Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kód Philips 4050 (Bez VINu)

Recommended Posts

Odesláno

Umí někdo dostat bezpečnostní kód z výrobního čísla (14 znaků) rádia Philips 4050? Služby, které jsem našel různě po netu jsou placené (a drahé).

V záloze mám i druhé (nefunkční) 4050 rádio, ke kterému ale mám kód; napadlo mě najít a přepájet EPROM s kódem z nefunkčního rádia na funkční.

Nebo třetí možnost, zjistit proč to nefunkční rádio nechce dělat, a fungující, ke kterému nemám kód, rozebrat na díly a zprovoznit s nimi to původní.

Díky za nápady a rady. :myslim

Odesláno

Skús na tomto fóre, registrácia zdarma, hodíš tam 14miestne číslo, a niekto Ti napíše kód. Či to funguje, alebo nie, ešte vyskúšané nemám, ale za pokus to stojí ;)

Odesláno

Dám. Už mi nějaký kód poradili, bohužel se teď k rádiu dva týdny nedostanu. :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Co se kódu týče, dopadlo to skvěle; opravdu ho někdo ze sériového čísla rádia zjistil.

Ale rádio samotné bylo špatné, studené spoje > hrála jen pravá strana, takže ve výsledku to bylo k ničemu. :(

Odesláno

Ano, rádio se válí v kufru, ISO konektory má.

Já se v elektronice nevyznám, maximálně poznám odpor, kondenzátor a tranzistor, ale to je tak vše. Při ceně 300 Kč za rádio ho asi nemá cenu někomu dávat na opravu (ani o nikom nevím).

A popravdě, už jsem z toho tak znechucený (tolik snahy a práce a k ničemu), že jsem ho prostě jen hodil do kufru a dál to neřešil.

Odesláno

P607Olda: Oldo, moc děkuji, to je od tebe moc milé, ale to rádio za to nestojí. Určitě máš spoustu svých starostí a své práce. Možná ho časem donesu kamarádovi který se elektronikou baví, a časem by se na něj mrkl.

enikybeniky: Ano, přesně, tak nějak. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...