Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu,nevím,jestli se to tu už probíralo,když ano,tak se omlouvám..Při rozjezdu,mi nejde zařadit ani jednička ani dvojka,rozjíždím se na trojku,chudák spojka..Nevím,ale problém je asi v lanku,přítlačném prstýnku,který se nadzvedává při zařazení zpátečky.Dříve mi pružil,někdy se i vracel,ted,už ani náhodou.Občas při jízdě,pak normálně tu dvojku zařadím..Dnes mi tam omylem skočila i ta jednička,ale jak ji tam chci,tak tam vleze zase zpátečka.Nevíte někdo,jak na to? Zatím si namlouvám,že to bude jen tím lankem,nebo pružinou,jestli je převodovka ko,tak,jsem dojezdil...

Odesláno

To nevím,dostal jsem se jenom pod ovládání klimy,pod popelník,tam je přepážka,a lanka pokračují,za přepážku,ale budu muset pátrat kam..No,je mi jasný,že k převodovce,ale nevím kudy...Od motoru nejsou vidět..?

Odesláno

Pokud se Ti nevrací ten pojistný kroužek zpátečky tak ho vrať zpátky rukou a hned uvidíš jestli Ti tam půjde jednička. U mě předchozí majitel opravoval upadlou hlavici řadičky silikonem a ten se podtupně vydrolil a zapadl do mezery u toho kroužku a ten se pak nevracel.

Odesláno

Ten se mi nevracel ani před tím,vždy jsem ho vracel manuálně,asi únava pružiny,nebo něco..Ted\' ale při řazení jedničky,stáhnu kroužek dolů,a nic,je tam zpátečka...Fakt nevím.

Odesláno

Jo děkuju ti,asi to byl podobný problém,jako mám já,myslím toho Adraje. Ale přesný návod jak to opravil tam nedal,tak budu muset bádat.Samozřejmě pak dám vědět jak se mi to povedlo,nebo nepovedlo opravit.Já jsem se jenom bál,aby to nemělo souvislost s tím turbem,to píšu někde jinde,že mi auto syčí jako parní lokomotiva,a turbo není slyšet,Asi někde prasklá hadice,hledám to už tři dny,a nic..A shodou okolností,ty lanovody k té převodovce jsou malý kousíček od turba,tak jsem měl obavy,jestli tam něco na tom úchytu lanka neshořelo,od toho turba.Jsou tam dvě lanka,jedno silné,druhé slabé,to silné má krytí až k převodovce,a to slabé,jako by mu chyběla krytka,nebo prachovka,nevím,ale vykukuje táhélko které má na sobě žlábky..Patrně asi ta vidlička..

Odesláno

Kéž by jsi měl pravdu,hned zítra to jdu zkusit,pak dám vědět.Přístup tam je hroznej,tak uvidím...Asi musím mít zařazen neutrál,že jo??A to syčení od toho turba,nevíš ,jak zjistím odkud to fičí,měl jsem nastartováno,ležel pod autem,ohmatával hadice,ale nic..Pak mě večer napadlo,že to chtělo asi přidat plyn,že pak bych to možná viděl..??

Odesláno

návod na opravu mého problému sem nepsal. Opravoval mi to oddie a ten psal v čem to bylo.

Mě jakoby šla zařadit jednička,ale motor nereagoval. Jak psal oddie,tak sem to měl u převodovky vycvaklé. Ted jezdím bez problému.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...