pava Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Ahoj,mám dotaz ohledně zobrazování vnější teploty na monochromní obrazovce C. Ráno byla kosa a ukazovalo to - 1C,údaj stále blikal,no to je psáno i manuálu - vnější teplota* (údaj bliká v případě nebezpečí tvorby náledí) * Pouze u vozidla s klimatizací Znamená to že to bude teoreticky blikat celou zimu?,na starém autě ( astra f ) když byla venkovní teplota pod 3 C blikla třikrát a bylo hotovo. Citovat
Paulz Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Taky mě napadlo jestli bude poblikávat celou zimu. Mám takový dojem, že při kritických teplotách kolem nuly jo. Citovat
RichVa Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Ahoj,mám dotaz ohledně zobrazování vnější teploty na monochromní obrazovce C. .... Znamená to že to bude teoreticky blikat celou zimu?,na starém autě ( astra f ) když byla venkovní teplota pod 3 C blikla třikrát a bylo hotovo. Předpokládám že je to stejné jako na bývalé 306 Je-li teplota v absolutní hodnotě 3 a méně (tedy od -3 do +3) údaj bliká. Jinak ne. Takže až bude např. -5 bude svítit pořád. Počítá se s tím, že náledí se tvoří kolem nuly. Větší mráz znamená většinou vymrzlou silnici anebo řidič vidí sníh ;-) Jinak na 308 při rozjezdu se ještě navíc na displeji mezi budíkama ukáže I v kroužku a na mono displeji uprostřed varování \"risk of ice\" (nebezpečí náledí) [upravil dne 14.11.13 20:22 od RichVa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.