Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak zas na to ze to je Coupe tak som spokojny. Vosli mi tam 2ks 18iek kolies aj s pneu plus mala batozina, a napr. v lete sme isli do PL cela family plus dcerin \"boyfriend\" (5ludi!!) a full kufor nabity batozinou (cca500km trasa) a pohodicka.

Odesláno
mám momentálne k dispozicíí coupe 407 r. 12/2006 neviem či ho mam zobrať silno o ňom uvažujem prosim poradte mi.

Pořádně projet a ono tě dostane.

Odesláno
Tak zas na to ze to je Coupe tak som spokojny. Vosli mi tam 2ks 18iek kolies aj s pneu plus mala batozina, a napr. v lete sme isli do PL cela family plus dcerin \"boyfriend\" (5ludi!!) a full kufor nabity batozinou (cca500km trasa) a pohodicka.

5 lidí? Kupé je homologované pro 4..a pak je tu limit v užitečném zatížení...

Odesláno

zatazenie bolo asi OK lebo samozrejme ze prve co som cekoval bolo ci auto \"nesedi\" nizko. A homologizovane je na 4och ale odviezli sme sa piati. Manzelka je mala, sedela v strede, myslel som ze sa bude menit s niekym ale vravela ze sa jej islo v pohode... skor nez ma zacnete poucovat tak viem ze to nebolo v poriadku s bezpecnostou lebo nie je 5ty bezp. pas. Preto sa islo slusne :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...