Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tyhle Baldy už mají to nejlepší za sebou, pořád se chystám že je přelakuju, ale nějak se k tomu nemám, bojím se že by se to po čase začalo loupat, navíc lemy kol sou od obrubníků taky dobře ojetý, musel bych to před stříkáním asi zakitovat nebo co s tím:myslim

Coraily bych chtěl spíše na zimu, jsou moc \"plný\" .

[upravil dne 2/4/14 21:16 od Šalda]

Co jde tak vybrousit do roviny. Co zbude tak dotmelit ALU polyesterovým tmelem. A loupat se to nebude - předloni jsem dělal tohle narychlo a jsou úplně OK:

[upravil dne 5/4/14 21:56 od koblih69]

Odesláno

Díky:aut

Začínám teď řešit uchycení zadních skle v kufru a snad za měsíc budou konečně tónovaný skla, pak to bude vypadat konečně jakž takž :D

Odesláno

Koblihu, jj, vím, dal sis s nima pěknou prácičku a vypadají opravdu dobře. Asi ty kola už zase nechám přes léto na autě, a na příští rok než je obuju tak je snad dám do cajku:myslim

Ono je přes zimu času dost, ale není je kde dělat, venku nemůžu kvůli zimě, a do dílny si je vzít nemůžu když tam topím dřevem, to moc na lakování není:(

Odesláno

Jojo to znám. Taky s tím bojuju... naposledy na podzim jsem vytáhnul plecháče na Pandu a ejhle byly tak rezavý že jsem koukal jak péro z gauče. Chvíli jsem přemýšlel, ale nedalo mi to. Pěkně jsem je vzal dráťákem ve vrtačce, odrezil, nastříkal antikorozním základem a černou nahoru a po zimě jsou jako nové. Tak se ten půlden vyplatil.

Odesláno

To určitě jo;)

Já mám plecháče z bráchovýho Parťáka, který sou téměř nový, ale ty ALU chcu stříknout už tak 3 roky a pořád nic:D

Mám je z dob mýho prvního piškot (asi 8 let), a teď už jsou na čtvrtým autě:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dnes koupený panty na zadní skla, levý sklo už má pant namontován, teď ještě asi zítra pravý sklo, tam to bude trochu horší. A pak už jen se objednat na tónování skel:)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Po sobotní nechtěné koupeli, viz vlákno:

Jsem dnes vyměnil olej + filtr, stejně se mě už blížil termín výměny, použit opět můl oblíbený olej Total Quartz 9000 5W40 a k tomu z nedostatku času olej. filtr Mann.

Teď ještě uvidíme co se časem naskytne za problémy spojené s koupelí Krabice.

Plus nové RZ, původní přední mě totiž uplava neznámo kam:D

Odesláno

Měl sem holt asi nějakej zkrat:(

Ale ono to nevypadalo tak hrozný, z pohledu řidiče, a navíc jak sem psal, normálně se tama jezdí, je to jedna ze dvou příjezdových cest do dětskýho tábora.

Odesláno

Já tama projel minimálně 30x, jezdím tam už od svých 15ti let, vím že su debil že sem měl vylízt ven a podívat se kolik je vody, a nebo do té vody zkusit jít po svých, ale po bitvě je každej generál, před týdnem tam jeden borec utopil pašíka, ale jemu vyhořela elektrika, a takových \"hrdinů\" už tam ta ty léta bylo docela dost, já tam kdysi jezdil i s 406, která byla o poznání níž než mám teď parťáka, ale holt bylo tam moc vody, teď už mě nezbývá jen se modlit a nadávat si.

Odesláno

Tak vím, že jsi psal, že tam jezdíte pořád. To je pak pochopitelné, že tam vjedeš. To bych tam asi jela taky, když člověk ví, kolik je tam normálně vody .. Teď to víš pro příště, že při více vody je lepší se jít podívat :););)

Aspoň si to umyl pořádně :D:D ae příště, až budeš chtít mýt auto zevnitř, vem si aspoň čistou vodu :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...