OK406 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Chci se prosím zeptat, zdali máte v autě USB nabíječku. Jestli na pevno jako klasickou zásuvku a nebo adaptér. Jde mi o nabíjení mobilu či foťáku ve vozidle přes USB. Zamlouvá se mi tento adaptér se dvěma výstupy na usb: http://dx.com/p/mini-portable-dual-usb-output-car-charger-for-cellphone-gps-black-255760 Nikde jsem nenašel na pevno zabudovaní. Citovat
Dančák Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Používám nabíječky od číňanů z tržnice, stojí to pár korun, funguje to a seženeš to všude..... Citovat
Almanil Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Na pevno jsem to taky nikde neviděl. A mám už asi třetí adaptér. První byla obdoba toho co máš v odkazu, ale jen na jeden konektor. Ten odešel nevím proč. Druhý jsem měl adaptér se zabudovaným kabelem a tam jsem zlomil konektor. A poslední opět se zabudovaným kabelem a zatím dobrý Citovat
Dančák Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 U číňanů maj všechno:-D ale jinak myslím adaptér do 12V cigar. zásuvky..... Citovat
Guest servisman Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Na pevno jsem viděl , ale ta cena http://www.conrad.cz/usb-vestavna-zasuvka-procar-1-a.k857290 Citovat
OK406 Odesláno 29. říjen 2013 Autor Odesláno 29. říjen 2013 Tak to je opravdu nepříjemná cena. To raději adaptér. Citovat
3Run Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 S trochou snahy by se dal i ten adaptér porozebrat a udělat ho jako zabudovaný nemyslíš ? Citovat
Guest servisman Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Proč je rozebírat? Najdu si kde jej dám udělám otvor ,tam je dám. Z adaptéru 2 kabely pojistka a připojit .Práce na hodinku a kávou. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Našel jsem za lepší cenu ,ale stále drahý http://www.zbozi.cz/vyrobek/2x-usb-nabijecka-zasuvka-vodeodolna-do-panelu/ Citovat
OK406 Odesláno 29. říjen 2013 Autor Odesláno 29. říjen 2013 Servisman: vím že jsi odbozník a znalec na tyto věci, což se napsledy přesvědčil i Roky s pp. Jinak zde už je cena mnohem lepší. Citovat
Almanil Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Jestli má někdo odkaz na nabíječku na pevno, tak bych se podíval. Ono by to mělo jít zbastlit z té malé nabíječky, akorát by se muselo namontovat nějaké zapínání/vypínaní. Jsem si nechal otevřenou záložku a koukám, že už jsem mimo mísu [Edited on 29/10/13 13:30 by Almanil] Citovat
peugeot 206 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 ja som to vyriešil jednoducho kúpil adaptér a prerobil do inej krabičky, uchytil tunelu a je to Citovat
3Run Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Tak já myslel porozebrat hlavně kvůli drátkům a taky aby se to nějak logicky chytlo v tom otvoru protože na ten adaptér co je v prvním postu zatlačíš a lovíš.. lovíš ztracenej adaptér.. Citovat
olda Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Do 308 jsem pořídil tohle,dal jsem to do origo držáku na flašky,jelikož do toho prostě flaška nejde kvůli loketní opěrce a je to super. Citovat
HaNdA Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Taky jsem resil stejny problem. Mam dostatek techto konektoru: http://gme.cz/usb-redukce-neutrik-neutrik-usb-nausb-w-p832-203 Konektor se da rozdelit na 2 casti. Kov a vnitrni konektor, ktery lez otocit. Jedna cast je tedy USB-A druha USB-B Ubrousil jsem ten kovovy krouzek i cast plastu, aby konektor vystupoval co nejvice. Potom jsem udelal v kaplicce 307micky otvor jen na velikost konektoru a zespodu kratkymi sroubky zajistil. Touto upravou jsem docilil toho, ze mi nikde po aute nevisi kabely od nabijecek na navigace, mobily apod. Cele zapojeni je tedy cinska USB nabíječka schovana v palubce a spinana přes vlastní vypniac, potom \"tiskarnovy\" USB kabel A-B, ktery je zapojen do teto fesne redukce. Konektor je hodne bitelny, je urcen pro prumyslove vyuziti, tudiz by se nemel jen tak vychodit apod. Vyhoda je ze to umi diky vypinaci nabijet i pri vypnutem zapalovani. Fotky z auta dodam zítra. Citovat
Guest servisman Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Pěkný ale to je jen zásuvka , podle mne tam musí býti mezikus mobil se nenabíjí 12V Citovat
HaNdA Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 cetl jsi to? Vsak pisu, ze je tam cinska USB nabíječka schovana v palubce... Citovat
Guest servisman Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 ok sorry koukal jsem jen na odkaz , co jsem dával já za odkaz tak je USB zásuvka už kompletní vstup 12V výstup 5 V Citovat
Milan+ Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 No dostal jsem nabíječku usb origo k držáku htc,tak používam ji a v poho,ale než vymýšlet nabíječku -kabel-zásuvku,tak raději koupím tu z odkaz za cca od 185kč,spočítejte si na kolik vás pak tohle vyjde když v základu si každý myslí,že ušetří. Do Kaipoše si ji objednám. Je voděodolná,není co řešit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.