skuci Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 máte někdo zajímavý tip kam by se dalo vyrazit...? asi směr Praha, Středočeský kraj a třeba i Pardubický Citovat
Marcel505 Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 K volbám, a nebo rovnou do Pelhřimova, ať víme do čeho jdeme. Sorry za Citovat
skuci Odesláno 25. říjen 2013 Autor Odesláno 25. říjen 2013 tak volby jsou jasná věc už dneska večer... zbytek je ve hvězdách Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Já docela úspěšně používám http://www.kudyznudy.cz/Kam-pojedete-/Stredni-Cechy.aspx Citovat
Medvěd Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Název vlákna - nic moc. Specifikace dotazu - hrůza. A to jsi tu už celkem mazák. Zkus se rozepsat trošku o tom co bys rád viděl, co Tě zajímá, kde už jsi byl - pak se Ti teprve dá něco navrhovat. [upravil dne 25/10/2013 11:03 od Medvěd] Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Měl bych jeden super tip - agroturistika v Praze, pouze na pondělí 28.10, omezený počet míst!!! Agroturistika na venkově, na \"farmách\" už je otřepaná, kdežto v Praze, to prakticky nikdo nenabízí. Zažijte neopakovatelnou atmosféru rytí záhonů pidizahrádky a vykopávání pařezů v místě, kde ač v Praze dávají lišky dobrou noc a pouze občas je v tom asi v minutovém intervalu vyruší přistávající letadlo. V místě, odkud sice nevidíte přímo na Pražský Hrad, ale když trochu popojdete, uvidíte aspoň sídliště Bohnice na druhém břehu - takovou nádhernou scenérii na Šumavě ani na Pálavě nenajdete. Oživíte si, jak to vypadalo na polích a zahrádkách v šerém dálnověku, protože na zahrádce není elektrika a žvanec dostanete pouze když si přinesete gril a něco na něj. Ale abyste neřekli, v místě je k dispozici alespoň skvělá pramenitá voda z městského vodovodu. Rezervovat můžete pomocí SZ, pozor, pouze 2 místa! (mám pouze 1 rýč a 1 krumpáč). V případě nepřízně počasí se nabídka bez náhrady ruší, v dešti se tam nepotáhnu, to radši budu dělat něco v garáži Citovat
Medvěd Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Oddie - , mi se to líbí, ale tou dobou budu dlít někde mezi SK a ČR Citovat
Marcel505 Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 oddie: Já si něco podobného rezervoval, ale pro mou smůlu obě místa pro sebe... Pak jsem ovládal jak rýč, tak krumpáč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.