Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ústecký kraj, to je velmi nepřízpůsobivá oblast :D

[upravil dne 2/11/13 09:28 od minimaxa]

Odesláno

Ten kdyby se objevil tady tak mu ani nebudu prispevky upravovat jak mam ve zvyku ale rovnou bych je mazal ...

Odesláno

Bud tak laskav a nech si ten ton pro nekoho jineho. Ano, kdyz nekdo otevre vlakno a ma nesmyslny nazev ci prasacke hrubky v textu mohu to jako moderator poupravit. Pokud jsi si neceho takoveho jeste nevsiml ani treba od ostatnich modu docela se divim... ;)

Odesláno

sorry, ja se neptal na ostatni mody, na nesmyslne nazvy ani co vsechno jako moderator muzes, jen jestli redigujes prispevky po strance pravopisu.

dokonce jsem se ani neptal, jestli ti to prijde normalni, i kdyz tva reakce na to zrejme dava odpoved :)

Odesláno

Prvni prispevek ve vlakne = ANO, pokud je treba

Nazev vlakna pokud nedava smysl = ANO, pokud je treba

Prijde mi to normalni ? = ANO

Spokojen ?

Odesláno

Myslím, že je dys.... něco. Na Džáňu jsme si také museli zvyknout :D

PS: Stibto, jsi poslední dobou nějaký chytlavý na první našlápnutí. Snad .mycTD nenapsal tolik :D

Odesláno

Sice jsem opravy v gramatice ze strany \"admina\" také nezaregistroval - nicméně tomu to počinu mohu jen zatleskat:potlesk . Čeština některých autorů je opravdu na :blicismajlik.

A k tomu inzerátu - typuji na problematickou menšinu = max. 5. tř. základní školy s propadem.

Odesláno

já si toho všiml přimo u svého popisku a sem za to vděčnej pač sem to psal ve spěchu. když to upraví tak aspon je šance že to lidi tady otevřou a pomužou svou odpovědí :papa

Odesláno

Peta no tak promiň ale kdybych na Tebe reagoval a začal větu slovy \"si děláš prdel ne ?\" ... ;)

Berte to tak, že se snažím(e) udržet určitou přehlednost a úroveň tady :papa

Jinak sorry za :xvul

Opraveno omlouvam se avatar me zmatl (cekal jsem ze k tomu nekdy musi dojit :D )

[upravil dne 2/11/13 18:24 od StibTo]

Odesláno
ústecký kraj, to je velmi nepřízpůsobivá oblast :D

[upravil dne 2/11/13 09:28 od minimaxa]

Alééééé, že o tom nic nevím :D

Odesláno

Matiční je liduprázdná, baráky vybydlený a nikdo tam není, je tam prakticky klid a mír :D:D:D

Ty jebky se stahujou do ubytoven patřící nějakým zkurveným hajzlům z hl. města, které vznikají kdysi v klidných částech města :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...