Roman Bazi Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 Pěkné. Také bych chtěl superextradeluxe žárovku. Jakoupak tam máš? Citovat
Šalda Odesláno 16. duben 2015 Autor Odesláno 16. duben 2015 Romane, podívej se o pár příspěvků zpět, mám je tam na fotce, a opravdu svítí moc dobře. Ale kamarádovi na 407sw to svítí jen dozadu, hned za autem má tmu. Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. duben 2015 Odesláno 16. duben 2015 Jsem asi slepý . Já myslím žárovku do zpětného světla. Citovat
Šalda Odesláno 16. duben 2015 Autor Odesláno 16. duben 2015 Je to v příspěvku z 28. listopadu Citovat
Šalda Odesláno 14. září 2015 Autor Odesláno 14. září 2015 Dlouho jsem tady nic nenapsal, ale ani nebylo pomalu co, jen jsem vyměnil olej a konečně stříkl do barvy levý vnější zrcátko, který bylo černý, a pro jistotu jsem hned stříkl i pravý, aby měli obě stejnej odstín, a protože barvy bylo dost tak jsem ještě stříkl vnitřní zadní podběhy, který byli už při koupi auta značně doškrábaný a kufr vypadal jako klasický pracovní auto, teď to konečně vypadá jako kufr osobního auta Jen teda dneska ráno mě parťák nechal na holičkách, zaseklo se mě pravý zadní kolo, ještě v sobotu jsem s autem jel a v pohodě, a dnes ráno zaseklý kolo, přitom doma stojím jen na kvalt, ručku moc nepoužívám, a odpoledne jsem se na to s kamarádem podíval a prasátko a jedna pakna šla do věčných lovišť, budu objednávat celou sadu na obě kola, ať se to vymění všechno a snad bude zase na x let pokoj. Za 3,5 roku a cca 50tkm je to podruhé co mě auto selhalo, prvně přední pružina a teď brzda, myslím že na tak starý auto to není špatný skóre, a to jsem ty zadní brzdy chtěl stejně měnit, za půl roku jdu opět na STK tak jsem to do té doby chtěl vyměnit, aby brzdilo jak má, jen mě auto předběhlo a chce to vyměnit dřív Citovat
Šalda Odesláno 15. září 2015 Autor Odesláno 15. září 2015 Tak dnes úspěšně zadní brzdy opraveny, dal jsem tam komplet sadu na bubny od Bosch a super, tak snad to už přežije auto Citovat
vendelinek Odesláno 15. září 2015 Odesláno 15. září 2015 striknul zrcatka,to uz dozadu moc nevidis,co Citovat
Šalda Odesláno 16. září 2015 Autor Odesláno 16. září 2015 Vidím, když vykloním hlavu z auta :-D Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2015 Autor Odesláno 21. listopad 2015 Jinak jsem koupil Tec2000 tak jsem zvědavej zda poznám rozdíl, koupil jsem 2 nový palivový filtry, jeden levnej, ten tam nechám při čištění, a potom tam dám novej kvalitní Purflux. Po obědě jdu na to, tak napíšu co a jak. Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2015 Autor Odesláno 21. listopad 2015 Tak už to valí, na začátku trochu problém se zavzdušněním ale už je to paráda :-D Kamarád se 407 měl ten stejnej problém :-D Ale teď to jede v pohodě oboum dvoum :-D Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2015 Autor Odesláno 21. listopad 2015 To by mě zajímalo kde :-D Jinak já jsem to měl na cca 25 minut, motor asi po 15ti minutách ztichl, tak uvidíme jak to pojede až to pojedu projet. Citovat
John Odesláno 21. listopad 2015 Odesláno 21. listopad 2015 Šalda: mělo by to být rozhodně lepší Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2015 Autor Odesláno 21. listopad 2015 Tak je to rozhodně tišší, to každopádně, a zdá se mě že motor je takovej kultivovanější, zda to jede líp nebo ne nevím, možná jo, ale spíše je to jen pocit v hlavě. Nicméně to začnu dělat pravidelně před zimou společně s výměnou palivovýho filtru. Doufal jsem že to aspoň trochu omezí kouřivosu studenýho motoru, ale to bohužel ne. Citovat
John Odesláno 29. listopad 2015 Odesláno 29. listopad 2015 Šalda: tak TECem určitě motoru neuškodíš ba naopak... Citovat
Šalda Odesláno 1. prosinec 2015 Autor Odesláno 1. prosinec 2015 Jinak jsem včera obul nový zimáky Barum Polaris 3 175/70 R14 88T XL ( rozměr přesně podle TP) a je to hned jiný svezeníčko proti těm na kterých jsem to koupil, nějaký Kleber 175/65 r14, krásně tichý, slyším jen vítr kolem auta A hlavně auto je najednou takový pohodlný, mnohem líp tlumí všechny nerovnosti, i když to jsou jen "blbý" Barumky A před pár dny mě praskla jedna H4 Osram Night Breaker unlimited, tak jsem pár dní jezdil s nějakýma obyč Philips a neviděl jsem nic za tmy, ten rozdíl je fakt brutální, už do auta jiný žárovky nechcu. Citovat
vendelinek Odesláno 15. prosinec 2015 Odesláno 15. prosinec 2015 H4 osram,to jsou bily ,nebo do modra a kolik staly? Ja mam pocit,ze je tam mam taky,myslim odeslano z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.