Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak tady je moje zkušenost z hláškou \"Riziko ucpání filtru pevných částic\" u mé 307 1.6 HDI 110 k.Po pročtení mnoha for se zkušenostmi z čištěním FAPu jsem se do toho pustil taky.Není co ztratit maximálně bude následovat FAP OF.Koupil jsem si SUPERMAFRASOL čistič 200 kč a namíchal nejsilnější koncentraci.Filtr jsem vytáhl z auta a na 10 hodin jsem ho ponořil do koncentrátu.V práci mám možnost použít wapku s horkou a 200 bary.1/2 hodiny jsem ho čistil dokud z něj netekla čistá voda.Pak proběhlo sušení horkovzduškou a montáž do auta.Na diagnostice odstranit chybu a uz jen jezdit a můžu říct že jsem mou 307 nepoznával jak táhne.Na diagnostice mit o hlásí ucpání FAPu 18%.Ještě plánuju dolít Eolis 3 litry za 2500 kč

Od čištění najeto 5000 km bez problémů.

Odesláno

Ucpani 18% je blud.

Pocita se to trocha jinak.

Podivej se tam treba za 600 km a bude tam mozna 5% mozna 95 %

To cisteni chemii je docasne a mozna jen na 2-3 tkm.

Nikdy se nepodari udelat jakob repas FAP protoze struktura je fuc.

Ale ono to se porad vysvetluje to same dokola.:aut

Odesláno

Jen jsem napsal moji zkušenost zatím jezdím a jen za 200 + moje práce,ale tu nepočítám baví mě to.Třeba i na FAP of dojde uvidíme.

Odesláno

Co pak špatná zkušenost?Zatím to neřeším,ale je pravda že to mám blízko.Určitě až to bude aktuální zjistím info kde to bude OK.

Odesláno
Bart8 nezabudni navstivit odbornikov z bystřice nad Pernstajnem konkretne FIRMU FAPOFF, ti ti to urobia ze budes nadmieru nespokojny :)))

Jj.

Proto se majitel firmy pred vic nez rokem obesil....:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...