Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Název vlákna - nic moc. :(

Specifikace dotazu - hrůza. :bacha

A to jsi tu už celkem mazák. :myslim

Zkus se rozepsat trošku o tom co bys rád viděl, co Tě zajímá, kde už jsi byl - pak se Ti teprve dá něco navrhovat. :aut

[upravil dne 25/10/2013 11:03 od Medvěd]

Odesláno

Měl bych jeden super tip - agroturistika v Praze, pouze na pondělí 28.10, omezený počet míst!!! Agroturistika na venkově, na \"farmách\" už je otřepaná, kdežto v Praze, to prakticky nikdo nenabízí. Zažijte neopakovatelnou atmosféru rytí záhonů pidizahrádky a vykopávání pařezů v místě, kde ač v Praze dávají lišky dobrou noc a pouze občas je v tom asi v minutovém intervalu vyruší přistávající letadlo. V místě, odkud sice nevidíte přímo na Pražský Hrad, ale když trochu popojdete, uvidíte aspoň sídliště Bohnice na druhém břehu - takovou nádhernou scenérii na Šumavě ani na Pálavě nenajdete. Oživíte si, jak to vypadalo na polích a zahrádkách v šerém dálnověku, protože na zahrádce není elektrika a žvanec dostanete pouze když si přinesete gril a něco na něj. Ale abyste neřekli, v místě je k dispozici alespoň skvělá pramenitá voda z městského vodovodu.

Rezervovat můžete pomocí SZ, pozor, pouze 2 místa! (mám pouze 1 rýč a 1 krumpáč). V případě nepřízně počasí se nabídka bez náhrady ruší, v dešti se tam nepotáhnu, to radši budu dělat něco v garáži :)

Odesláno

oddie: Já si něco podobného rezervoval, ale pro mou smůlu obě místa pro sebe...

Pak jsem ovládal jak rýč, tak krumpáč. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...