MilanF1 Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Ta čeština dostává hodně na pr...l http://aukro.cz/peugeot-306-i3666982093.html Citovat
vendelinek Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 ten byl asi často za školou nebo furt marodil:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 ústecký kraj, to je velmi nepřízpůsobivá oblast [upravil dne 2/11/13 09:28 od minimaxa] Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Ten kdyby se objevil tady tak mu ani nebudu prispevky upravovat jak mam ve zvyku ale rovnou bych je mazal ... Citovat
.mycTD Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 si delas prdel, ze opravujes gramatiku v prispevcich? Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Bud tak laskav a nech si ten ton pro nekoho jineho. Ano, kdyz nekdo otevre vlakno a ma nesmyslny nazev ci prasacke hrubky v textu mohu to jako moderator poupravit. Pokud jsi si neceho takoveho jeste nevsiml ani treba od ostatnich modu docela se divim... Citovat
.mycTD Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 sorry, ja se neptal na ostatni mody, na nesmyslne nazvy ani co vsechno jako moderator muzes, jen jestli redigujes prispevky po strance pravopisu. dokonce jsem se ani neptal, jestli ti to prijde normalni, i kdyz tva reakce na to zrejme dava odpoved Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Prvni prispevek ve vlakne = ANO, pokud je treba Nazev vlakna pokud nedava smysl = ANO, pokud je treba Prijde mi to normalni ? = ANO Spokojen ? Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Myslím, že je dys.... něco. Na Džáňu jsme si také museli zvyknout PS: Stibto, jsi poslední dobou nějaký chytlavý na první našlápnutí. Snad .mycTD nenapsal tolik Citovat
FrantaCV Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Sice jsem opravy v gramatice ze strany \"admina\" také nezaregistroval - nicméně tomu to počinu mohu jen zatleskat:potlesk . Čeština některých autorů je opravdu na . A k tomu inzerátu - typuji na problematickou menšinu = max. 5. tř. základní školy s propadem. Citovat
brixtr Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 já si toho všiml přimo u svého popisku a sem za to vděčnej pač sem to psal ve spěchu. když to upraví tak aspon je šance že to lidi tady otevřou a pomužou svou odpovědí Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Peta no tak promiň ale kdybych na Tebe reagoval a začal větu slovy \"si děláš prdel ne ?\" ... Berte to tak, že se snažím(e) udržet určitou přehlednost a úroveň tady Jinak sorry za Opraveno omlouvam se avatar me zmatl (cekal jsem ze k tomu nekdy musi dojit ) [upravil dne 2/11/13 18:24 od StibTo] Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 To nebyl ChouLu, ale já. Dal si podobný avatar mému Citovat
punkac Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 ústecký kraj, to je velmi nepřízpůsobivá oblast [upravil dne 2/11/13 09:28 od minimaxa] Alééééé, že o tom nic nevím Citovat
FrantaCV Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 To směřovalo na Chánov, Matiční apod. Citovat
punkac Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Matiční je liduprázdná, baráky vybydlený a nikdo tam není, je tam prakticky klid a mír :D:D Ty jebky se stahujou do ubytoven patřící nějakým zkurveným hajzlům z hl. města, které vznikají kdysi v klidných částech města Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.