koblih69 Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Tyhle Baldy už mají to nejlepší za sebou, pořád se chystám že je přelakuju, ale nějak se k tomu nemám, bojím se že by se to po čase začalo loupat, navíc lemy kol sou od obrubníků taky dobře ojetý, musel bych to před stříkáním asi zakitovat nebo co s tím:myslim Coraily bych chtěl spíše na zimu, jsou moc \"plný\" . [upravil dne 2/4/14 21:16 od Šalda] Co jde tak vybrousit do roviny. Co zbude tak dotmelit ALU polyesterovým tmelem. A loupat se to nebude - předloni jsem dělal tohle narychlo a jsou úplně OK: [upravil dne 5/4/14 21:56 od koblih69] Citovat
Šalda Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 Díky:aut Začínám teď řešit uchycení zadních skle v kufru a snad za měsíc budou konečně tónovaný skla, pak to bude vypadat konečně jakž takž Citovat
Šalda Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 Koblihu, jj, vím, dal sis s nima pěknou prácičku a vypadají opravdu dobře. Asi ty kola už zase nechám přes léto na autě, a na příští rok než je obuju tak je snad dám do cajku:myslim Ono je přes zimu času dost, ale není je kde dělat, venku nemůžu kvůli zimě, a do dílny si je vzít nemůžu když tam topím dřevem, to moc na lakování není Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Jojo to znám. Taky s tím bojuju... naposledy na podzim jsem vytáhnul plecháče na Pandu a ejhle byly tak rezavý že jsem koukal jak péro z gauče. Chvíli jsem přemýšlel, ale nedalo mi to. Pěkně jsem je vzal dráťákem ve vrtačce, odrezil, nastříkal antikorozním základem a černou nahoru a po zimě jsou jako nové. Tak se ten půlden vyplatil. Citovat
Šalda Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 To určitě jo;) Já mám plecháče z bráchovýho Parťáka, který sou téměř nový, ale ty ALU chcu stříknout už tak 3 roky a pořád nic:D Mám je z dob mýho prvního piškot (asi 8 let), a teď už jsou na čtvrtým autě Citovat
Šalda Odesláno 18. duben 2014 Autor Odesláno 18. duben 2014 Tak dnes koupený panty na zadní skla, levý sklo už má pant namontován, teď ještě asi zítra pravý sklo, tam to bude trochu horší. A pak už jen se objednat na tónování skel:) Citovat
Šalda Odesláno 26. květen 2014 Autor Odesláno 26. květen 2014 Po sobotní nechtěné koupeli, viz vlákno: Jsem dnes vyměnil olej + filtr, stejně se mě už blížil termín výměny, použit opět můl oblíbený olej Total Quartz 9000 5W40 a k tomu z nedostatku času olej. filtr Mann. Teď ještě uvidíme co se časem naskytne za problémy spojené s koupelí Krabice. Plus nové RZ, původní přední mě totiž uplava neznámo kam:D Citovat
Šalda Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 Tady je foto jak se mazlík koupal Citovat
Kata517 Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Tohle si chtěl Šaldíku opravdu projet? Citovat
Šalda Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 Měl sem holt asi nějakej zkrat:( Ale ono to nevypadalo tak hrozný, z pohledu řidiče, a navíc jak sem psal, normálně se tama jezdí, je to jedna ze dvou příjezdových cest do dětskýho tábora. Citovat
Šalda Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 A ještě voda uvnitř, tohle už je jen zbytek vody, vodu jsem měl až nad středovej tunel Citovat
Honza z Nera Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 . . . pičo vole!!!! . . . . no z vlastní zkušenosti vím, že z auta se to blbě odhaduje, hlavně když tam člověk jezdí pravidelně. Citovat
Šalda Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 Já tama projel minimálně 30x, jezdím tam už od svých 15ti let, vím že su debil že sem měl vylízt ven a podívat se kolik je vody, a nebo do té vody zkusit jít po svých, ale po bitvě je každej generál, před týdnem tam jeden borec utopil pašíka, ale jemu vyhořela elektrika, a takových \"hrdinů\" už tam ta ty léta bylo docela dost, já tam kdysi jezdil i s 406, která byla o poznání níž než mám teď parťáka, ale holt bylo tam moc vody, teď už mě nezbývá jen se modlit a nadávat si. Citovat
parlament Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Krabici daj šnorchel a sebe gumáky.Vidím,že to myslíš s brodením vážne Citovat
Aluška Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 No tě pic teda.... Šaldík je šikovnej :D Citovat
Kata517 Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 Tak vím, že jsi psal, že tam jezdíte pořád. To je pak pochopitelné, že tam vjedeš. To bych tam asi jela taky, když člověk ví, kolik je tam normálně vody .. Teď to víš pro příště, že při více vody je lepší se jít podívat ;) Aspoň si to umyl pořádně :D ae příště, až budeš chtít mýt auto zevnitř, vem si aspoň čistou vodu :D Citovat
Šalda Odesláno 30. květen 2014 Autor Odesláno 30. květen 2014 Už tam nikdy přes vodu nepojedu, jedině že bych viděl na dno A čistou vodou to umí umýt každej, ale tahle pořádně to mám umytý jen já Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.