Almanil Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Podle mého největší rozdíl mezi bytem a domkem je to, že v domku, na zahradě si můžu dělat relativně co chci pokud nejsem nalepený na sousedy, ale v paneláku člověk musí brát ohledy na okolí. Samozřejmě i sousedi v baráku můžou být na hlavu, ale nesdílím s nimi majetek. Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. listopad 2013 Autor Odesláno 15. listopad 2013 Tak se možná zadařilo na doporuceni pan ,který dělá melouchy,cena 250/hodinu se mi zda dobra,prý dělá dobře a kvalitně.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. leden 2014 Autor Odesláno 15. leden 2014 Tak jsem poptal řemeslníky, Polovina dělá jen ze svého materiálu polovina i z materiálu zákazníka..... Rozdíl mezi cenami nejlevnější 90 000kc nejdražší cca 160 000kc..... Rozdíly obrovské... Polovina řemeslníků přiznala ze prace je malo a proto dělají i zakázky bez materiálu.... Mám vybranyho jednoho kluka kousek ode me,reference na něj výborně,dělal v okolí asi 12 střech,dává záruku na práci 5let do smlouvy..... Cena za kterou by to možná neudělal ani melouchar...s tím ze mu budu pomáhat,podávat materiál pod ruce apod. Citovat
barenst Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Prace z materialu zakaznika je snad normalni vec pro remeslniky , jinak by se nedostali vubec k vetsim zakazkach pro jine firmy (hlavne ti neplatci DPH) ceny se lisi silene a nekdy si rikam ze za to ze nemaji praci a lidi si delaji ruzne veci svepomocne si muzou sami . jinak souhlasim s charlim a strasne se divim tem co odsuzuji ze zhani levnejii a pak tady ctu jak dostali slevu na ten dil tam tolik a tam tolik . jinak opravdu je ze byt = mene starosti ,ale ne zadne Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. prosinec 2014 Autor Odesláno 24. prosinec 2014 Tak pár fotek jak dílo dopadlo Ta červená čára je konečná výška dlažby,přijde tam ještě s dlažbou cca 35cm,tak se to opticky sníží a nebude to vypadat jak vysoká koza... když se zajede mezi sloupy k baraku s nějakým mrnousem 3 auta se vejdou jako nic příští rok udělat nějake osvětlení a bude fertig Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. prosinec 2014 Autor Odesláno 24. prosinec 2014 délka 5,5m šířka vepředu 6,8m šířka vzadu 7,1m kopiruje to hranici pozemku a zídku střecha přesah 30cm Citovat
radim.1008 Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Mě se teda nelíbí tvar střechy, takhle natěsno vedle baráku. Nepřemýšlel jsi nad tím, rozkrýt střechu a napojit přístřešek střechou na barák se sklonem k plotu? Určitě by to vypadalo lépe. Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. prosinec 2014 Autor Odesláno 24. prosinec 2014 (upraveno) ne nepřemýšlel na baraku je valbová střecha,a ta když ma na jedný straně prodlouženou střechu k jedny straně vypadá to šílěně.... kdyby to byla klasická sedlovka tak to je něco jinýho.... chtěl jsem to mít takhle,dijít suchou nohou z auta do baraku jen pro představu souvislostí a proč vybráno tohle řešení Upraveno 24. prosinec 2014 uživatelem Charlie 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Jo dost dobrý. Časem se může pouvažovat o zabednění a můžeš mít super garáž. Něco takového bych si taky uměl u sebe představit. Bohužel z několika důvodů je to nerealizovatelné a ten finanční není tou největší brzdou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.