Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Konektor byl za 0Kč, kabel byl za 0Kč, nabíječka stala 60Kč. Pracoval jsem s tim co jsem mel po ruce. Ono podle popisu ti to mozna prijde prilis komplikovany, mne slo o nenapadnost a nechtel jsem mit pres palubku kabely, kdyz si dam mobil do drzaku na predni sklo, az uvidite vysledek na fotce, tak snad pochopite.

BTW koupit hotovou vec umi kazdej, ale neco si vymyslet a pak si to cely udelat, tak z toho alespon ja mam urcite vetsi radost.

[upravil dne 13.11.13 21:53 od HaNdA]

• O 4 týdny později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Trosku moc okate tieto uni nabijacky,

Ja som si daval inu, na zabudovanie, ale s vyvodom na micro USB, v 605, pod popolnikom, Aj tak tam vacsinou mavam telefon. Ak potrebujem aj NAVI, tak mam predlzovak na Micro USB.

http://www.peugeot-club.com/topic/105488-poskozena-cd-mechanika-u-rd3-01-predelavka-na-aux-vstup/

pozri tu, na spodku su moje fotky,

autor clanku robil prerabku na AUX do radia.

Brat si teraz objednal take ako mam ja, ale s vyvodom na USB, rozbocka na 2 ks, ma Ipon.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zeptám se, kam jste v 406 old model umístnili zásuvky usb viz obrázky. Já chci jednu usb zásuvku dát do nekuřácké sady a druhou dozadu na středový panel k zadní části co je popelník a autozásuvkou (dodělávaná). Napojil to chci na vedení autozapalovače. Nebude to vadit? Co pojistka + kabely?

usb1.jpg

usb2.jpg

DSCF4052.jpg

zadní zásuvka.JPG

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...