Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi,

podařilo se mi ztratit vystřlovací klíč s DO.Zůstal mi jen obyčejný bez DO.

Jaké jsou možnosti nějak získat tento klíč a napárovat.Návštěva peugeot nepřipadá v úvahu...ta cena :-(

Všem díky za rady.

Odesláno

Každopádně si rychle najdi někoho s dia ať Ti ten klíč odhlásí z BSI, aby Ti s tím \"poctivej\" nálezce neodjel.

Jinak tuším novej klíč s elektronikou a chipem imo jinde než u peugeotu bude problém.

Odesláno

Přes internet koupí nový klíč. Nechá ho nakonfigurovat a planžetu si nechá udělat někde, kde vyrábí klíče. (viděl jsem prodávat na aukru a bazoši)

Odesláno

jak se to Ládo dělá nakonfigurovat?imo zkopíruješ,ale dalku podle mě těžko,tady u nás to nikdo neumí...

v dálce jsou udaje o vin a kodu a tady to nikdo nakodovat neumí?u Vás to dělají?

jestli jo měl bych zájem o dálku na 406;)

Odesláno

Tak to jsem řešil před asi 5 lety. Jedině Peugeot. Podle vin ve Francii udělají nový. Ceny bohužel hrůza. Třeba BMW to stejné. Tam chtějí dokonce ofocenej velkej techničák.

Odesláno

Tak to jsem řešil před asi 5 lety. Jedině Peugeot. Podle vin ve Francii udělají nový. Ceny bohužel hrůza. Třeba BMW to stejné. Tam chtějí dokonce ofocenej velkej techničák.

Odesláno

Ahoj všem,

předem děkuji za odpovědi. Jen mi nějak nesedi to párování DO s autem. to je opravdu tak složité.U Fordu stačí udělat nějaké kombinace s pootočením klíče a je to spárovano.Já osobně bych viděl problém spíše v imo.

Odesláno

Pokud koupíš už použitý klíč, tak nepůjde ani imobilizér ani dálka. Musíš mít čistý klíč nepoužitý, nelépe origo z peugeotu. Snad jde použít i co prodávají v provozovnách kde dělají klíče.

Odesláno

Novej chip imo se musí přes diag přihlásit do BSI. Jinak nenastartuješ.

Samozřejmě potřebuješ i kód imo, kterej je k autu na plastový kartě. Pokud kód nemáš musíš do peugeotu s TP a oni Ti jej vydají (plastová karta 1200,-, papírová 60,-).:papa

[upravil dne 11/11/13 18:17 od Dave_k]

Guest servisman
Odesláno

@Dave_k nedávno jsem byl v Peugeotu ,kde jeden si nechával dělat klíče do auta a bylo mu řečeno papírová kartička za 600 Kč

Odesláno

Sice to řeším na 307sw...ale je to stejné...............

Na www.{reklama nepovolena} ....jsem objednal kompletní klíč.....za 1270,- s poštou....200,- vyfrézování......

no a pak ke Strakimu na přihlášení k autu...

a nebo dle dotazu u AutoDrásta Peugeot K.Vary nakodovat(přihlásit) u nich za 650,-...pokud není carpass s kodem (tak doložit velký TP a průkaz totožnosti)..tak i tak to stojí 650,- což mě překvapilo...

Odesláno

2servisman: Pro 406 i 407 je pod číslem 616052 za 60,-. Se SB určitě umíš.

Nejspíš se nějak spletli u peugeotu a přidali jednu nulu. :)

Guest servisman
Odesláno

Ne byl jsem u toho osobně a komunikoval jsem s paní a říkala Bohužel za 600 Kč je nejlevnější varianta

Odesláno

To se pak musí člověk ozvat a žádat přesně podle objednacího kódu, případně ať to ukáže na monitoru (v pardubkách nebyl nikdy problém).

Už tady někdo nedávno taky psal, že si byl pro kartu a chtěli oněch 60,-.

Guest servisman
Odesláno

Já jsem jí říkal že by to měla býti cena do 100Kč ale ona mne řekla Bohužel je ta tak 600 pokud nevíte kod a plast karta asi okolo 1500

Guest servisman
Odesláno

jj mne taky vždy sedělo , dokonce naposled mne dali slevu asi 10% a to jsem koukal

Guest servisman
Odesláno

nevím ale ten papír kod by měl býti pro všechny peu za stejnou cenu ,nebo ne??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...