Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen nevím, jak by asi ta střecha Boxera vypadala, kdyby na ní postávalo mých 130 kg živé váhy?

P.S.

A povolit pánovy jen tak z legrandy ručku, asi by taky bylo veselo

[upravil dne 17/11/2013 21:27 od Medvěd]

Odesláno

taky jsem takhle pracoval za mých dob působení v Letňanech na skříňový dodávce a s mími 120 kg živé výhy to nemělo problém jen se to docela houpalo

Odesláno
taky dobrý no :D .. medvěde neříkej že by se ti chtělo takhle stoupat vzhuru dobrovolně :D

Z fotky to vypadá, že tam nelezl tak úplně dobrovolně, ale spíš pro peníze. A já říkám, že kdyby suma byla zajímavá, i ten žebřík bych si k autu postavil, abych pak mohl ze střechy jako z lešení vrtat o zlom vrták.

Guest servisman
Odesláno

Stačí podepřít kastli a houpat nebude :D nevím jak by se mu to dělalo ze žebříku :)

Odesláno

Když jsem šel okolo, tak zrovínka začínal vrtat. Vrták měl na délku půl metru, aby provrtal zeď. Proto to nešlo ze žebříku :D Už tam koukají zavitové tyče s matkami. :papa

Edit: pro Medvěda, dotyčný je sám majitel domu a provozovatel obchodu s cyklo potřebama. Ten tam pro peníze nelezl :D

[upravil dne 18/11/13 17:55 od radim.1008]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...