Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potrebuješ 2 veci....niečo čo ti bude zapínať webasto kedy ty budeš chcieť a IPCU modul na spínanie ventilátora v kabíne.

tretia je chuť do práce. Schéma zapojenia ventilátora tu attachicon.gifipcu.pdf

Ostatné niekde nájdem a vložím.

1000 Kč daj na charitu alebo chorým deckám.

K tým dvom veciam skús pridať ešte tretiu : obehové čerpadlo :)

Odesláno (upraveno)

Hmm ,aj v prípade že to je iba prídavné? Som myslel že to je jediný rozdiel medzi prídavným a nezávislým ,teda keď neberiem do úvahy ovládanie 

Upraveno uživatelem baffy
Odesláno (upraveno)

No nevím za neověřenou pouze informaci dávat 1000,-Kč to je už asi opravdu mohu dát na charitu. ferinko2 děkuji za ochotu a pomoc klubákovi.

Do jakého auta to máš nebo v čem je to namontované,to mi  nějak uniklo.

Už to vidím.

Tam čerpadlo je.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Tady máš manualy k montáži.

Milan+ díky moc, ale je to za použití všech součástí Webasto. na foru jsme našel to samodomo přerušením modrého kabelu u svorkovnice u webasta a vložení vypínače. Funguje to taky? Jde mi o to, že ten co mi nabízí za 1000kč nějaké schema mi psal, že než budu řešit ovládání hodinama nebo DO tak musím změnit systém nuceného topení na nezávislé.

Odesláno

Nie vypínača,ale prepínača,ktorým to buď ukostríš,alebo pošleš na povodný kabel do RJ motora.

Odesláno

Nie vypínača,ale prepínača,ktorým to buď ukostríš,alebo pošleš na povodný kabel do RJ motora.

blbě jsem se vyjádřil, myslel jsem přepínač dvoupolohový, nebo tří.

Odesláno

Vidíš,že to jde i bez platby za radu a za ušetřené kačky si můžeš zaplatit členství v klubu,učastnit se srazů a různých akcí,

Milan+ nevím nějaký Marek prý má dílnu v Bohuslavicích u Trutnova a něco zřizuje v Trutnově co mi ještě psal...:-) Vyzkouším ten přepínač a uvidím, to od tebe by bylo asi lepší ale docela práce a materiál buď udělat nebo koupit sady.

Odesláno (upraveno)

To bude on,tady sbíral rozumy.

Zkus i vrakoviště,už těch aut je tu po republice na rozebrání mraky a ty sady se tam také objevují. Nebo koupit jednotku IPCU a svazek udělat,zbytek jsou obyč.relátka.

post-26723-0-52639600-1455228075_thumb.j

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

To bude on,tady sbíral rozumy.

Zkus i vrakoviště,už těch aut je tu po republice na rozebrání mraky a ty sady se tam také objevují. Nebo koupit jednotku IPCU a svazek udělat,zbytek jsou obyč.relátka.

Zkusím něco vymyslet...Díííííky moc.:-)

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...