Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

celda1970 307sw 1.6 HDi 80 kw....FapOn 2020

Recommended Posts

Odesláno

Tak poloosa na autě......první pocit z jízdy vesměs pozitivní....už při akceleraci nic nehází ani nevibruje..i jízda samotná je taková klidnější  ...původní origo poloosa měla už nahraně ložisko (to v ruce normálně má vůli a klepe) u vnitřního kloubu a ten samotnej byl jen lehce volnej.......ani se moc nekynklal.....ale spolu s ložiskem a náporu při zátahu to bylo KO......ještě mi bylo řečeno že je docela dost vyběhanej horní silentblok motoru u rozvodů......při přidání plynu motor pochoduje....odtud nejspíše rázy při přidání a ubrání plynu..... Spodní silent v domečku poloosy a silent převodovky jsou OK.

Tak uvidíme jak mi dlouho prvotní nadšení vydrží.... :myslim :myslim :D :D

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem se dal do výměny horního silentu motoru u rozvodů.....něchtěl se mi sundavat dekl pod motorem abych heverem podepřel motor...furt jsem přemýšlel jak na to a pak jsem dostal nápad... :D :D ..máme v práci ve skladě takovej závěsnej porychtung na pacienty když se zvedají z postele.....tak jsem ho použil...s hupcukem jsem motor pověsil a bylo to raz dva...až jsem byl překvapenej.... :super

post-44073-0-77837300-1461600338_thumb.j post-44073-0-08546800-1461600402_thumb.j post-44073-0-18319900-1461600428_thumb.j

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno

V práci....ale po práci ... :D :D .......ještě že svítilo slunko...bych jinak ve 2st. zmrznul.....dodělal jsem to a začala chumelenice jako sviňa.... :D :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem si udělal radost a vyzkoušel dle recenze od Gabriela koupit od soudruhů z Číny nový obal klíče....vnitřek jsem přehodil ze starého hranatého.

Přehození v pohodě....jen je třeba trochu upravit napružit packy co přiléhají na plošňák a baterii aby lépe přilehly....zítra ještě vyřezat planžetu a je to...

Dálka už vyzkoušena a funguje v pohodě.

Cena na Aliexpressu 7,5USD.....

post-44073-0-33886800-1464804141_thumb.jpost-44073-0-62812200-1464804159_thumb.jpost-44073-0-87576500-1464804172_thumb.j

Odesláno

Planžeta vyřezaná(sice 200,-)ale co se dá dělat.....když jsem řekl klíčníkovi co to vyřezával že je z číny za ca.200.-kč tak mi nechtěl věřit... :D

Klíč je bytelnej....není jen secvaknutej...ale má v těle pod zadním krytem tři šroubky..takže drží dobře pohromadě.... :super

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

http://www.aliexpress.com/item/For-Chevrolet-Cruze-rearview-mirror-push-button-knob-rotary-Control-Button-Switch-trim-sticker-FOR-CRUZE/2053958948.html?spm=2114.13010608.0.83.lKVjUl

Trochu jsem si hrál....objednal jsem dva knoflíky od made in china.......původní knoflíky na klima panelu jsou tam naražený na třech zobáčkách.....vyndal jsem...obrousil na brusce a nasunul na nové knoflíky.......celkem to ujde....spokojenost..........až se k tomu dostanu tak udělám i rádio...

20160819_151210.jpg

Upraveno uživatelem celda1970
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Furt me stval zadni sterac jak castecne nestira....mel jsem nejakej no name....koupil jsem i flat na fabii a stejne zase cmouha uprostred.....pak svete div se koupil jsem ted jen samotnou stiraci listu Bosch od Badisaka a je po problemu...krasne celoplosne stira....ten Bosch je viditelne lepsi matros a ma volnejsi raminka...takze spokojenost...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Koupil jsem v lidlu tu odsavacku na olej a hned jsem ji prubnul.....uplne bez problemu....je fakt ze jsem na odsavaci hadicku nasadil jeste plastovou trubicku co jsem nasel v garazi....odsato asi za 15-20 min....

20170401_095749.jpg

Odesláno

to odsátí oleje u auta trvá tak dlouho? :mrk, taky jsem včera konečně koupil to čerpadlo, ale používat ho budu jen na sekačky--tam je špatný přístup k vypoušťáku a objem oleje mají 0.6 litru, takže to odsaje hned...

Odesláno

Dneska dorazily podsedaky made in  China.....hned jsem hodil instalaci..........u ridice uz jsem jeden mel ca dva roky....tak vim ze jsou v poho....:):papa

20170406_163955.jpg

20170406_163935.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak konecne jsem se k tomu dostal.....takhle vypada moje sani pred zaslepenim egru.....mam sice egroff ale egr zustaval pootevreny a hulilo to ....i kontrolni emise ukazaly hodne.....

Samotne zaslepeni az tak hrozne neni....mel jsem jiz koupenou podlozku...takze ven sterace...plast pod sklem...ten jsem pak znovu tmelil lepidlem na sklo aby pod nim nezatekalo..  ven sani...sani k turbu...baterie....box na baterii...vzduchovy filtr box .pal.filtr....drzak pal.filtru...a za nim je uz egr videt....o par otacek povolit oba srouby M8 a strcit podlozku....zaslepil jsem i trubku do sani co vede od mezichladice vyf.plynu.....a pak zase cele slozit.....pohodovym tempem s jednim pivem jsem byl na trech hodinach kompletne se vsim...tak snad dobry....hlavne podle prvniho kouknuti to uz nehuli....a do egru a sani uz nepujde zadnej bordel.

20170528_173849.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...