Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

výměna snímače otáček klikové hřídele

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

nehrabal jsem se u 307 ale u 406 otázka půl hodinky. Drží to na 1 šroubku

Pokud vyndáš vzduch.airbox tak by ses měl k němu asi dostat.

[upravil dne 29/10/13 13:10 od servisman]

Odesláno

Ještě se musí vyndat baterka a odšroubovat ten ocelový držák pod baterkou (jeden šroub je pod plastovým podběhem nad kolem).

Jinak to jde pěkně blbě.

[upravil dne 29/10/13 12:16 od Shrek]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem to našel, snímač vyměnil, na starém byly kovové piliny nebo co , a studený auto pořád cuká při rozjezdu. A to jsem vyčistil i škrtící klapku tak už fakt nevím !!

• O 6 let později...
Odesláno

musíš zaaretovat kliku a pak ideálně rázovým povolovákem ;) nebo minimálně povolit aspoň ten kryt a odklonit ten a čidlo pod něj strčit.. vadí ti tam pravděpodobně ta aretace o kterou čidlo drží na bloku

Odesláno (upraveno)

No to je problém protože 2 šrouby jsou zrovna za řemenici tak nevím kolik to povolim,taková blbost na vymenu,nechápu skoro všude je to na převodovce ale tady se člověk trápí a přitom to vypadalo z podkapoty tak jednoduše

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Tady je to ještě dobré :) například na puretechu musí KAT dolů ;) a těsnění mezi kat a turbo stojí 2ku... super výměna čidla

• O 2 roky později...
Odesláno
Odesláno (upraveno)

Aha, tak že se už i tady změnila situace. Měl jsem za to, že na fóru si lidi pomáhají a ono se to změnilo na jiné členství a placení za rady či co, jinak nic.

No to se tu tedy ubírá dobrým směrem 😞

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

OK

1. proč nemůžu citovat, když odpovídám na daný příspěvek?

2. bude někdo tak dobrý, že mi řekne nebo ukáže fotku kde nejdu čidlo klikového hřídele na P307 1,4 16V? 

nemůže jej najít nebo jsem ho přehlédl

Odesláno

@Mgspeed citovat přímo předchozí příspěvek nemůžeš, protože je to nelogické - prostě normálně odpověz dalším příspěvkem. Popsané je to v pravidlech bod č.5. Pokud chceš označit konkrétního uživatele a odpovědět na jeho příspěvek, použij zavináč před jeho nick a příjde mu stejná notifikace jako při zbytečné citaci. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...