koblih69 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Hele na tyhle stavební věci - cihly, cement a tak to má malej kufr, já bych ho asi nebral [upravil dne 2/4/14 13:23 od koblih69] Citovat
kajvet Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 náhodou.. tuhle jsem tam vložil 4 dřevěný zahradní křesla skládací a 4 potahy na ně :papa Citovat
Vlado-77 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Tak zas na to ze to je Coupe tak som spokojny. Vosli mi tam 2ks 18iek kolies aj s pneu plus mala batozina, a napr. v lete sme isli do PL cela family plus dcerin \"boyfriend\" (5ludi!!) a full kufor nabity batozinou (cca500km trasa) a pohodicka. Citovat
tomike Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Co cakas ze Ti poradime, nepozname historiu auta atd. Ak sa Ti paci a mas nan kup, ak mas akukolvek pochybnost nekupuj. Citovat
Agrafik Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 mám momentálne k dispozicíí coupe 407 r. 12/2006 neviem či ho mam zobrať silno o ňom uvažujem prosim poradte mi. Pořádně projet a ono tě dostane. Citovat
Petrikj Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Tak zas na to ze to je Coupe tak som spokojny. Vosli mi tam 2ks 18iek kolies aj s pneu plus mala batozina, a napr. v lete sme isli do PL cela family plus dcerin \"boyfriend\" (5ludi!!) a full kufor nabity batozinou (cca500km trasa) a pohodicka. 5 lidí? Kupé je homologované pro 4..a pak je tu limit v užitečném zatížení... Citovat
Vlado-77 Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 zatazenie bolo asi OK lebo samozrejme ze prve co som cekoval bolo ci auto \"nesedi\" nizko. A homologizovane je na 4och ale odviezli sme sa piati. Manzelka je mala, sedela v strede, myslel som ze sa bude menit s niekym ale vravela ze sa jej islo v pohode... skor nez ma zacnete poucovat tak viem ze to nebolo v poriadku s bezpecnostou lebo nie je 5ty bezp. pas. Preto sa islo slusne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.