Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak zadní lampy jsem kupoval u Badisáka v náhradě za 600,-Kč kus. Výroba nějaký Mars, na autě jsou rok a zatím naprostá spokojenost. Žádná degradace plastu ani žloutnutí. Jinak v ČR už mám ty led blinkry, zatím se teda válí na SPU takže snad v pondělí je budu mít v ruce tak vyzkouším a uvidím jaký je rozdíl.

Odesláno

Nad těma jsem přemýšlel taky, nakonec jsem večer objednal ty co jsem dával odkaz na minulé stránce. A ještě 2 warm white do parkovaček, tak uvidíme.

Odesláno (upraveno)

Tak dnes jsem vyzvedl ty LED žárovky, jsou docela malé takže se rozhodně vejdou. Bohužel ani jedna nesvítí. Příjde mi to jako by byla otočená polarita. Bohužel jsem to zkusil jen v jednom předním blinkru, v práci nemám kombinačky abych to zkusil do zadních světel.

EDIT: Tak je to polaritou, pokud je zkusím na 9V baterce tak svítí. Dle baterky je + na středu a - na objímce. V autě to bude asi bohužel opačně což moc nechápu.

Upraveno uživatelem flacek
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak mě taky dneska přišly z Číny led blinkry, a mám to stejný jako Ty, vpředu mě nesvítí žádná, ale vzadu mě svítí všechny. Což teda vůbec nechápu. Právě jsem to napřed zkusil vpředu, zkusím jednu, nic, zkusím druhou, nic, takhle jsem zkusil všech 5 a nic. Pak mě napadlo to zkusit vzadu a tam svítí všech 5. Vpředu jsem zkusil i očistit ty plíšky, trochu je přihnout, ale stále nic, přitom obyčejný žárovky mě tam svítí v pohodě.

Odesláno

Předpokládám, že tam bude přehozená polarita, musely by se přehodit piny v konektoru, většina konektorů je rozebírací, tak to snad půjde.... 

Odesláno

To ale potom nechápu, proč mě jedna obyčejná žárovka svítí ve všech 4 blinkrech ale led žárovka ne, jako že kdyby byla předu přehozená polarita, možný to je, tak proč tedy taoobyčejná žárovka svítí? U ní přece taky záleží na správné polaritě, ne?

Nicméně jsem si až za jízdy všiml, že mě teď blinkry blikají rychleji, jako když jedna žárovka nesvítí, když jsem ty led dal dozadu, takže stejně je dám pryč a nechám tam obyčejný žárovky.

Odesláno

U klasické žárovky je to jedno, ta bude svítít vždy když bude mít + a - :) Já zadek nezkoušel tak to vyzkouším. Jinak jak to svítí? Lepší než klasika?

Odesláno

Myslím že to svítí stejně, možná víc jako blinkr, má to pěknou sytou barvu. Ale jak jsem psal škoda že to bliká tak rychle, s tím nevím co by šlo udělat.

Odesláno

Odpor, případně tam vložit žárovku což ale strácí pak význam. Já teda koupil CAN BUS což by mělo mít právě s odporem ale přiznám se že vzadu jsem je ještě nezkusil.

Odesláno

No tak za tu cenu z Aliku se tady dají vždy prodat, já jsem nyní týden v kuse v práci tak ani nemám náladu se hrabat v autě ale po víkendu to zkusím vzadu co to udělá. Pokud to bude blikat rychle jdou na bazoš.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dnes domluven na pátek na tónování skel, tak se už těším, snad nebudu zklamanej, ještě sem na žádným autě folie neměl, a to že jsem v nějakým "jen" jel se nepočítá, tak uvidíme.

Odesláno

Tak to je právě to jediný z čeho mám trochu obavy, nicméně stejně couvu jen podle vnějších špíglů, tak by mě to nemělo tak moc vadit, a couvání někde v lese ve tmě je tak jednou do roka, jinak je všude aspoň trochu světla, a navíc mám ty hyper super ledky na couvání, tak bych měl něco vidět :D

Ale právě chcu jít do propustnosti 5%, protože 15 nebo 20% nemá smysl, to je jen takovej mírnej odstín zatmavení, a u tak velké krabice by dovnitř bylo vidět.

Odesláno

Černá je černá, já jsem zatím nic neťukl, ale kolikrát se musí člověk dost soustředit, když ten prostor nezná. U Lybry jsem přemýšel i o nějakém dodatkovém couvacím světlu. U Partnera je výhoda, že se o něco lépe odhadne, kde ti končí auto a začíná problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...