2001, 1.6 16v tak předpokládám, že by to měl být ten stejný typ . Jinak, podle mě radši dam 1000 za kompresor z bazaru, který může být plně funkční z bouraného vozu, než kupovat za 7500,.nový z auto kelly co mi nabízeli. Se servisama mam už dost negativních zkušeností, proto mě zajímají názory Vás ostatních. Jde mi o to, jestli bude problém vážně v kompresoru nebo existuje i jiná možnost závady. Díky Citovat
MJSytic Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Od stolu to nikdo nepozná Tvůj předpoklad není úplně správný. V 307 máme 1,6 HDi a schválně se mrkni, kolik verzí kompresorů se pro tenhle motor dá koupit ... Musíš shánět podle typu, který tam máš Každopádně nevěřím, že by se nedalo se servisem domluvit na montáži jetého kompresoru Citovat
krtek 2 Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 klimachladic bol horuci ked ju zapli? sahara bezala? Citovat
Pan Želvák Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 (upraveno) zdravim, četl sem vaši debatu a měl bych k ní dotaz.kdyby ta spojka uprostřed toho kompresoru byla špatná,nedalo by se sni otočit rukou,že?já teď řeším ještě klapky,sou zlomené..dá se i tak zjistit zda je ten kompresor ok?jen nevím jestli je naplněná..budu dávat do servis az 17tého..jinak mám 407 Upraveno 28. srpen 2018 uživatelem Pan Želvák Citovat
jarda444 Odesláno 21. červen 2019 Odesláno 21. červen 2019 Zdravím mám taky problém z klimatizací u své 307.Klimatizaci mám manuál, chladivo doplněno, po nastartování je vidět že spojka sepla protože vidim že se toci i střed na kompresorů, ale auto prostě nechladi i když běží kompresor. Neví někdo kde by mohl být problém. Děkuji za radu. Citovat
MrValicekNR Odesláno 24. červen 2019 Odesláno 24. červen 2019 (upraveno) Prečitaj si môj príspevok je tam popsané ako klíma funguje čo skontrolovať, prípadne mi napíš a poradím ti Upraveno 24. červen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.