johannka Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 Jaké je prosím ideální rozmezí tlaku ve válci na 1.5 D, abych to mohl porovnat s hodnotama co sem naměřil kompresiometrem. Nevím kde to najít. díky Citovat
johannka Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 díky moc a co je ještě taková hraniční hodnota Citovat
johannka Odesláno 8. listopad 2013 Autor Odesláno 8. listopad 2013 ja je teprve pujdu merit az budu menit zhavky tak se na to mrknu snad zitra Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2013 Odesláno 8. listopad 2013 zjisti si, kolik má být kompres. tlak dle dokumentace a pak platí, že by odchylky neměly být větší než 10% Citovat
ozzy56 Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 díky moc a co je ještě taková hraniční hodnota hraniční hodnota je tehdy, když už motor nejde nastartovat ,je jasné,že motor s nízkými tlaky bude mít nízký výkon..., pokud máš mít tlaky 23 a naměříš třeba 20, je důležité, aby VŠECHNY válce měly kolem 20..., problémem je, když třeba dva válce mají 20 a zbylé dva 15 a 13, to by znamenalo, že tyto válce mají netěsnící ventily, kroužky atd.,prostě mechanický problém a je nutné ho odstranit Citovat
oddie Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 Spíš než nízký výkon bude problém to, že nepůjde nastartovat. S tlaky okolo 20 bych to tipoval už jen na letní auto... Citovat
johannka Odesláno 9. listopad 2013 Autor Odesláno 9. listopad 2013 bohužel do žhavek se mi to nepodařilo dnes našroubovat takže to proměřím přes vstřiky díky moc Citovat
ozzy56 Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 U dieselu ani náhodou. měřil jsem tlaky na os. vozech, nákl.autech,stavebních strojích a vždy s přiložením na otvor po vstřikovači a kolega startoval;) Citovat
mxmen Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 jde d to i přidržet ale lepší je to přišroubovat na pevno pro přesnější měření Citovat
Hafity Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 Přidržet u diesela? Tak na to si počkám.... Citovat
Ducatista Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 takhle jsme to s kamarádem na mojí 1,5 D zkoušeli, on držel (chodí do posilky, je fakt vazba) a já startoval - na bloku to stejně neudržel a málem mu ten budík vystřelil do zubů. Naměřili jsme stejně úplný bláboly, že 2 válce jsou skoro bez tlaku. Pak jsem to nechal přeměřit v servisu kde to našroubovali místo žhavičů a výsledek byl 28, 28, 27, 28. (Anebo všechny 27 a třetí 26, už je to 2 roky, teď už nevím). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.