Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobý den,

popíšu závádu od začátku.

Nejdříve fungoval zadní stěrač tak, že se zastavil kdy se mu chtělo. Potom sem tam nešel a nyní nejde úplně. Měl jsem to u kamaráda servisáka a ten zjistil že do něj nejde žádná šťáva. Rozebral páčky ale ty spínají, rozebral dveře včetně průchodky a kabely jsou OK. Pojistky jsou taky OK, takže pravděpodobně nějaké relé ale to bude asi na BSI že? Nemáte někdo nějaké schéma jak je to zapojené. Jedná se o Berlingo r.v. 9/2001 s BSI motor mám v podpisu pokud je to potřeba.

Díky moc za rady.

Odesláno

JJ to je ten VIN, již jsem jedno schéma dostal :) Pokud to bude opravdu relé resp. BSI, je nějaká šance to zkusit dát opravit někde v Praze. Vyjma autorizáku samozřejmě;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím, koupil jsem si berlingo benzin 1.6 2001 a potřeboval bych všechny el. schemata co k tomu autu jsou.

Nefunguje mi zadní stěrač+ ostřikovač vzadu i ve předu, zadní mlhovka a levá přední obrysovka. Budu se snažit dat si to dokupy svepomocí. Předem díky.

Dál se chci zeptat, jestli se na berlingo montovali i přední mlhovky a jestli je k nim potřeba jiný nárrazník, nebo se jenom do toho stávajícího vyřežou díry.

Odesláno

\"Všechny schemata\" je jich moc, to ti nikdo nedá.

Zadní stěrač: zkontroluj kabel mezi kostrou a dveřmi

Ostřikovač: motorek se točí? Jde na něj napětí? Pojistka?

Žárovky: jsi kontroloval?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...