flacek Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 Dobý den, popíšu závádu od začátku. Nejdříve fungoval zadní stěrač tak, že se zastavil kdy se mu chtělo. Potom sem tam nešel a nyní nejde úplně. Měl jsem to u kamaráda servisáka a ten zjistil že do něj nejde žádná šťáva. Rozebral páčky ale ty spínají, rozebral dveře včetně průchodky a kabely jsou OK. Pojistky jsou taky OK, takže pravděpodobně nějaké relé ale to bude asi na BSI že? Nemáte někdo nějaké schéma jak je to zapojené. Jedná se o Berlingo r.v. 9/2001 s BSI motor mám v podpisu pokud je to potřeba. Díky moc za rady. Citovat
flacek Odesláno 24. říjen 2013 Autor Odesláno 24. říjen 2013 JJ to je ten VIN, již jsem jedno schéma dostal Pokud to bude opravdu relé resp. BSI, je nějaká šance to zkusit dát opravit někde v Praze. Vyjma autorizáku samozřejmě Citovat
colaczech Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Zdravím, koupil jsem si berlingo benzin 1.6 2001 a potřeboval bych všechny el. schemata co k tomu autu jsou. Nefunguje mi zadní stěrač+ ostřikovač vzadu i ve předu, zadní mlhovka a levá přední obrysovka. Budu se snažit dat si to dokupy svepomocí. Předem díky. Dál se chci zeptat, jestli se na berlingo montovali i přední mlhovky a jestli je k nim potřeba jiný nárrazník, nebo se jenom do toho stávajícího vyřežou díry. Citovat
P607Olda Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 \"Všechny schemata\" je jich moc, to ti nikdo nedá. Zadní stěrač: zkontroluj kabel mezi kostrou a dveřmi Ostřikovač: motorek se točí? Jde na něj napětí? Pojistka? Žárovky: jsi kontroloval? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.